O postavě:
Nick: Nomaster
Class a spec:Retribution "PvP" / Retribution PvE
Link na armory a talenty:
http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... n=Nomaster (jsem spíše PvP, takže PvEčko není až tak slavné
aktivně jsem hrál PvE jen v dob ULD, což sou ted rele doplnky na staty lepší.)
Screen UI:
http://imageshack.us/f/233/wowscrnshot061612191714.jpg/ (Nevím v čem vám pomůže videt mé UI, jelikož stejně hraji na 3 Hidden Bar a mam skoro vše macra.) Talenty mam naklikané jak sám uznám za vhodné. Gemy jedu str-str/crit, glyphs sou snad jasné. Jen dodatek k bindům: F3-F12 mam na Myšce (Rejzr Nigga) takže mam opravdu každý spel poruce.
DBM, Omen? DBM
WoW historie a zkušenosti: (Účet vytvořen k: 2009-11-27 13:26:25)tím má cesta započala
, na Tbc jsem hrál za hordu. Po hození Wotlk jsem prodal postavu a expil u alli paladina, Raidy mam projeté všechny možné na Ts.
Historie postavy a guildy: Postavu sem expil tvrdě, guild jsem prošel mnoho, ale většina byla zaměřená na PvP (MGR,Pivaři,Lorem ipsum Dolor) ale byl jsem i v Crusaders of Light kde jsem byl vyhošten za neaktivitu ( dob progressu Ulduaru a Nomíkův vyhořelej zdroj xD ) Tak jsem letěl
. Nyní po rozpadu Murloců hledám nějakou žijící PvEčkovku abych aspon něčim nahradil to Twinstárovské PéVéPéčko.
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: No, jestli tu máte nějaky zkušební Raid nebo hned berete na trial, je to jedno... Guilda pod mojim Nickem už jsou jen vyhaslá písmenka
Proč chci právě k Vám: Je o vás slechu, pravidelné Raidy, flek pro retri... tak proč to nezkusit?
Jak často a kdy jsem online: skoro každý den na daily, poté spíše kdy je třeba.
Nemám problem si nalogovat kdykoliv je to potřeba.
Můžeš být online do 24:00? To beru ještě jako odpoledne
.
Alti: Nomasterll ( pouze lamáček do arén), Nomasterlol (Resto/Balance druid, only PvE..zbyvá 1.25 levelu
), Nodeath ( vymřelé DK na levelu 70, je to prostě boring).
Věk: 17
Pohlaví: 3 nohy.
Vyznání: ateista
Povolání: Student
Něco zajímavého o mně: Jsem spíše klidas, nestydím se a hlavně si vždy držím svůj názor, myslím že pár lidí si mě tu bude dobírat jen kvůli tomu že jsem z MGR ale doufám že nato jste už celkem vyspělá guilda a pochopíte že šlo pouze o jedince co guildě dělali špatné jméno. Upřednostnuji samozřejmě spíše RL takže se nenechávám Wowkem nijak omezovat a beru to jako normální hru. Bydlím na dalekém Severu čech (pokud někdo znáte Varnsdorf máte u mě +1
), nu to je asi tak vše