Panklobouk, Fury (off prot) warrior
O postavě: Hrdý gnomí válečník

Nick: Panklobouk
Class a spec: Warrior fury ( off prot, pvp arms)
Link na armory a talenty:
http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... Panklobouk Tady bude asi problém, netušim jak často se armory aktualizuje a z většiny mam na sobě pvp eq, takže můžu předvést případně na vyžádíní ingame. Malinko to rozvedu i tady: Narovinu, o žádný zázrak se nejedná, mám asi 4930GS s PVP zbraněma - které se marně snažím nahradit a do jisté míry mě dost brzdí v dps.
Screen UI:
http://imageshack.us/photo/my-images/3/ ... 13733.jpg/ Omlouvám se, že na screenu je UI arms, nicméně ve fury je ui skoro totožné, né-li jednodušší. Vesměs se liší asi třemi základními abilitami
Theorycraft Talenty, rotace, staty, gemy a proč): Talenty Fury 18/53/0 - myslím že, klasické nijak výjímečné talenty. Rotace - deathwish + trinkety na cd, bloodthirst a whirlwind na cd, slam na proc s gc na bloodthirst a whirlwind, heroic strike 50 rage+ (cleave - aoe), heroic throw vetsinou na cd, při nedostatku rage prim. Bloodrage - nehází gc, pak Berserk rage. Recklessness na nejlepší proc. Staty jedu na arp - důvod: Myslím, že na tomhle contentu už se dá dosáhnout capu, takže to bude nejlepší možnost. Hit cap samozřejmostí
Dps: Na single target buffed 6k +/- . Je zapotřebí brát zřetel na eq, bohužel jsem prozatím neměl možnost získat lepší
DBM, Omen? Mám
WoW historie a zkušenosti: Wow hraju od classicu (tuším od patche 1.5), kde jsem prostřídal řadu free serverů. Poté na TBC jsem nějaký čas strávil na OG (sargeras) - tady už jsem začínal být aktivnější, hrál v lepších guildách a pořád se pohyboval víceméně na top úrovni. Ještě za doby TBC jsem opustil OG a hrál nějaký ten čas na ofi. Z příchodem WOTLK jsem na ofi skončil s chutí zahrát si ještě tbc a zanedlouho jsem se opět vrátil na free, a to už právě sem, na Twinstar, na kterém hraju od prvního dne až doposud. Celé tbc jsem byl na top úrovni v pve guildě SA, a to byla snad jediná guilda tady na twinstaru, ve které jsem byl stím, že se dalo mluvit o nějaké té spolupráci a výsledcích. S příchodem Wotlk se mi pve hra dost znechutila - resp. hned první content a Naxx s jeho ubohou úrovní a dlouhou ohromně nudnou dobou strávenou v této instanci. Takže jsem nehrál vůbec aktivně až do konce druhého contentu. Sem tam nějaké to pvp, nějaký čas strávený na Aresu atd. Až jsem se vlastně dostal do situace ve které se nacházím už poměrně dlouho a trvá doposud. NA tomto contentu jsem se rozhodl něco stím konečně udělat a situaci bez guildy - tudíž asi jako nějaká ryba v moři jsem začal hrát sám na sebe - pvp a připojil se k Murlokům. Bohužel guilda se úplně rozpadla a nic jsem zde nedosáhnul ani nezískal. Chtěl bych vyvrátit fámy o tom, že když jsem pobýval nějaký čas v této guilde, že jsem pouze pvp hráč apodobné. Baví mě obojí, jedná-li se o dobrou úroveň hry a z větší části historie jsem se vždy věnoval pve. Taktiky a podobné znám samozřejmě všechny.
Historie postavy a guildy: Postavu jsem vyxpil, guildy Sanguineus adamas z dob tbc
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: Rozpad guildy, nenaplněné očekávání
Proč chci právě k Vám: Mám stále zájem být v předních guildách a pohybovat se na vrcholu, myslím že jste jediná guilda u aliance s takovým počtem hráču ještě z tbc + po rozpadu SA na deimosu přešli zůstavájící hráči právě k vám. Do raidu se vůbec nehrnu, určitě záměrněnevytlačuju lidi, kteří si to vydřeli. Vím že skládáte i 25man s alty, tak snad by prostor byl, kde bych mohl prokázat i své kvality a časem se stát přínosem.
Jak často a kdy jsem online: Bez omezení, při domluvě kdykoliv
Můžeš být online do 24:00? ano
Alti: Rogue (80)
O osobě:
Věk: 20
Pohlaví: Muž
Vyznání: -
Povolání: žádné
Něco zajímavého o mně: Je mi 20 let, bydlím v Libereckém kraji ve městě Jilemnice (Krkonoše). Mezi mé záliby kromě wow patří ještě sport - jako ježdění na kole, běh apod. Momentálně se rok akorát hrozně flákám doma po přerušení VŠ, nicméně v říjnu opět nastupuju

. Jinak snad nic zajímavého o sobě mě nenapdá.
Díky za čas strávený nad touto přihláškou.