View unanswered posts | View active topics It is currently Sun Feb 16, 2025 2:26 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 4 posts ] 
 Roberta - retri paladin 
Author Message

Reply with quote
Post Roberta - retri paladin
O postavě:
Nick: Roberta
Class a spec: paladin main retri, off prot
Link na armory a talenty: http://arsenal.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&n=Roberta
Screen UI: http://img823.imageshack.us/img823/9996/screenuia.jpg

Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč):

Talenty jsou za retri paladina víceméně jasný, jinak se to skoro ani nedá dát. Aura mastery je především kvůli resist aurám.

Rotace se skoro nedá popsat, retrina jednoduše mačká na čem má zrovna CD s následující prioritou: Hammer of Wrath polud je možno, exorcism judgement, divine storm a crusader strike, u toho všeho se drtží na zemi consecration. Avenging wrath mam namakrovanej společně s trinketem, snažím se zapínat na CD ale kolikrát čekám až se zapne karta, a po tom je to 15 vteřin pekla :D

U gemů je to velmi jednoduchá otázka, barvy tak aby fungoval meta socket jinak čistě strenght.
Hit a expertise mám momentálně ne zrovna v ideálním stavu jelikož exp. cap je 28 a já mám 34, zatímco hitu mi asi 20 chybí, ale nedělá to žádné větší problémy.

DBM, Omen? Mám, na TBC se bez toho hrát nedalo :D

WoW historie a zkušenosti: Hraju de facto od doby co vyšlo WoW, na twinstaru už od dob TBC. Paladina hraju v podstatě stejně dlouho jako wowko a trofnu si říct, že se v něm docela vyznám. Zkušenosti mám s téměř veškerýmy raidy, ToC hero jsem ještě nebyl. Po delší pauze se vracím k hraní wow (důvod pauzy byl te, že jsem si neměl kde pořádně zahrát.) Moje zkušenosti jsou i s vedením guildy (RotA u hordy.) Původně jsem byl horďákem s příchodem WotLK jsem přešel k ali.

Historie postavy a guildy: Postava je poctivě vyexpená už kdysi na TBC. Guildy kterýmy jsem prošel jsou RotA, Brothers of War, nějakou chvíli jsem strávil jako náhradník u HHH ale nebyl jsem akrivní

Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: Odchod z Roty byl z toho důvodu, že se v podstatě rozpadla resp. oficír kterému jsem ji na měsíc svěřil protože jsem nemohl hrát si založil vlastní a přetahal lidi. Z BoW jsem odešel v momentě kdy se guilda v podstatě rozpadala

Proč chci právě k Vám: Znám u vás několik lidí (kapra, itasise a lulandu) a rád se stanu členem guildy kde si zajdu kvalitní raid, která umí a kde je doufám i zábava :D

Jak často a kdy jsem online: Ve všední dny není problém po 5té hodině, v o weekendu můžu téměř kdykoliv.

Můžeš být online do 24:00? Bez problému (ve všední den to překousnu, ale raději bych nebyl jelikož vstávám každé ráno v 5:30 do práce)

Alti: 1

O osobě:
Věk: 26
Pohlaví: dobré
Vyznání: Asi bez vyznání
Povolání: Bankovní úředník
Něco zajímavého o mně: Jsem z Hradce Králové a ze všeho nejraději nedělám nic :D

Sat Jul 14, 2012 3:35 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Roberta - retri paladin
Prihlaska pekna, jeden retri navic by se mozna uzivil. Nicmene ten gear je dost out of date, ale to se da dohnat za par IDcek. Ve jmenu prazdninoveho naboru jsem pro na zkousku, muzes jit treba uz dnes vecer na Toc 25 (20:00)
PS.: Neni nad to mit v guilde robertka :roll:

Image
Image
Image

Sat Jul 14, 2012 3:47 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
v zájmu letního fungování pro

Sun Jul 15, 2012 3:58 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Prijat, lcoked

Image
Image
Image

Sun Jul 15, 2012 9:26 pm
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 4 posts ]