Nick: Yelen
Class a spec: death knight frost dps/ off blood tank
Link na armory a talenty: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... os&n=Yelen talenty:
http://arsenal.twinstar.cz/character-ta ... en&group=1Screen UI:Theorycraft: talenty mam urobene podla viacerych top DK co su na serveri rotaciu mam svoju, vsetko tlacim do str aby som mal cim najviac AP a tocil najviac DPS.. rotaciu si uz nepamatam presne lebo som dlho nezapol wowko ale po par hitoch na dummy si urcite spomeniem
DBM, Omen?: mam vsetky potrebne addony co treba v raide
WoW historie a zkušenosti: : takze wow hram uz strastne dlho zacinal som na anthorii potom som presiel na twin.. guildy si presne uz nepamatam zameriaval som sa hlavne na PVE... mam prejdeny full UD [s vami
] taktiky na TOCko poznam kedze som hral par tyzdnov aj na funku.. asi pred pol rokom cca som s wowkom skoncil ked som bol u Vas v guilde neviem stratil som motivaciu a nedavno som sa logol uz som nebol v guilde preto si davam znovu prihlasku
a myslim ze ani v DMG metri som sa nestratil
Historie postavy a guildy: takze ako som uz spominal vyexpil som 55druida a hned som isiel na DKcko tie guildy si vazne nepamatam mozno FD stoji za zmienku...
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: momentalne guildu nemam ziadnu..
Proč chci právě k Vám: : pretoze ste super parta ludi s ktorymi som vzdy rad chodil na raidy nezdrzovalo sa robilo sa malo failov atd.. rad si zasa s vami pokecam na mumble
pamatam si tie strasne chvile ked sme progresovali mimirona freyu na +3, nikdy som myslim nemal problem dojst na raid aj dochadzat/progressovat
Jak často a kdy jsem online: kedze som zmaturoval a mam 4 mesiace volno bez ziadnej skoly tak ma obmezuje len futbal.. cez tyzden mam cas tak 19:30, 20:00 - hocikedy a vikendy vacsinou mozem stale dokazem sa prisposobit
Můžeš být online do 24:00? of course
Alti: mam holy/sh priesta humanku 80
O osobě:
Věk: 18
Pohlaví: mam pipika
Povolání: zmaturovany takze sa len flakam
Něco zajímavého o mně: mam rad stromecky s valonyrkou
PS: budem velmi rad ak ma zoberete naspat planujem neskoncit s wowkom tak skoro lenze som mal nejake osobne problemy + dotoho maturitny rocnik takze tak...