![Post Post](./styles/wow_alliance/imageset/icon_topic_latest.gif)
Prihlaska arcane/fire mage Mollekai
O postaveNick: Mollekai
Class a spec: mage arcane/frost
Link na armory a talenty:http://arsenal.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&n=Mollekai
Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč): co sa tyka rotace tak arcane blast4x potom arcane missiles a tak stale dookola Cooldowny odpalim vzdy pri here a potom priebezne socketuju spell powa a haste
DBM, Omen: mam
WoW historie a zkušenosti:wowko hram uz 5 rokov na offiku a na twinstare poznam setky taktiky od Wotlku po cata
Historie postavy a guildy: bol som v gildach Fighters for Freedom Sword of Quen Thalas a taky u vas pod nickem Wellen(ele/resto/cement sham)mozno si ma niektory este budu pametat
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy:jednoduchy tak kde som teraz su strasne lowky co nevedia dat ani anuba na 10 v togc
Proč chci právě k Vám: lebo som uz u vas bol a chcel by som sa vratit do gildy kde vedia hrat a hlavne mackat tlacitka
Jak často a kdy jsem online: cez vikendy a piatok hocikedy cas nehra rolu pokial nebudem mat uz cosi dohodnute ale o tom dam vzdy vopred vediet ostatne dni zalezi na okolnostiach ale na raid si najdem cas
Můžeš být online do 24:00?:neni problem
Alti: nevedu
O osobě:Věk:18
Pohlaví: muz
Vyznání:ateista
Povolání:student
Něco zajímavého o mně: mam rad gnomy
![Smile :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)