View unanswered posts | View active topics It is currently Sun Feb 16, 2025 2:44 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 12 posts ]  Go to page 1, 2  Next
 Shuntik feral tank 
Author Message

Reply with quote
Post Shuntik feral tank
Main postava: Shuntik
Alt postava (nick, lvl, class, spec): Chicho, 80lvl, warior, jwl/mining
Povolanie: Feral tank druid
Zameranie (PvE/PvP): iba PVE .. samozrejme zahrám si aj PVP ale to ma neláka
Talenty: Feral tank / Feral pve
Theorycraft: tak momentálne keď že mam tank tak všetky gemy idu na stam, a na dmg dávam agility... rotacia spellou no kedže som tank tak to záleží od okolnosti či sa tankuje trash alebo priamo bos. Ale všeobecne rotacia pre tanka je udržať na bosovi Lacerate(5 stackou), faerie fire, mangle, maul popripade este Swipe (to sa používa najmä na trash kedže to agruje plošne)
Profese: LW 445, JWL 430
Odkaz na armory: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... &n=Shuntik
Odkaz na talenty: http://arsenal.twinstar.cz/character-ta ... ik&group=1
Používané addony: DBM, Omen ... a rôzne ine addony napr. AtlasLootfa
Priemerné FPS v raide: 20-30
Obrázok svojho UI z raidu: https://plus.google.com/u/0/photos/1100 ... 6274?hl=sk
Predchadzanúce guildy: fuu tých bolo viac bol som aj v Dragonslayers no musel som opustiť kvôli nedostatku času kvôli škole a skuškam ale už som po škole a momentalne doma takže mam času dostatok
Zkusenosti s raidovaním (znalost taktik): tak taktiky ovládam či už na UD alebo toc/ togc 10/25
Vek: 20
Čas, kedy môžem hrať WoW: tak nedá sa to povedať presne ale tak času mam dostatok aj na progres keďže som nezamestnaný, občas však chodím pomáhať rodine do záhrady a tak ale to by som vedel oznámiť dopredu kedy a do kedy nebudem aktívny ale ked som doma tak som viacmenej na wow
Prečo práve DB: tak poznám tam ludí už od TBC, progresovalí sme spolu BT a viem že ste schopná a aktívna guilda

Ked mate neake otazky kludne sa pýtajte či už tu alebo v hre, múžem tu len dodať že wow hram viac ako 4 roky a pocelí ten čas ako tank. Vopred dakujem za reakciu :)

O osobe:
Vek: 20
Pohlavie: Mužské
Vyznanie: Kresťanské
Povolání: nezamestnaný
Niečo zaujimavé o mne: tak volám sa Márius som z Levíc (okres Nitra) , mam 20 rokov čerstvo vyštudovaný stolár. Toto remeslo ma strašne bavý už od heh odkedy si vôbec pamätám :D, rád majstrujem v pivnici a skušam nové veci. Záluby mam wow, rybarstvo, akvaristika a stanovanie s priatelmi. A tak samozrejme nemôžem zabudnuť na dievčence :P :D bez nich by to nebolo ono :)

Sat Aug 25, 2012 1:02 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Shuntik feral tank
Jednoznačně proti, mam s nim velmi špatné zkušenosti z world raidu, nejen že aggro je mizivé, mobky pobíhaj kde se jim chce aniž by ho to zajímalo, ale ještě když mu někdo něco vytkne začíná nadávat místo odpovědi.

(Nevyjadřuju se k přihlášce, ale k hráči, přihlášku jsem ani nečet :D)

Sat Aug 25, 2012 3:04 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
zaujimavé :) a v ako raid sme boli my dvaja spolu a kedy??ked sa môžem opítať :) lebo akože ešte som nepostrehol žiadnu stažnosť na moje tankovanie :) .. nevravím že mam 100% agro alebo že som bezchybný to nie ale že by som nechal mobky len tak pobehovať po raide a ignoroval ich otom neviem to robým jedine v 5 man HC ked su tam ignoranti čo nepočkaju ani kym dobehnem a udriem mobku a už idu full dmg v tedy ich upozorním a ked sa neuvedomia tak proste necham nech ich ta mobka zabije a potom si ju vezmem na seba a to mam večšinou dohodnute aj s healerom aby nehealoval takýchto hračou :)

Sat Aug 25, 2012 3:41 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
tak třeba si pamatuju několik voaček, jedno jsem s tebou tankoval měl jsem Emalona, skončil jsem tak že jsem tankoval bosse a další 3 addy zatimco ty sis tam soukromničil jednoho a neobtěžoval jsi se zajít pro ostatni, nebo jiny ktery jsem healoval a pred koncem fightu s koralonem jsem jako heealer mel 94% aggra (pulka dpsek samozrejme mrtva od bosse) a jedno tocko kde si bral misstresku ktera nejen že mne zabila dvakrát ale i pár jinejch lidi. To jsou takovy ty ktery mi utkvely v pameti.

Sat Aug 25, 2012 8:49 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
nebolo to tak 2-2,5 týždna do zadu?? :) ked som mal GS 4500 bez guildy bez equipu :) teraz tankujem togc10 jaraxxusa sam a neak som v tom agre nemal problem ... teraz mam o 700gs viac equip toc25 togc10, treba si ma najprv skusiť či aj teraz mam stale take agro ake som mal aj v tedy :)

Sat Aug 25, 2012 9:32 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
je to tak dva týdny no, čerstvější informace nemam, všechny raidy kde jsem tě viděl jsem hned leavoval :D

Sat Aug 25, 2012 9:44 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Podobná zkušenost taky když sem s nim tankoval jelikož sem měl horší eq na tankovy byl sem off tank na koralonovy nebo jak se ohnivej jmenuje ale nejenže sem si bose musel vzít já protože shuntík byl neschopnej ale taky s nim stál na místě. :D :D

Moje slovo sice nic neznamená ale je to k tématu.... :roll:

Sat Aug 25, 2012 10:27 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
co si matně vzpomínám tak progress BT s tebou byl jak facka od ukrajinskýho dělníka oproti našemu oplakávanýmu Daynovi, aggro nic moc, dělal si blbosti atd, ale kdo ví jak ses na tom teď, já spíš nevim...i když s tankama je to všelijaký a musí tankovat Vithar

Mon Aug 27, 2012 9:03 am
Report this post
Profile

Reply with quote
na 10 alebo 25 normal ho mozme odskusat.

Mon Aug 27, 2012 9:22 am
Report this post
Profile

Reply with quote
NE

Mon Aug 27, 2012 9:34 am
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 12 posts ]  Go to page 1, 2  Next