View unanswered posts | View active topics It is currently Mon Jun 09, 2025 1:00 am

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 10 posts ] 
 Panklobouk, fury warrior 
Author Message

Reply with quote
Post Panklobouk, fury warrior
Panklobouk, Fury (off prot) warrior

O postavě: Hrdý gnomí válečník :-)

Nick: Panklobouk

Class a spec: Warrior fury ( off prot, pvp arms)
Link na armory a talenty: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... Panklobouk Tady bude asi problém, netušim jak často se armory aktualizuje a z většiny mam na sobě pvp eq, takže můžu předvést případně na vyžádíní ingame. Malinko to rozvedu i tady: Narovinu, o žádný zázrak se nejedná, mám asi 4930GS s PVP zbraněma - které se marně snažím nahradit a do jisté míry mě dost brzdí v dps.

Screen UI: http://imageshack.us/photo/my-images/3/ ... 13733.jpg/ Omlouvám se, že na screenu je UI arms, nicméně ve fury je ui skoro totožné, né-li jednodušší. Vesměs se liší asi třemi základními abilitami

Theorycraft Talenty, rotace, staty, gemy a proč): Talenty Fury 18/53/0 - myslím že, klasické nijak výjímečné talenty. Rotace - deathwish + trinkety na cd, bloodthirst a whirlwind na cd, slam na proc s gc na bloodthirst a whirlwind, heroic strike 50 rage+ (cleave - aoe), heroic throw vetsinou na cd, při nedostatku rage prim. Bloodrage - nehází gc, pak Berserk rage. Recklessness na nejlepší proc. Staty jedu na arp - důvod: Myslím, že na tomhle contentu už se dá dosáhnout capu, takže to bude nejlepší možnost. Hit cap samozřejmostí

Dps: Na single target buffed 6k +/- . Je zapotřebí brát zřetel na eq, bohužel jsem prozatím neměl možnost získat lepší

DBM, Omen? Mám

WoW historie a zkušenosti: Wow hraju od classicu (tuším od patche 1.5), kde jsem prostřídal řadu free serverů. Poté na TBC jsem nějaký čas strávil na OG (sargeras) - tady už jsem začínal být aktivnější, hrál v lepších guildách a pořád se pohyboval víceméně na top úrovni. Ještě za doby TBC jsem opustil OG a hrál nějaký ten čas na ofi. Z příchodem WOTLK jsem na ofi skončil s chutí zahrát si ještě tbc a zanedlouho jsem se opět vrátil na free, a to už právě sem, na Twinstar, na kterém hraju od prvního dne až doposud. Celé tbc jsem byl na top úrovni v pve guildě SA, a to byla snad jediná guilda tady na twinstaru, ve které jsem byl stím, že se dalo mluvit o nějaké té spolupráci a výsledcích. S příchodem Wotlk se mi pve hra dost znechutila - resp. hned první content a Naxx s jeho ubohou úrovní a dlouhou ohromně nudnou dobou strávenou v této instanci. Takže jsem nehrál vůbec aktivně až do konce druhého contentu. Sem tam nějaké to pvp, nějaký čas strávený na Aresu atd. Až jsem se vlastně dostal do situace ve které se nacházím už poměrně dlouho a trvá doposud. NA tomto contentu jsem se rozhodl něco stím konečně udělat a situaci bez guildy - tudíž asi jako nějaká ryba v moři jsem začal hrát sám na sebe - pvp a připojil se k Murlokům. Bohužel guilda se úplně rozpadla a nic jsem zde nedosáhnul ani nezískal. Chtěl bych vyvrátit fámy o tom, že když jsem pobýval nějaký čas v této guilde, že jsem pouze pvp hráč apodobné. Baví mě obojí, jedná-li se o dobrou úroveň hry a z větší části historie jsem se vždy věnoval pve. Taktiky a podobné znám samozřejmě všechny.

Historie postavy a guildy: Postavu jsem vyxpil, guildy Sanguineus adamas z dob tbc

Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: Rozpad guildy, nenaplněné očekávání

Proč chci právě k Vám: Mám stále zájem být v předních guildách a pohybovat se na vrcholu, myslím že jste jediná guilda u aliance s takovým počtem hráču ještě z tbc + po rozpadu SA na deimosu přešli zůstavájící hráči právě k vám. Do raidu se vůbec nehrnu, určitě záměrněnevytlačuju lidi, kteří si to vydřeli. Vím že skládáte i 25man s alty, tak snad by prostor byl, kde bych mohl prokázat i své kvality a časem se stát přínosem.

Jak často a kdy jsem online: Bez omezení, při domluvě kdykoliv

Můžeš být online do 24:00? ano

Alti: Rogue (80)

O osobě:
Věk: 20
Pohlaví: Muž
Vyznání: -
Povolání: žádné

Něco zajímavého o mně: Je mi 20 let, bydlím v Libereckém kraji ve městě Jilemnice (Krkonoše). Mezi mé záliby kromě wow patří ještě sport - jako ježdění na kole, běh apod. Momentálně se rok akorát hrozně flákám doma po přerušení VŠ, nicméně v říjnu opět nastupuju :-). Jinak snad nic zajímavého o sobě mě nenapdá.

Díky za čas strávený nad touto přihláškou.

Sun Jun 10, 2012 9:16 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Panklobouk, fury warrior
jo (dost krátká odpověď na takovej sloh, ale nic jinýho mě teď nenapadá :D )

Sun Jun 10, 2012 10:42 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Pokud se neboji o kukmu tak JO.

Mon Jun 11, 2012 6:34 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Panklobouk,
O postavě: Hrdý gnomí válečník

Ďalší GNOME oh yeah :shock: :lol:
Skill tam určite je :roll:

Mon Jun 11, 2012 11:06 am
Report this post
Profile

Reply with quote
můžu doporučit, panklobouk je fajn :)

Mon Jun 11, 2012 12:48 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Panklobouk wrote:
Staty jedu na arp - důvod: Myslím, že na tomhle contentu už se dá dosáhnout capu, takže to bude nejlepší možnost.

Muzem mi rict, kolik procent mas arp se vsema soketama na arp?
Mas trinket na proc arp?
Proc soketujes arp a ne str?
Neni lepsi soketovat arp az v situaci, kdy mas skoro hard cap? Jinak str? Pripadne soft a zbytek str?

Mon Jun 11, 2012 1:41 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Muzem mi rict, kolik procent mas arp se vsema soketama na arp? Asi 70%
Mas trinket na proc arp? Mam pouze Grim troll
Proc soketujes arp a ne str? viz ta poslední odpověď
Neni lepsi soketovat arp az v situaci, kdy mas skoro hard cap? Jinak str? Pripadne soft a zbytek str? Nejspíš to tak lepší bude, ale jak píšeš není-li lepší gemovat arp až v situaci s téměř hard capem, tak mně právě tolik nechybí - chybí jen zbraně + ten trinket z toch a měl by tam být. Vlastně doposud jsem neměl zapotřebí ani nikde vymaxovat dps, takže jsem gemoval rovnou arp. Ten Grim troll vtomhle případě je samozřejmě kničemu.

Mon Jun 11, 2012 2:17 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
neni lepsi socketovat arm pene az uvidim vic jak jednoho warra na serveru kterej s armpene toci vic jak strengh warr kterej ma 50% critu+ na raidu tak tomu zacnu verit kazdopadne jsem pro zkuste si nabrat 2 arm pene warry uz tu je Xaire tak bych vzal i Klobouka treba se pletu a dokazete nam opak

Mon Jun 11, 2012 2:55 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Uvidime, ktery z nich se lepe zapoji...

Prijaty. LOCK

Mon Jun 11, 2012 3:06 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Nepujdu do raidu kde budou vic jak 2 wariori :P

Image
Image
Image

Mon Jun 11, 2012 6:20 pm
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 10 posts ]