View unanswered posts | View active topics It is currently Fri Mar 14, 2025 11:35 am

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 8 posts ] 
 Effect - Restoration Shaman 
Author Message

Reply with quote
Post Effect - Restoration Shaman
O postave:
Nik: Effect

Class a spec: resto shaman

Screen UI: http://imageshack.us/f/715/wowscrnshot070512232101.jpg/

Theorycraft: talenty som si robil sám, samozrejme sem tam si ich porovnávam s inými skill resto shamanmi :). Gemy mám na haste.. nic iné sa nevyplatí.

DBM, Omen?: Mám

WoW historie a zkušenosti: Wow hrám asi 4 roky, začal som na TS keď končilo TBC. Z raidov mam prejdené TBC a Wotlk po Toc. Na Offiku som nikdy nehral, pretože mi príde blbé dávať peniaze za hru.

Historie postavy a guildy: Tak začal som z retrinou, ktoru som doexpil a po čase ma prestala baviť. Tak som si zohnal warriora s ktorým som hral u slayers of chaos od začiatku wotlku až po UD, kedy sme sa rozpadli (alta som mal resto shamana). Prešiel som k horde a hral u AD Infi. ako fury/tank. Neskôr, keď spustili TBC som chytil zachvat xD a všetko na Deimose som predal a začal hrať na Arese za resto shamana, ale ares dlho nevydržal a keď sme sa tam ako gilda rozpadli tak som stopol s wow na pol roka. Dôvodom bola hlavne bližiaca sa maturita a prijmačky na VŠ. Teraz som sa vrátil po pol roku.

Proč chci právě k Vám: Tak chcem nejakú gildu, kde si vo voľnom čase zaraidujem. Poznám od vás Angelica, s ktorým som čo to preraidoval v Slayers of Chaos.

Jak často a kdy jsem online: tak teraz som doma mám voľno tak sa lognem hoci kedy, ale tak cez školu uvidíme ako. Hlavne k vám nechcem ísť ako nolifer, ale ako človek, ktorý si rád zahrá vo voľnom čase a ktorý pomôže gilde keď to bude treba :)
Můžeš být online do 24:00? Áno

Alti: momentálne nie

O osobe:
Vek: 19
Pohlavie: muž
Vierovyznanie: kresťan
Povolanie: prof. vojak - študent
Zaujímavosti: Bývam na Orave, na severe Slovenska, rád športujem a zabávam sa s priateľmi

Thu Jul 05, 2012 9:58 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Effect - Restoration Shaman
Ešte som zabudol na Armory a talenty: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... s&n=Effect

Fri Jul 06, 2012 6:27 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Je mi mrte teplo (akurat dozbieral a odkvostkoval asi tak 50 kg marhul na marhulovicu . . .) a tak som to necital :D ale: Na Orave dobre na Orave zdravo . . . na orave sa dobre pije, jedol som tam fantasticky barani gulas a mali tam aj pekne babenky takze ja som za pod podmienkou ze tam niekde pojdeme na zraz :D co sa tyka prihlasky to nech zhodnoti niekto komu sa to chce pri 39 stupnoch citat :D

Fri Jul 06, 2012 9:56 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Ja to cetl v noci, to snad nebylo 39 .... ja jsem PRO

Fri Jul 06, 2012 1:18 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Já jsem taky pro vypadá to slušně navíc já tu taky pořád nejsem, i když teďka bych tu měl být skoro furt každopádně to stojí za to ho testnout.

Fri Jul 06, 2012 3:00 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
jo

Sat Jul 07, 2012 8:14 am
Report this post
Profile

Reply with quote
takže si mam napísať o inv ? :D

Sun Jul 08, 2012 8:03 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Prijaty. LOCK

Mon Jul 09, 2012 12:03 am
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 8 posts ]