View unanswered posts | View active topics It is currently Sun Feb 16, 2025 2:29 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 16 posts ]  Go to page 1, 2  Next
 Krystofstein - Holy/prot/retri 
Author Message

Reply with quote
Post Krystofstein - Holy/prot/retri
O postavě:
Nick:Krystofstein
Class a spec:Paladin Holy-pve/Prot-pve/ retri-pve
Link na armory a talenty:http://arsenal.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&n=Krystofstein
Screen UI:http://imageshack.us/photo/my-images/821/wowscrnshot061312002101.jpg/
Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč): Talenty jsem si dělal sám, nemám tam bonus do blessu, hazu kinga, jinak k talentum na holyho moc nemam .. Healuju podle situace , držim sacred, beacon , hotku ze sacredu a jolko + spam HoL , občas shocky a lashe , říkám , podle situace :)
DBM, Omen? DBM mám , Omen taky ..
WoW historie a zkušenosti: Hraju wow od dob TBC, ale na twinu až z dob wotlku , začal jsem tu hrát když se tu progresoval naxx :D Jinak zkušenosti mam s raidama otevřenýma na Twinu. Postava je koupená asi před dvěma roky ( nevím přesně) Původně jsem měl resto druida.
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy:Chci si vyzkoušet zase něco jiného.
Proč chci právě k Vám: Jedna z nejlepších guild na twiinu, skvělé výsledky v progresu a tak :)
Jak často a kdy jsem online: Podle práce :) Ale online jsem často, ale nevim teď z hlavy přesně dny kdy jsem tu nejvíc :)
Můžeš být online do 24:00? Ano, spim ve škole.
Alti: Mám DK frosta, pvp sh priesta + sem si equipnul kamosovyho resto shamika, do pve za ktereho muzu take hrat.

O osobě:
Věk:18
Pohlaví: Mužské
Vyznání:Věřím v sebe
Povolání: Student / brigádník
Něco zajímavého o mně: Jsem z Prahy, wow beru samozřejmě jako hru, ale to neznamená že to neberu vážně, dál rád chodim do posilky, v zimě lyžuju, piju a ja nevim co vsechno :) Doufám že se vám přihláška bude líbit ;-) kdyby něco zeptejte se ve hře nebo na mailu: Krysotstastny@gmail.com

Sat Jun 16, 2012 3:20 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Krystofstein - Holy/prot/retri
Holachy need.

za me JO

Sat Jun 16, 2012 3:33 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
krysot wrote:
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy:Chci si vyzkoušet zase něco jiného.

Jen abys tohle nepsal za par tydnu do jine prihlasky (pokud te vemem)

Co ti ve stavajici g vadi?

Sat Jun 16, 2012 3:56 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
+ Holach by se hodil

- Nejsem uplne nadsenej z toho X-pearlu
- Mam takovy tuseni, ze jsem te uz nekde potkal (asi vickrat nekde na world mumblu) a urcite jsem z tebe mel negativni dojem. Ale to je jen muj subjektivni nazor.

Image
Image
Image

Sat Jun 16, 2012 4:37 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
X-pearl používám odjakživa, jsem na něj už zvyklý :) Na world mumble se skoro vůbec neobjevuju ;) A když už jo , je třeba to brát trošku s rezervou (přece jen world). Ale co .. :(

Sat Jun 16, 2012 4:44 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
tj, UI mas pomerne dobre resene, ale zaslouzilo by alespon napr. grid misto xpearlu

btw co mas nabindovany na q?

Sat Jun 16, 2012 4:44 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Já fakt zkoušel hodně addonů , ale x pearl mi sedí vážně nejvíc , na q mam normalne 100% crit ani nevim jak se mi tma dostal tygrik :D

Koukám zapoměl jsem gemy / staty .. Gemuju intel, primární staty : Intel,SP,Haste, Crit :)

Sat Jun 16, 2012 4:50 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Muzes mi napsat, co ti vadi ve stavajici g?

Sat Jun 16, 2012 5:14 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Bohužel je tu jen část lidí co dělají pro guildu , dejme tomu 15 , všichni chodíme g1 10ku a tam to jde , jenže zbytek se veze a je to vidět na 25ce.. :(

Sat Jun 16, 2012 5:39 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Tak ja jsem PRO, na zkousku. Urcite potrebujem heal na druhou desitku a urcite se bude hodit druhej holy pala do 25ky k Anubovi.
Ale musis brat na vedomi, ze healery mame a to misto na 25 HC neni 100%. Vzdycky radsi vezmu nekoho, kdo je v guilde 2 roky, znam ho osobne a vim, ze je skvelej. Ale kdyz budes dobrej a aktivni, tak se urcite chytis.
A ten Xperl je fakt hloupost, kazdej worldak zacina na Xperlu. Kdyz si spravne nastavis Grid, VuhDo nebo Healbota tak je to tak o tisic procent lepsi, jen si na to zvyknout. Zaseknout se na necem jednoduchym, na ktery je clovek zvyklej je hrozne snadny, ale uvidis ze kdybys zkusil neco rozumnejsiho, prehlednejsiho tak bys nelitoval. Nicmene je to tvoje vec...

Image
Image
Image

Sun Jun 17, 2012 9:17 am
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 16 posts ]  Go to page 1, 2  Next