View unanswered posts | View active topics It is currently Fri Nov 22, 2024 1:30 am

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 10 posts ] 
 Elfee,rogue Assassination 
Author Message

Reply with quote
Post Elfee,rogue Assassination
NICK: Elfee
Class a Spec: Rogue,Assassination(PVE)/Assassination(pvp)
Link na Armory a Talenty: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... os&n=Elfee (máte tam PVE eq na noc včetně talentů).
Screen UI: http://imageshack.us/f/259/wowscrnshot070212232416.jpg/
Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč): Assassination talenty mám,protože s combat nemám dostatečné zkušenosti a combat jako takový se mi ani nelíbí.
Popis rotace: Před pullem si vyberu jiné DPS na které použiji Tricks of the trade. Ze stealthu začínám Garrote poté Hunger for Blood,multilate,na tři cmp dávám Slice and Dice,multilate na 5 cmp, Envenom(kvůli protloužení Slice and Dice) Multilate na 5cmp rupture a znovu multilate,trinket na zvíšení AP,cold Blood Envenom,obnova Hunger for Blood a takto dokola točím.
Gemy mám většinou AP,ale niní kvůli přebytku Hit ratingu doladím trochu Expertise+haste.
Základní Addony jako DBM a Omen mám.
WoW historie a zkušenosti: World of Warcrawt hraji od těsného začítku TBC,kdy jsem na Ofii(Drakh´trull) hrál rogue a mage až do začítku Cataclismu,kdy jsem přešel na free server.
Historie postavy a guildy: Postavu jsem vyexpil od 17lvl kdy jsem ji převzal od známého.
Důvod(neplánovaného)odchodu z guildy: Měl jsem guildu s Lidma kteří jsme spolu hráli na ofii a které už dlouhou dobu znám. Ale jak bývá zvykem bylo nás tam jen pár na 25man raid akorád ale lidi chodí do práce a účast v Guidě byla nejistá. poté se Guilda rozpadla.
Proč chci právě k Vám: Jste Guilda,která má stabilní základnu a raiduje už celkem dlouho a celkem často,dle toho soudím,že máte rozumnou partu hráčů,mezi které bych se chtěl dostat!
Jak často a kdy jsem online: Jsem pracující člověk,tudíš v týdnu jsem aktivní každý den obvykle až po 16:00 hodině. Bohužel o víkendu mívám možnost hrát až v neděli.
Můžeš být online do 24:00? : Nevidím důvod proč ne.
Alti: 79twink rogue(využívám hlavně na craft gemů) 80 Protection paladin(hraju za něho velmi málo,uvažuji o prodeji.)
O sobě:
Věk: 21let
Pohlaví: Muž
Povolání: Podnikatelská činnost-Instalace zabezpečovacího zařízení.
Něco zajímavého o mně: Pocházím z Jižních Čech,zajímám se o elektrotechniku a auta.

Mon Jul 02, 2012 10:08 pm
Report this post
Profile
Reply with quote
Post Re: Elfee,rogue Assassination
2Bobo wrote:
NICK: Elfee
Class a Spec: Rogue,Assassination(PVE)/Assassination(pvp)
Link na Armory a Talenty: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... os&n=Elfee (máte tam PVE eq na noc včetně talentů).
Screen UI: http://imageshack.us/f/259/wowscrnshot070212232416.jpg/
Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč): Assassination talenty mám,protože s combat nemám dostatečné zkušenosti a combat jako takový se mi ani nelíbí.
Popis rotace: Před pullem si vyberu jiné DPS na které použiji Tricks of the trade. Ze stealthu začínám Garrote poté Hunger for Blood,multilate,na tři cmp dávám Slice and Dice,multilate na 5 cmp, Envenom(kvůli protloužení Slice and Dice) Multilate na 5cmp rupture a znovu multilate,trinket na zvíšení AP,cold Blood Envenom,obnova Hunger for Blood a takto dokola točím.
Gemy mám většinou AP,ale niní kvůli přebytku Hit ratingu doladím trochu Expertise+haste.
Základní Addony jako DBM a Omen mám.
WoW historie a zkušenosti: World of Warcrawt hraji od těsného začítku TBC,kdy jsem na Ofii(Drakh´trull) hrál rogue a mage až do začítku Cataclismu,kdy jsem přešel na free server.
Historie postavy a guildy: Postavu jsem vyexpil od 17lvl kdy jsem ji převzal od známého.
Důvod(neplánovaného)odchodu z guildy: Měl jsem guildu s Lidma kteří jsme spolu hráli na ofii a které už dlouhou dobu znám. Ale jak bývá zvykem bylo nás tam jen pár na 25man raid akorád ale lidi chodí do práce a účast v Guidě byla nejistá. poté se Guilda rozpadla.
Proč chci právě k Vám: Jste Guilda,která má stabilní základnu a raiduje už celkem dlouho a celkem často,dle toho soudím,že máte rozumnou partu hráčů,mezi které bych se chtěl dostat!
Jak často a kdy jsem online: Jsem pracující člověk,tudíš v týdnu jsem aktivní každý den obvykle až po 16:00 hodině. Bohužel o víkendu mívám možnost hrát až v neděli.
Můžeš být online do 24:00? : Nevidím důvod proč ne.
Alti: 79twink rogue(využívám hlavně na craft gemů) 80 Protection paladin(hraju za něho velmi málo,uvažuji o prodeji.)
O sobě:
Věk: 21let
Pohlaví: Muž
Povolání: Podnikatelská činnost-Instalace zabezpečovacího zařízení.
Něco zajímavého o mně: Pocházím z Jižních Čech,zajímám se o elektrotechniku a auta.

Mon Jul 02, 2012 10:52 pm
Report this post

Reply with quote
za mě spíš teda ne. ty talenty nemáš moc dobrý, uber 2 body v critu a dej to do relentless strikes, udela to o dost vic práce nez ten crit. taky sem se zhrozil u oglyphovany garroty a slicu, co takhle mutilate a rupture (2 set bonus urcite uz mas)?

Tue Jul 03, 2012 6:12 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Moomi wrote:
za mě spíš teda ne. ty talenty nemáš moc dobrý, uber 2 body v critu a dej to do relentless strikes, udela to o dost vic práce nez ten crit. taky sem se zhrozil u oglyphovany garroty a slicu, co takhle mutilate a rupture (2 set bonus urcite uz mas)?

Jaj,vidíš to na gliph jsem úplně zapoměl. No Talenty i gliphy už jsou v pořádku,teda podle mého.
Ano,mám oba set bonusi.

Tue Jul 03, 2012 9:48 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Moomi odkdy ty rozumis rogunam? Jestli to beres podle Mygraina, tak jeho talenty taky podle me nejsou uplne ok :P Ja kdyz jsem delal svoji rogunu, tak jsem toho procetl dost a nejvyhodnejsi se mi zdal build 51/18/2 :)
Jinak glyphy urcite spatny...ale zase s equipem je na tom lip nez Xip. Klidne bych tedka na prazdniny bral oba a uvidime kdo se jak chytne. 3 roguny v guilde snad neni tolik...

Image
Image
Image

Tue Jul 03, 2012 10:02 am
Report this post
Profile

Reply with quote
pcheeeeee Ti to reknu takto, pokud jedes enve spam vyplati se spise ty 51/18/2 pokud mas v rotaci i rupture je lepsi to co jedu ja... jinak ja jsem taky aby se aspon jedna roguna vzala( aspon na anoobovi bude drzet poison na redukci healu a ja se vesele budu venovat memu super imba skilla dmg :-D )

Tue Jul 03, 2012 10:18 am
Report this post
Profile

Reply with quote
tak jednu z nich vyber, ty jsi roguna :P a nebo oba ?

Image
Image
Image

Tue Jul 03, 2012 10:20 am
Report this post
Profile

Reply with quote
no ja bych klidne zkusil oba( podminka je aby me oba povine davali ToT :-D .... Jeste mi do raidu sehnat blood dk s hyterkou a budu chrochtat blahem ^^ ) jinak bych je vyzkousel treba v ud, abychom zjistily co toci a jak se umi hybat, popripade failovat raid :-D

Tue Jul 03, 2012 10:52 am
Report this post
Profile

Reply with quote
MyGrain wrote:
no ja bych klidne zkusil oba( podminka je aby me oba povine davali ToT :-D .... Jeste mi do raidu sehnat blood dk s hyterkou a budu chrochtat blahem ^^ ) jinak bych je vyzkousel treba v ud, abychom zjistily co toci a jak se umi hybat, popripade failovat raid :-D

Neboj,máš moje slovo,že ti ToT budu dávat :D

Tue Jul 03, 2012 3:09 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Prijaty. LOCK

Tue Jul 03, 2012 6:21 pm
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 10 posts ]