![Post Post](./styles/wow_alliance/imageset/icon_topic_latest.gif)
Valeer - Unholy Death Knight
O postavě:Nick: Valeer
Class a spec: Death Knight Unholy
Link na armory a talenty: Armory TalentyScreen UI: UI DMG Jaraxxus iny screen nemam xDAddony: Combat log fixer,Forte,Grid,MSBT,Nice dmg,Omen,Plate buffs,Rating buster,Recount,Tidy plates,Titan panel,X-perl,Dbm a par dalsich
Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč): ![Image](http://img84.imageshack.us/img84/3084/17594437.png)
DK nema pevne stanovenu rotaciu jedina nutnost je udrzovat diseasky
Gemovanie: Meta socket - agilita/crit Prismatic - 1x 10 all stats zbytok Red - 20 Strength
Glyphy: Major - Dark death,Ice touch,Ghoul Minor - Raise dead,Pestilence,Horn of winter
DBM, Omen?: Mam obe (Omen sa mi ukazuje len ked som v raide inak ho mam skryty)
WoW historie a zkušenosti: Hrajem ho cca 4-5 rokov neviem presne popravde.
S wow som zacinal na TBC servery Gbely.net hral som Enha Shamana.Nasledoval presun na server Darkdemon tam som hral za Enha shamana a Combat rogunu.Darkdemon presiel na Wotlk cize wipe a expeni odznova nakonec z toho bol Enha shaman a DK u ktoreho mam odskusane asi vsetko az na unholy tanka (Blood:dps,tank Frost:dps,tank Unholy:dps) kedze zato hraju od patchu 3.0.8 .Darkdemon sa tak isto rozpadol.Nasledovala tak 2-3 mesacna pauza od hrania.Nasledny presun na Twin kde som ako 1 doexpil humana DK presiel som guildy Dragonslayers,Soch potom presun k horde (Tauren) Nisiar,TitanS a Insanity
Historie postavy a guildy: Toto som napisal uz vyssie
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: Insanity - Neni to uz ono.Odislo az moc ludi koli ktorym som v tej guilde bol + ludia zacali kaslat na raidy dostane sa k anubovy a uz sa to nezlozi... (Kedze su lenivi progressovat nieco)
Proč chci právě k Vám: Kvalitne si zaraidovat.Par ludi ktorych poznam a zaroven ludia co si podavaju taktiez prihlasku.
Jak často a kdy jsem online: Na mumble pomali vzdy aj ked malokedy kecam.(Nejsom zrovna vyrecny) V hre ked treba (Raidy atd.) Niektore dni som k dispozici az vecer,niektore vobec. (Nemysleno v raid dnoch) Treba sa venovat aj priatelke vsakze.
Můžeš být online do 24:00? Neni problem skor spat snad ani nechodim
Alti: Shaman Enha lv80
O osobě:Věk: 20
Pohlaví: Muz
Vyznání: Ateista
Povolání: Student
Něco zajímavého o mně:Takze ahoj,moje meno je Peter.Pochadzam z Bratislavy.Medzi moje zaluby patri Futbal,priatelka,wow,lol,Diablo 3,spanok a par dalsich veci x)
Predom sa ospravedlnujem za pripadne gramaticke chyby