View unanswered posts | View active topics It is currently Fri Nov 22, 2024 7:18 am

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 16 posts ]  Go to page 1, 2  Next
 Nomaster- Retri pala 
Author Message

Reply with quote
Post Nomaster- Retri pala
O postavě:
Nick: Nomaster
Class a spec:Retribution "PvP" / Retribution PvE
Link na armory a talenty: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... n=Nomaster (jsem spíše PvP, takže PvEčko není až tak slavné :( aktivně jsem hrál PvE jen v dob ULD, což sou ted rele doplnky na staty lepší.)
Screen UI: http://imageshack.us/f/233/wowscrnshot061612191714.jpg/ (Nevím v čem vám pomůže videt mé UI, jelikož stejně hraji na 3 Hidden Bar a mam skoro vše macra.) Talenty mam naklikané jak sám uznám za vhodné. Gemy jedu str-str/crit, glyphs sou snad jasné. Jen dodatek k bindům: F3-F12 mam na Myšce (Rejzr Nigga) takže mam opravdu každý spel poruce. :)
DBM, Omen? DBM
WoW historie a zkušenosti: (Účet vytvořen k: 2009-11-27 13:26:25)tím má cesta započala :D , na Tbc jsem hrál za hordu. Po hození Wotlk jsem prodal postavu a expil u alli paladina, Raidy mam projeté všechny možné na Ts.
Historie postavy a guildy: Postavu sem expil tvrdě, guild jsem prošel mnoho, ale většina byla zaměřená na PvP (MGR,Pivaři,Lorem ipsum Dolor) ale byl jsem i v Crusaders of Light kde jsem byl vyhošten za neaktivitu ( dob progressu Ulduaru a Nomíkův vyhořelej zdroj xD ) Tak jsem letěl :( . Nyní po rozpadu Murloců hledám nějakou žijící PvEčkovku abych aspon něčim nahradil to Twinstárovské PéVéPéčko.
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: No, jestli tu máte nějaky zkušební Raid nebo hned berete na trial, je to jedno... Guilda pod mojim Nickem už jsou jen vyhaslá písmenka :(
Proč chci právě k Vám: Je o vás slechu, pravidelné Raidy, flek pro retri... tak proč to nezkusit? :)
Jak často a kdy jsem online: skoro každý den na daily, poté spíše kdy je třeba. :) Nemám problem si nalogovat kdykoliv je to potřeba.
Můžeš být online do 24:00? To beru ještě jako odpoledne :D .
Alti: Nomasterll ( pouze lamáček do arén), Nomasterlol (Resto/Balance druid, only PvE..zbyvá 1.25 levelu :D ), Nodeath ( vymřelé DK na levelu 70, je to prostě boring).

Věk: 17
Pohlaví: 3 nohy.
Vyznání: ateista
Povolání: Student
Něco zajímavého o mně: Jsem spíše klidas, nestydím se a hlavně si vždy držím svůj názor, myslím že pár lidí si mě tu bude dobírat jen kvůli tomu že jsem z MGR ale doufám že nato jste už celkem vyspělá guilda a pochopíte že šlo pouze o jedince co guildě dělali špatné jméno. Upřednostnuji samozřejmě spíše RL takže se nenechávám Wowkem nijak omezovat a beru to jako normální hru. Bydlím na dalekém Severu čech (pokud někdo znáte Varnsdorf máte u mě +1 :D ), nu to je asi tak vše :)

Sun Jun 17, 2012 9:01 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Nomaster- Retri pala
ja mam par "dotazov"

co je kua MGR? :D
co myslis aky velky zaujem je v nasich raidoch o deaths verdict norm/hc?
mas tam aspon full t9+ gear, alebo cisto pvp / ud?

ja osobne som o tebe pocul len chvaly, ale len co sa tyka pivipi (a zase sa mi potvrdilo ze kazdy pvp skiller je kindermafian 18- :D:D ;))

Mon Jun 18, 2012 1:42 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
MGR asi Murlocs go RAWLRAWLG ne ? :D

Mon Jun 18, 2012 2:13 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
aha to bude ono...
mna napadlo montenegro a potom ze wtf preco by si ho ludia mali kvoli tomu doberat :D

Mon Jun 18, 2012 3:08 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Bigdesigned wrote:
(a zase sa mi potvrdilo ze kazdy pvp skiller je kindermafian 18- :D:D ;))

:D To víš, jsme mladá generace :D (A nejsem mafinán nýbrž jak se říka "gansta" :D) ale co se týká aren tak jsem hrál vždy se staršíma no :D (Deevil, Payne, Targetík,Resist,Deru)
Co se týka PvE tak mam 3x T8,5 1x T8, Ud ring a neck... zbytek rele, weapon rele, z Tocka nemám nic díky world ninja raidům :D (aspon mam emblemy) + v bance T9 legy které nenosím kuli set bonusu z T8/8.5, ramena a trinekt za emblemy co se mi vyplatí pouze do PvP. Každopádně vidíš co s tim eq točím.

O verdict mi ani tak nejde a i kdyby, dlouho potvrá než jej získám kvuli DKP systému :P takže kuli tomu jsem přihlášku nepodal, spíš kuli tomu že PvP na Ts vlastně ani není PvP xD a co jiného tam dělat než PvEčkovat že? Tak by nebylo mít od věci i nějakou PvE guildu místo World raidů kde na mumble řve 13ti leté děcko když mu něco ninjnou ;) .

BTW mam tam i Tank Eq z S5 + něco malo co sem namontoval za S6 ale věř mi že Prot neni dobrá volba. xD

Mon Jun 18, 2012 3:49 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Já nevim. Shaggy ted rikal ze by zase mohl zacit hrat, tim padem by zase bylo o dalsiho palacha navic. Za me fakt nevim.

Promin za to zpozdeni ve vyjadrovani a tak, ale spousta z nas jeste dodelava zkousky, statnice a nebo zacala brigadnicit, takze je to trochu se zpozdenim. Nazenu sem zbytek officiru aby se vyjadrili co nejdrive ;)

Tue Jun 19, 2012 11:50 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Gorben wrote:
Já nevim. Shaggy ted rikal ze by zase mohl zacit hrat, tim padem by zase bylo o dalsiho palacha navic. Za me fakt nevim.

Promin za to zpozdeni ve vyjadrovani a tak, ale spousta z nas jeste dodelava zkousky, statnice a nebo zacala brigadnicit, takze je to trochu se zpozdenim. Nazenu sem zbytek officiru aby se vyjadrili co nejdrive ;)

J pohoda, je summer time + zkouškové, takže zmenšená aktivita je jasná. :)
S tím většim počket Palů už je to navás. ;)

Tue Jun 19, 2012 5:14 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
no na jednej strane tu furt placete kolko vela mame palov ale zrovna vcera bol online len 1 coz bol jeden z dovodov preco sme nesli raid. Ja som ZA nakolko ide leto tak aspon nech nie su problemi so skladanim raidov...

Wed Jun 20, 2012 10:20 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Neskodilo by, kdyby nejaky nas paladin sem prisel a napsal: talenty ok, vypada to, ze neklika spelly ze spell booku, vymenil bych tenhle glyph a meta gem....

Wed Jun 20, 2012 11:29 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Angelic wrote:
Neskodilo by, kdyby nejaky nas paladin sem prisel a napsal: talenty ok, vypada to, ze neklika spelly ze spell booku, vymenil bych tenhle glyph a meta gem....

No, Pálku si hraju dost dlouho, kdyby mě chtěl někdo přemlouvat na něco jiného, musel by mi dát fakt dobrý důkaz :) Snažim se paladina hrát na co nejlepší úrovni, ale ano... stále se učím, nikdo není dokonalý. V podstatě nehraju nic jinyho (kromě druida kterej ale je only pve takže to mi přijde jednoduší než pvp.. PvP mi za druida nešlo :D ) Jen k UI, kdyby někdo nenašel nějaky důležitý spell (plea,Loh,Gbuffs a ostatní ) tak je mam na multiple macru pres norm/shift/ctrl :)

Wed Jun 20, 2012 12:21 pm
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 16 posts ]  Go to page 1, 2  Next