View unanswered posts | View active topics It is currently Sun Feb 16, 2025 2:35 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 5 posts ] 
 Valeer - Unholy Death Knight 
Author Message

Reply with quote
Post Valeer - Unholy Death Knight
O postavě:

Nick: Valeer
Class a spec: Death Knight Unholy

Link na armory a talenty: Armory Talenty
Screen UI: UI DMG Jaraxxus iny screen nemam xD

Addony: Combat log fixer,Forte,Grid,MSBT,Nice dmg,Omen,Plate buffs,Rating buster,Recount,Tidy plates,Titan panel,X-perl,Dbm a par dalsich

Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč):

Image

DK nema pevne stanovenu rotaciu jedina nutnost je udrzovat diseasky

Gemovanie: Meta socket - agilita/crit Prismatic - 1x 10 all stats zbytok Red - 20 Strength

Glyphy: Major - Dark death,Ice touch,Ghoul Minor - Raise dead,Pestilence,Horn of winter

DBM, Omen?: Mam obe (Omen sa mi ukazuje len ked som v raide inak ho mam skryty)

WoW historie a zkušenosti: Hrajem ho cca 4-5 rokov neviem presne popravde.

S wow som zacinal na TBC servery Gbely.net hral som Enha Shamana.Nasledoval presun na server Darkdemon tam som hral za Enha shamana a Combat rogunu.Darkdemon presiel na Wotlk cize wipe a expeni odznova nakonec z toho bol Enha shaman a DK u ktoreho mam odskusane asi vsetko az na unholy tanka (Blood:dps,tank Frost:dps,tank Unholy:dps) kedze zato hraju od patchu 3.0.8 .Darkdemon sa tak isto rozpadol.Nasledovala tak 2-3 mesacna pauza od hrania.Nasledny presun na Twin kde som ako 1 doexpil humana DK presiel som guildy Dragonslayers,Soch potom presun k horde (Tauren) Nisiar,TitanS a Insanity

Historie postavy a guildy:
Toto som napisal uz vyssie :)

Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: Insanity - Neni to uz ono.Odislo az moc ludi koli ktorym som v tej guilde bol + ludia zacali kaslat na raidy dostane sa k anubovy a uz sa to nezlozi... (Kedze su lenivi progressovat nieco)
Proč chci právě k Vám: Kvalitne si zaraidovat.Par ludi ktorych poznam a zaroven ludia co si podavaju taktiez prihlasku.

Jak často a kdy jsem online: Na mumble pomali vzdy aj ked malokedy kecam.(Nejsom zrovna vyrecny) V hre ked treba (Raidy atd.) Niektore dni som k dispozici az vecer,niektore vobec. (Nemysleno v raid dnoch) Treba sa venovat aj priatelke vsakze.

Můžeš být online do 24:00? Neni problem skor spat snad ani nechodim

Alti: Shaman Enha lv80

O osobě:

Věk: 20
Pohlaví: Muz
Vyznání: Ateista
Povolání: Student

Něco zajímavého o mně:Takze ahoj,moje meno je Peter.Pochadzam z Bratislavy.Medzi moje zaluby patri Futbal,priatelka,wow,lol,Diablo 3,spanok a par dalsich veci x)

Predom sa ospravedlnujem za pripadne gramaticke chyby

Tue Aug 14, 2012 8:39 am
Report this post
Profile ICQ

Reply with quote
Post Re: Valeer - Unholy Death Knight
Pekna prihlaska :) kdybych se chtel v necem stourat tak bych snad jen upozornil na chybejici bind na healthstone :D ale to uz je vazne detail a zaroven moje uchylka.
Aspon bude mit Disgrace kamarada (UH mame jednoho, frosta taky tedka jednoho novyho, ale ne az tak aktivniho) neni duvod nenapsat moje PRO
...mate kuci stesti, ze jste se zrovna trefili do class, ktery nam tak trochu chybej :)

Image
Image
Image

Tue Aug 14, 2012 9:27 am
Report this post
Profile

Reply with quote
PRO

Tue Aug 14, 2012 10:01 am
Report this post
Profile ICQ

Reply with quote
Ja to uz ani nectu tvl jedna prihlaska na stranu se da ale 5 je na mne moc. class se hodi, PRO

Tue Aug 14, 2012 10:30 am
Report this post
Profile

Reply with quote
fajn, nebudem to protahovat...az nakrmite Jeniczkovi penezenku a prevedete postavy napiste si o inv :)

Image
Image
Image

Tue Aug 14, 2012 11:21 am
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 5 posts ]