View unanswered posts | View active topics It is currently Fri Nov 22, 2024 1:01 am

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 27 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next
 Chikko-Holy pala 
Author Message

Reply with quote
Post Chikko-Holy pala
O postavě:
Nick:Chikko
Class a spec:Holy Paladin
Link na armory a talenty:http://arsenal.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&n=Chikko
Screen UI:http:dodam zitra, jsem u pritelkyne, jen ve zkratce: blizz ui, heal spelly nabindovany pres healbot, zbytek(plea,illum,bubla, apod) bindy klavesnice
http://imageshack.us/photo/my-images/68 ... 00149.jpg/
Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč): talenty jsou optimalni pro maximalni uzitek z healu, rotace u healu samozrejme neni, ale jestli k tomu pocitate nahozeni bol, sacredu na wara, spam holy lightu a holy shocku, judge apod, tak oki. staty budou videt na screenu, gemy max intel. Jinak samozrejme priorita u hpaly jsou tanci, kteří nesmi umrit kvuli tomu ze jste chteli healnout nejake low dps
WoW historie a zkušenosti: Hraju asi tři roky, poslední dva na Twinstaru(deimos) ali. Umřela jsem ve všech současně otevřených raidech twinu, takže zkušenosti veliké:D Na ofíku sme nikdy nebyla, takže tam mám taky všechny raidy prošlý. (tak to me rozsekalo :)) jinak ja hraju asi 5 let, vetsinou palu, nejaky ten skill tu je, prehled v raidu apod take, zkuesnosti z pvp, nejen ze stani na miste a healovani :)
Historie postavy a guildy: heroes of midgard - fc ud, titans - valanyrka,ud,toc, soda-togc
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: nizka aktivita, chodili raidy v sobotu (muzu pouze kazdou druhou)
Proč chci právě k Vám: Znám u vás jednoho člověka, který mi řekl, že ste strašně šikovní (valeer) a chtěla bych se podílet na něčem tak velkolepém a smysluplném jako jsou Vaše raidy
Jak často a kdy jsem online: po-pa podle casu, kazdou druhou sobotu, nedele vzdy
Můžeš být online do 24:00? jak kdy, pokud druhy den nevstavam brzo tak jo

O osobě:
Věk:20
Pohlaví:Muž, dopsano hlavne kvuli tomu, ze nekdo neumi rozeznat M a Ž
Povolání:Studentka
Něco zajímavého o mně: pendlovani mezi plzni, prahou, libercem a teplicemi :) jinak hlavne sport,fitness, pritelkyne a wow :P od rijna taky naky to uceni :)
zatim jsem na horde, prechod by nebyl problem, pokud byste meli zajem o mé (snad) velmi kvalitni sluzby :) nejde mi tak o eq (ktery az na drobnosti mam), ale spis o kvalitni raidovani. Napsano po predchozim kratkym rozhovoru s gonzym :)
ps: prihlasku v jine gilde nemam :)

Last edited by chikko on Mon Aug 20, 2012 6:05 pm, edited 2 times in total.

Sun Aug 19, 2012 4:28 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Chikko-Holy pala
Nevi kde bydli, nevi jaky ma pohlavi.. to nema cenu cist dal ani:P

Sun Aug 19, 2012 7:31 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
NE

Mon Aug 20, 2012 9:05 am
Report this post
Profile

Reply with quote
No pokud to měl být pokus o vtipnou přihlášku, tak moc nevyšel.
Za mě NE , až to budeš myslet vážně zkus to znova.

Mon Aug 20, 2012 9:47 am
Report this post
Profile ICQ

Reply with quote
Na prihlasce sis teda zalezet nedal, je si zkopiroval Rofci vzor a nekde trochu prepsal...ale to je vsechno, zadna snaha.
A ten screen UI urcite posli.

Image
Image
Image

Mon Aug 20, 2012 9:55 am
Report this post
Profile

Reply with quote
No je otázka zda ho má vůbec posílat je to odrbaný kde se dá. Navíc holypalachů máme docela dost.

Mon Aug 20, 2012 10:34 am
Report this post
Profile
Reply with quote
opravdu to nebyl pokus o vtipnou prihlasku ty :) ja se bavil u toho vzoru, nikde jsem nic podobnyho nevidel, uz ani pochvalit tu clovek nemuze :P a jestli mate holy palachu dost, tak to se neni o cem bavit, to je jasny.
bohuzel nemam dostatecny skill v psani prihlasek, v prihlasce je vse dulezite, krome toho screenu, ktery uz asi stejne nema cenu, jak tu nekdo psal. no pokud by se neco zmenilo, vecer ho uz muzu postnout.

Mon Aug 20, 2012 11:51 am
Report this post

Reply with quote
Návštěvník wrote:
opravdu to nebyl pokus o vtipnou prihlasku ty :) ja se bavil u toho vzoru, nikde jsem nic podobnyho nevidel, uz ani pochvalit tu clovek nemuze :P a jestli mate holy palachu dost, tak to se neni o cem bavit, to je jasny.
bohuzel nemam dostatecny skill v psani prihlasek, v prihlasce je vse dulezite, krome toho screenu, ktery uz asi stejne nema cenu, jak tu nekdo psal. no pokud by se neco zmenilo, vecer ho uz muzu postnout.

tak vidite, ani prihlasit se neumim, kdyz chci odepsat, achjo :)
//to gonzy: jj, no v nedeli bych mel 100% ucast (samozrejme pokud by se nestalo neco neocekavaneho)

Last edited by chikko on Mon Aug 20, 2012 1:02 pm, edited 1 time in total.

Mon Aug 20, 2012 12:06 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
holy paladiny mame dva, jednoho co se nehlasi na raidy a druhyho co afkuje a chodi do prace

Image
Image
Image

Mon Aug 20, 2012 12:16 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
tak tak, nabrat este aspon 5x palacha, stale ich mame malo

Mon Aug 20, 2012 2:09 pm
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 27 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next