View unanswered posts | View active topics It is currently Sun Feb 16, 2025 2:40 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 11 posts ]  Go to page 1, 2  Next
 Gymli - Prot Paladin 
Author Message

Reply with quote
Post Gymli - Prot Paladin
Zdravím guildu DEATHBRINGERS

O postavě:
Nick: Gymli
Class a spec: Paladin=protect
Link na armory: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... os&n=Gymli
Screen UI: http://imageshack.us/photo/my-images/853/uidk.jpg/

Theorycraft:
Rotace: Tak rotace si myslím je u palacha jasná, toč to tak aby jsi měl aggro. Tak pull: hand of reckoning, exorcism, kosmodisk. Fight: To co přijde na CD
Talenty: http://arsenal.twinstar.cz/talent-calc. ... 0000000000
Glyph's: Glyph of Divine Plea, Glyph of Judgement, Glyph of Seal of Vengeance. Ostatně jsou vidět na armory :)
Staty: Defense 574, Dodge 28,4%, Parry 21,4%
Gemy: Většinou dodge+stam (nepřikláním se k tanklm co jedou only stam)
Off eq: No tak ten nemám, býval sem MT a díky tomu sem nerespecoval, jediný druhý eq co mám je na block/avoid na Anuba HC (chybí mě tam ještě asi 4 věci do full)
DBM, Omen? Samozřejmost, stejně jako flasky a jídlo na raid
Sluchátka/mumble: Ano, vše funkční

O Wowku:
WoW historie a zkušenosti: No tak wow hraji od začátku TBC. Začínal sem na serveru Onlinegamers-Sargeras, zde jsem působil v guilde Vir Aeternum jako retry paladin. Poté jsem odešel s pár lidma na Ofi (Drak'thul) a pokořil celý WotLK, mezi tím jsem začal hrát zde na twinu (hraji zde od počátku serveru), sundal celé TBC a na WotLK Naxx. Při době kdy se čekalo na UD jsem se s pár lidma vydal na zpět na ofi a vrátil se asi 2 měsíce před otevřením ToC . Od doby WotLK hraji prot palacha.
Historie postavy a guildy: Tak postava je vlastnoručně vyexpená, žádná aukce. Zde na Twinu jsem byl jen v TitanS
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: O rozpadu TitanS se pokusilo složit Insanity, nápad to byl dobrý spojili jsme se i s guildou Why not, raidy jsou na dobré úrovni, ovšem je vidět že se lidem nechce progressovat a tím pádem se 25man složí 1x za týden a to v sobotu proto jsme Anuba HC nesložili. Mezi tím začali odcházet staří členové a myslím že guilda jde do ....
Proč chci právě k Vám: Myslím že jste guilda ve které bych se dokázal usadit, a nemáte problémy složit 25man :D
Jak často a kdy jsem online: Dá se říct že každý den, býváme s lidma na mmble a drtíme lolko. NA raidy a různé eventy samozřejmě logujeme :)
Můžeš být online do 24:00? Ano
Alti: -/-

O osobě:
Věk: 20
Pohlaví: Muž
Vyznání: Ateista
Povolání: Kuchař
Něco zajímavého o mně: Tak jmenuji se Pavel, bydlím v Praze a pracuji jako kuchař.

Mon Aug 13, 2012 9:11 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Gymli - Prot Paladin
Mylím, že v současné situaci, kdy se nás na raid hlásí 30+ a stále jsou prázdniny nové lidi do main raidu nepotřebujeme.

ALE, jelikož se současná PvE situace skládá z ToGC, které je (doufám) max. na 1,5h, tak si myslím, že nastává situace, kdy si můžeme dovolit začít skládat druhou 25. Tam se uplatní naši alti (a někteří mají lepší eq jak maini) a lidi co se nedostali do "main raidu".

Pokud nejste proti být tím základem pro "alt" raid, tak si myslím, že vás uplatníme, hlavně díky avoid gearu jednoho z vás. (a hlavně, pokud mě projde u "vedení" ta myšlenka druhého raidu :)

PS: píšu o vás v množnym čísle, páč dávám stejnej post na všechny ty lidi z Insanity

Tue Aug 14, 2012 12:18 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Kdyz Peho prestal hrat, tak by se jeden tank jeste uzivil.

PRO

Tue Aug 14, 2012 1:16 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Chtěl jsem to okomentovat nějak jednotně, když už s tím Blow začal, ale nakonec se vyjádřím ke každému zvlášť ať víte na čem jste :)

Blowa neberte vazne, je to gnom a nevi co mluvi :D Zatim zadnej druhej raid na ToGC 25 nechystame, Blow se vrati nohama na zem... :P Rozhodne nebudem nabirat lidi za ucelem skladani dvou raidu.

K prot palachovi: Jak uz jsme ti psal, pred prazdninama nam skoncil nas main prot pala, takze nevidim sebemensi problem v tom ti dat me PRO :) (UI sice nic moc, nevidim tam bindy na HoP, stun, freedom,... ale zase chvalim block gear na anuba, prestoze neni kompletni a tim padem je asi spis useless)

Image
Image
Image

Tue Aug 14, 2012 1:42 am
Report this post
Profile

Reply with quote
O tech bindech vím (ale jelikož byli raidy tak na pi*u tak sem uplně ztrácel chuť nějak to dělat).UI se mě zdá normální, nejsem zastáncem nějakých ultra-grafických addonů co akorát zasírají obrazovku, a kór u tanka si myslím že je prázdná obrazovka základ), no a ten block gear (na ToC25 jsem dostla za celý fight asi jen 9K dmg od addu). Už mě padá jen pásek z Razora 25, ruce z concilu 25, chestka z Aurayi 25, a back z trashe 25. To co šlo jsem si nafarmil sám, ale do UD jsem nikoho z guildy nedostal, a odmítám to ninjovat v pug grupě.

Tue Aug 14, 2012 7:32 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Kolik mas unhittable a block value unbuff?

Tue Aug 14, 2012 7:52 am
Report this post
Profile
Reply with quote
No tak unvuff 2,5K block s 32% block, s HS a trinkem mam 62% block a 3,5k block.

Tue Aug 14, 2012 7:58 am
Report this post

Reply with quote
No tak unvuff 2,5K block s 32% block, s HS a trinkem mam 62% block a 3,5k block. A unhitable je 102.4% já mám unbuff 89,47% a s HS 119,47%.

Tue Aug 14, 2012 8:01 am
Report this post
Profile

Reply with quote
PRO

Tue Aug 14, 2012 10:01 am
Report this post
Profile ICQ

Reply with quote
PRO pro PROT :)

Tue Aug 14, 2012 10:33 am
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 11 posts ]  Go to page 1, 2  Next