View unanswered posts | View active topics It is currently Sun Nov 24, 2024 8:14 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 11 posts ]  Go to page 1, 2  Next
 Yelen - Frost DK :) 
Author Message

Reply with quote
Post Yelen - Frost DK :)
Nick: Yelen
Class a spec: death knight frost dps/ off blood tank
Link na armory a talenty: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... os&n=Yelen
talenty: http://arsenal.twinstar.cz/character-ta ... en&group=1
Screen UI:
Theorycraft: talenty mam urobene podla viacerych top DK co su na serveri rotaciu mam svoju, vsetko tlacim do str aby som mal cim najviac AP a tocil najviac DPS.. rotaciu si uz nepamatam presne lebo som dlho nezapol wowko ale po par hitoch na dummy si urcite spomeniem :)
DBM, Omen?: mam vsetky potrebne addony co treba v raide
WoW historie a zkušenosti: : takze wow hram uz strastne dlho zacinal som na anthorii potom som presiel na twin.. guildy si presne uz nepamatam zameriaval som sa hlavne na PVE... mam prejdeny full UD [s vami :) ] taktiky na TOCko poznam kedze som hral par tyzdnov aj na funku.. asi pred pol rokom cca som s wowkom skoncil ked som bol u Vas v guilde neviem stratil som motivaciu a nedavno som sa logol uz som nebol v guilde preto si davam znovu prihlasku :) a myslim ze ani v DMG metri som sa nestratil
Historie postavy a guildy: takze ako som uz spominal vyexpil som 55druida a hned som isiel na DKcko tie guildy si vazne nepamatam mozno FD stoji za zmienku...
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: momentalne guildu nemam ziadnu..
Proč chci právě k Vám: : pretoze ste super parta ludi s ktorymi som vzdy rad chodil na raidy nezdrzovalo sa robilo sa malo failov atd.. rad si zasa s vami pokecam na mumble :) pamatam si tie strasne chvile ked sme progresovali mimirona freyu na +3, nikdy som myslim nemal problem dojst na raid aj dochadzat/progressovat
Jak často a kdy jsem online: kedze som zmaturoval a mam 4 mesiace volno bez ziadnej skoly tak ma obmezuje len futbal.. cez tyzden mam cas tak 19:30, 20:00 - hocikedy a vikendy vacsinou mozem stale dokazem sa prisposobit
Můžeš být online do 24:00? of course :)
Alti: mam holy/sh priesta humanku 80
O osobě:
Věk: 18
Pohlaví: mam pipika
Povolání: zmaturovany takze sa len flakam
Něco zajímavého o mně: mam rad stromecky s valonyrkou

PS: budem velmi rad ak ma zoberete naspat planujem neskoncit s wowkom tak skoro lenze som mal nejake osobne problemy + dotoho maturitny rocnik takze tak...

Mon May 28, 2012 2:53 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Yelen - Frost DK :)
Postradavam screen UI.
Co ty profese????

Mon May 28, 2012 2:57 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
screen UI : http://www.pixhost.org/show/2182/12376348_yelen.jpg
profky mam na altovy ale teraz budem mat dost volneho casu tak si to doskillujem aj na yelenovi :)

Mon May 28, 2012 3:00 pm
Report this post
Profile

Reply with quote

HA, podívejte se všichni kdo to kdysi v UD ownil =D ! No jako já si tě pamatuju a snad s tebou problém nebyl nikdy. Za mě klidně ANO

Mon May 28, 2012 3:14 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Predpokladam ze tvuj gear bude ponekud "zastaralej", ale to neni problem doplnit. Byl bych rad, kdyby sis doplnil bindy! minimalne na AMS, Blood TAP, HealthStone a v lepsim pripade i na Unbreakable armor a Empower run weapon ! Precejenom jsou to veci, ktery potrebujes na kazdym! fightu a je blby je klikat...
Jinak jsem PRO

(a uplne v nejlepsim pripade by to chtelo addon na hlidani procu Killing Machine a RIme, napr power auras jsou super!!! ale to uz bych chtel asi moc a byl bys potom moc OP)

Image
Image
Image

Mon May 28, 2012 3:45 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Gonzales wrote:
Predpokladam ze tvuj gear bude ponekud "zastaralej", ale to neni problem doplnit. Byl bych rad, kdyby sis doplnil bindy! minimalne na AMS, Blood TAP, HealthStone a v lepsim pripade i na Unbreakable armor a Empower run weapon ! Precejenom jsou to veci, ktery potrebujes na kazdym! fightu a je blby je klikat...
Jinak jsem PRO

(a uplne v nejlepsim pripade by to chtelo addon na hlidani procu Killing Machine a RIme, napr power auras jsou super!!! ale to uz bych chtel asi moc a byl bys potom moc OP)

no jasne sak mam len ten full UD equip ale to sa snad doplni casom ked budem poctivo chodit... a hej mam svoju rotaciu myslim ze blood tap ani nepouzivam lebo mi to zbytocne mina runy.. a s tym addonom ten mam neni asi zapnuty ale jasne vzdy mi to vypise v strede obrazovky ked mi procnu takze dam dmg bez toho aby som minul akukolvek runu :)

Mon May 28, 2012 3:54 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Tak uz jsi u nas byl, byli jsme s tebou spokojeni. Jen me mrzi zes treba nenapsal ze uz nebudes hrat predtim co jsi sel uprostred jednoho raidu ofline a 8 mesicu ses nelognul...
Napis si ve hre o inv :)

Image
Image
Image

Mon May 28, 2012 4:09 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
(_O_) tohle si musis poridit, nebo si nechat udelat xD

Vitharsson#2824
Vithar.8341

Mon May 28, 2012 4:14 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Jelikoz machruje ze ma more casu tak bych mu dal podminku ze do nedele at si dodela profky a kazdemu (cti Anshuovi) nafarmi aspon 5k goldu :D

Tue May 29, 2012 5:04 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
přijatý

Thu May 31, 2012 10:03 am
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 11 posts ]  Go to page 1, 2  Next