Elfee,rogue Assassination
NICK: Elfee
Class a Spec: Rogue,Assassination(PVE)/Assassination(pvp)
Link na Armory a Talenty:
http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... os&n=Elfee (máte tam PVE eq na noc včetně talentů).
Screen UI:
http://imageshack.us/f/259/wowscrnshot070212232416.jpg/Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč): Assassination talenty mám,protože s combat nemám dostatečné zkušenosti a combat jako takový se mi ani nelíbí.
Popis rotace: Před pullem si vyberu jiné DPS na které použiji Tricks of the trade. Ze stealthu začínám Garrote poté Hunger for Blood,multilate,na tři cmp dávám Slice and Dice,multilate na 5 cmp, Envenom(kvůli protloužení Slice and Dice) Multilate na 5cmp rupture a znovu multilate,trinket na zvíšení AP,cold Blood Envenom,obnova Hunger for Blood a takto dokola točím.
Gemy mám většinou AP,ale niní kvůli přebytku Hit ratingu doladím trochu Expertise+haste.
Základní Addony jako DBM a Omen mám.
WoW historie a zkušenosti: World of Warcrawt hraji od těsného začítku TBC,kdy jsem na Ofii(Drakh´trull) hrál rogue a mage až do začítku Cataclismu,kdy jsem přešel na free server.
Historie postavy a guildy: Postavu jsem vyexpil od 17lvl kdy jsem ji převzal od známého.
Důvod(neplánovaného)odchodu z guildy: Měl jsem guildu s Lidma kteří jsme spolu hráli na ofii a které už dlouhou dobu znám. Ale jak bývá zvykem bylo nás tam jen pár na 25man raid akorád ale lidi chodí do práce a účast v Guidě byla nejistá. poté se Guilda rozpadla.
Proč chci právě k Vám: Jste Guilda,která má stabilní základnu a raiduje už celkem dlouho a celkem často,dle toho soudím,že máte rozumnou partu hráčů,mezi které bych se chtěl dostat!
Jak často a kdy jsem online: Jsem pracující člověk,tudíš v týdnu jsem aktivní každý den obvykle až po 16:00 hodině. Bohužel o víkendu mívám možnost hrát až v neděli.
Můžeš být online do 24:00? : Nevidím důvod proč ne.
Alti: 79twink rogue(využívám hlavně na craft gemů) 80 Protection paladin(hraju za něho velmi málo,uvažuji o prodeji.)
O sobě:
Věk: 21let
Pohlaví: Muž
Povolání: Podnikatelská činnost-Instalace zabezpečovacího zařízení.
Něco zajímavého o mně: Pocházím z Jižních Čech,zajímám se o elektrotechniku a auta.