View unanswered posts | View active topics It is currently Sat Apr 19, 2025 8:45 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 13 posts ]  Go to page 1, 2  Next
 Bezdi - Protection Warrior 
Author Message

Reply with quote
Post Bezdi - Protection Warrior
Nick: Bezdi
Class: warrior tank/fury pve pvp prot
Armory: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... os&n=Bezdi PS: ked som pisal prihlasku tak som mal na armory hodene FURY dufam ze ked budete pozerat armory uz tam bude Protection equip ------ ak nie ukazem aj ingame
Historia a skusenosti: WoW hram asi 2 roky bol som aj pol roka na Offik servery Drak´Thul . U hordy som nebol vzdy len u Ali --- mam prejdene vsetky raidy otvorene na Twinstare
z Ulduaru mam dole Ignisa , Razorscale a XT 002 - Deconstructora ---- Naxx25 full clear , EoE25 full clear - achiv a neck dvokaz - OS + 3 full clear -- titul dvokaz
Predosle guildy a zrod postavy: postavu som kupil uz pre rokom a pol - mam dobre skusenosti s tankovanim kedze pocas toho roka a pol som iba tankoval dmg som bol asi 3x na raide :D ale aj fury equip mam full Valorous a headku s OS ---- Obsidian Greathelm ------------ predosle guildy: Fighters for Freedom a Eternity
Dvovod odchodu: z Fighters for Freedom to bol rozpad guildy a Eternity-- bol som prijaty ako tank lenze v raidach som nuteny chodit ako dmg s ktorym nemam skusenosti a ma nebavi ------ ako tankovi mi nedali sancu a ako tankov davaju stale svojich dlhsich clenov co sa mne nepaci --- podla mna za test nic nedaju nie?
Preco chcem ist ku Vam: ste naj guilda na servery - chcem sa svami ucastnit raidov a dobývania Ulduaru
Online cas: cez tyzden 14:00 az 18:00 ---- cez vykend 17:00 az 23:30
Alti: nemam a ani nechcem mat ----- sustredim sa na jednu postavu ktoru sa snazim hrat dokonale

O mne:
vek: 17
pohlavie: muz ----- info ako v zoznamke xD
vierovyznanie: nic urciteho :D ale mam 1. svete prijmanie :D
povolanie: student
Zaujimavosti o mne: vo WoWku zbieram mountov uz ich mam 87 dokazuje achiv prekrocenie 50 -------- chcem dat 100 ---- som zarity hokejovi fanusik a zbieram hokejove karty :D

PS: tie sockety som schopny si prehodit na stamku ------ niekdo mi vravel ze na Ulduar by som mal mat vela HP na ukor statov teraz bez staminovich socketov mam 45,78% block :D

Mon Mar 28, 2011 1:15 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Bezdi - Protection Warrior
Koukal jsem na nej ve hre....talenty nic moc, 2 ze 3 glyphu spatne a eq ma vice mene na block, ale kdyz mi chvili psal, mel jsem z neho docela dobry pocit

Mozna by si mohl pridat tvuj hit, exp, dodge ...

Mon Mar 28, 2011 1:40 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
tie glyphy su najmenej ako som schopny sa prisposobyt aj tak idem presocketovat na Ulduar tak glyphy zmenim :D a talenty tiez

Mon Mar 28, 2011 2:02 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Těžko říct,warů je dost a myslim že Angelic je perfektní tank + když je potřeba jde tankovat Noha + máme další (2-3? ) wary v záloze kteří můžou tankovat nebo jít dmgovat,takže za mě asi ne... Do main grupy byses asi opravdu neprosadil a na alt ulduar se vždy najde někdo kdo bude tankovat,ale na mě to nezáleží,počkej až se vyjádří pár ostatních osob ;)

Mon Mar 28, 2011 2:47 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Angelic je skvelý tank ako uz bolo povedane ci uz equipovo skillovo aj rozumovo ale 2-3 tankov v zalohe so schopnym eq na UD nvm nvm.... jediny kto prichadza do uvahy je Alm (Grub) o koreho skille za warra niesom az tak presvedceny kedze dlho nehral a na wotlku je to trochu ine ako na TBC aj ked nie az tak a ostatne off specy a podobne fejky neberem moc do uvahy kedze clovek ma vecsinou 1 maina druhy PVP spec(cest vynimkam) a Eq v off spece je rpedsa len hodsi = vecsie cocky vecsia nachylnost na neuspech kedze v UD si myslim nakladaju bossovia nekedy az prilis a aj Angela alebo Mna maju sem tam problemy udrzata na zive(nas kamarat Mimiron :P) + ked sa prida diff dovi dopo....... takze 1 warr s Max gearom aspon z Naxxu by sa myslim uzivil....+ v pohode clovek moze byt prinosom....jak pre main tak pre alt UD ale aj celkovo pre G....takze jedinou mojou podmienkou je ovladatelnost taktik a vyskilluje sa to uz priamo na mieste maybe.... za mna ako tanka Ano...na skusku

Mon Mar 28, 2011 6:03 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
nemam do toho co kecat, ale Online cas: cez tyzden 14:00 az 18:00? Nevim jestli v tomhle casovem rozmezi neco bude vzhledem k tomu, ze vetsina hracu jsou pracujici nebo studenti vysokych skol kteri tu jsou spis v nocnich hodinach.

BTW neprikurujte tu Angelovi, kdo to ma vydrzet se s nim bavit :D

Mon Mar 28, 2011 6:21 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
no ako uz bolo povedane tak main skupina je uz plna ..... ta chodi podla mojich informacii cez tyzden

no a druha alt skupina by mala byt volna este .... a ta by mala chodit podla mojich informacii cez vikend tak tento cas splnujem si myslim

tak ci tak na raidy sa dostavujem pravidelne ...... nedorazim iba vo vynimocnych stavoch napr. zemetrasenie :lol:

a suhlasim s nazorom Tequilli ze je lepsie mat tanka main ktory sa na tuto poziciu specializuje ..... vpodstate som bol na raidach iba tank na ofiku som mal tiez tanka

Mon Mar 28, 2011 7:24 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
mno popravdě nejsem si jistý jestli by to u nás šlo tak jak si představuješ.pokud nemáš kvalitní PvE off spec tak o to horší pozice dostat se na raid.na druhou stranu pokud by jsi vydržel v guildě s tím že se na každý raid nedostaneš možná by to šlo.ty výhrady co se týče glyfs a podobně se dají řešit.trochu mi dělá starost věk 17let.jestli bude maminka chytat enrage kdykoli budeš na raidu po půlnoci je to o ničem.nadruhou stranu až se bude chodit pravidelně alt UD využití by jsi měl.záleží na tobě jak moc užuž chceš do UD.za mě jsem pro přijetí,ale nebudeš to mít lehké

PS:svaté přijímání lv1 je dost slabota.zamakej na tom my už světíme vesměs sami na max

Tue Mar 29, 2011 8:03 am
Report this post
Profile

Reply with quote
ako off spec mam kvalitny taktiez full Naxxramas gear samozrejme 25 man a headka je s OS Obsidian GreatHelm ;)

Tue Mar 29, 2011 11:57 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Jak tu bylo řečeno,snad nejmladšímu člověku v guildě je nějakých 19náct a tenhle rok bude maturovat. Jinak jsme tu všichni už na vysoké nebo v práci. Takže se stává že raidy se protáhnou dost dlouho,např. ze soboty na neděli o víkendu jsme byli ulduar do 5ti do rána ;) Moc času přes týden dříve jak v 20,00 nemáme a tudíž se raiduje kolem téhle večerní hodiny. O víkendu je to také podle domluvy. Ale proč to vůbec říkám? Asi hlavně kvůli tomu "omezení" časovému a tomu věku. Ne že by mi vadilo bavit(resp. mít někoho v guildě komu je 17,o to nejde), ale jde o to že sám vím jak to vypadalo u mě v tvých letech a když moje mamka chytnula o půlnoci enrage, tak jsem to musel na rozjetém raidu vypnout a jít si lehnout,ještě že už tyhle léta jsou za mnou ;). Tudíž pokud máš opravdu vážný zájem,počítej s tím že tě budeme potřebovat i někdy přes týden,ne jenom o víkendu. Je sice hezké že o víkendu tu můžeš být skoro pořád,ale přeci jen to omezení je vážně docela problém v tvém případě. Protože řekněme si upřímně časem začne čim dál tím více zkoušek a povinností a víkendy budeme trávit v učení,nebo jinou činností která se neslučuje s wowkou,tudíž pokud budeš mít čas raidovat pouze o víkendech,no nevím. Napiš nám tu ještě prosím ten tvůj názor na čas a jak by to popřípadně šlo přes týden. Vím že jsi psal do 18,00 ale to se sotva vracíme polovina lidí ze škol a práce,takže to je dosti nevyhovující ;) Pokud bys to mohl protáhnout alespoň do té 22,00 bylo by to fajn a na zkoušku bych byl klidně pro tě zkusit.

Neber to špatně jako narážku na tvůj věk nebo tak něco,jen se ti snažíme upřesnit jak to u nás v guildě funguje a jakým způsobem a časovém rozvržení máme raidy a aktivitu lidí ;) Protože už jsme tu pár lidí kteří brečeli že se na ně s raidem nečeká a myslí si že se kvůli tomu že přijdou o hodinu déle z práce bude těch 24 lidí čekat a pak se urazí a s nadávkama na naši hlavu odejdou. Takže se ti snažím říct jak to tu u nás funguje,abys pak nebyl zaskočený ;)

Tue Mar 29, 2011 12:37 pm
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 13 posts ]  Go to page 1, 2  Next