View unanswered posts | View active topics It is currently Sun Feb 16, 2025 3:02 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 5 posts ] 
 Frank, Arcane Mage 
Author Message

Reply with quote
Post Frank, Arcane Mage
O postavě:
Nick: Frank
Class a spec: Arcane Mage (off spec je pvp arcane)
Link na armory a talenty: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... os&n=Frank
Screen UI: http://imageshack.us/f/823/wowscrnshot062912175128.jpg/ (trochu bordel)
Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč): 4x Ab + AM, co najviac vyuzit burst a vystacit s manou ... Talenty sa momentalne upravuju. Snazim sa tlacit najme Haste, no bolo mi poradene aby som ju trochu vypustil a nahradil SP - tak uvidim. Za dobru radu budem vzdy vdacny aj co sa talentov tyka. AB si talentujem, lebo mi pride uzitocne - napriklad na Anubovi.
WoW historie a zkušenosti: Hram uz dost dlho, od doby ked bola na Narniase Vanilla. Zacinal som ako paladin, s prechodom na Twinstar som zacal hrat maga(Frank). Od vzniku Twinstaru som bol cca 3/4 roku clenom DB a zucastnil som sa na mnozstve progressov. Guildu som opustil koli neaktivite - s nastupom na VS som prestal aktivne hravat. Pocas 1a2 rocnika som hral len zec prazdniny - guilda Forbidden Division. Posledny rok som opet aktivne hraval, raidoval som vsak len s worldom. Nemam velke skusenosti v UD - na niektorych bossov som sa nikdy nedostal. Za posledny rok som skusil 3-4 low guildy, za spomenutie stoji len Soul Reavers s ktorou som kazdotyzdenne progressoval togc10, anuba na toc 25 a snazil sa o progress togc 25 s worldom (http://imageshack.us/photo/my-images/40 ... 10449.jpg/)
Historie postavy a guildy: asi som uz napisal :)
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: guilda sa nedokaze posunut vpred a moja snaha o spojenie s dalsimi guildami a trochu profesionalnejsi pristup nenasla velke pochopenie. Okrem toho uz nechcem dostavat loot vyhradne pomocou /roll a pozerat sa na to ako si eq odnasaju ludia ktori sa cely cas len viezli ... ale je tu aj par fajn ludi koli ktorim sa mi z guildy neodchadza lahko.
Proč chci právě k Vám: Bol som u Vás, ludia ktorí mi vadili tu uz nie su. Zial ani vecsina tych s ktorimi som hraval a poznal sa z RL tiez nie. Viem ze mate vsetci uz pubertu za sebou a to o sebe moze povedat maloktora guilda. Okrem toho mi bolo navrhnute aby som sa skusil vratit a znovu sa pobit o miesto vo vasich radoch. Prihlasku k DS ktoru som odoslal som posielal s vedomim ze mate u Magov stop stav.
Jak často a kdy jsem online: viem sa prisposobit
Můžeš být online do 24:00? Ano
Alti: Ziaden

O osobě:
Věk:21
Pohlaví: Mám (lol toto som Vam tusim napisal do prihlasky uz pred troma rokmi ... a odvtedy sa nic nezmenilo :)
Vyznání: nvm vymysliet ako vtipne napisat ze som ateista
Povolání: Student
Něco zajímavého o mně: Som z maleho mafianskeho mesta na juhozapade SVK, studujem IT a neovladam gramatiku ;-) ... nie som konfliktny typ, no som sutazivy a obcas dost ironicky.

Sun Jul 01, 2012 6:36 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Frank, Arcane Mage
byl s nama desitku, pro :)

Image
Image
Image

Sun Jul 01, 2012 7:20 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
byl s nama first kill kaela :D pro

Sun Jul 01, 2012 7:21 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
PRO

Sun Jul 01, 2012 9:59 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Nebudem to prodluzovat, Prijat, napis si o inv :)

Image
Image
Image

Mon Jul 02, 2012 5:04 pm
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 5 posts ]