View unanswered posts | View active topics It is currently Sun Feb 16, 2025 2:48 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 5 posts ] 
 Death Knight TANK Blood (Přihláška) Allano 
Author Message

Reply with quote
Post Death Knight TANK Blood (Přihláška) Allano
Nick: Allano - Honza
Class: Death Knight Blood pouze jako TANK PVE
Link na Armory a Screen postavy: Amory- http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... s&n=Allano / Screen: http://imageshack.us/photo/my-images/71 ... 02612.jpg/
Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč): Talenty mám od hráče Painel / Dělám to jak by se to dělat mělo / Staty mám dobré Def cap 560 jsem Gnom takže mám větší Dodge takže sokety rvu hodně do Dodge Stam více na Screenu.
Addony: DBM / Omen / X- Pearl ale není problém stáhnout další.
WoW historie a zkušenosti: World of Wacraft hraju poměrně dlouho asi 3 roky začínal jsem na Classiku ale tam jsem se moc neohřál páč jsem hned přešel na The Burning Crusade (TBC) To už jsem hrál na Twinstaru pak Twinstar přešel na Wrath of the Lich King (WOTLK) a zůstal jsem mám projetý snad vše jak za tanka tak i DMG ToGC 10 mám full Clear ale ToGC25 bohužel ne došli jsme k Championum a skončili jsme více krát jsem se tam nedostal co se týče taktik znám snad všechny ale není problém se je doučit vyzkoušet nechám si poradit všechno se dá změnit.
Historie postavy a guildy: Tak začínal jsem s Priestem SH DMG ale buhužel už mě to za něj nebavilo a tak jsem si udělal DK tanka a za něj mě to moc baví. Obě postavy jsou vyexpené mnou. Co se týká guild začinal jsem ve Strážci Mrtvých tam jsem byl dlouho ale neshoda s lidma udělala svý a tak jsem bez guildy a chtěl bych si konečně zahrát. Určitě jste si všimli že jsem si dával přihlášku k Dragonslayers ale bohužel mě nevzali a tak budu doufat že tu pro mě máte místo.
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: Guildu momentálně nemám a důvod odchodu ze Strážci Mrtvých byla neshoda s lidma a neschopnost skládáni Raidu.
Jak často a kdy jsem online: Tak poměrně skoro každý den od té 18:00 - 24:00 Chodím do práce a mám přítelkyni takže bohužel dříve by to nešlo.
Můžeš být online do 24:00?: Žádný problém :)
Alti: Ano mám Priesta 80 Sh DMG ale moc za nej nehraju.

Věk: 18 Let
Pohlaví: Muž
Vyznání: Žádné
Povolání: Kuchař
Něco zajímavého o mě: Jsem v jižního Plzeňska mám rád muziku především Tvrdší Metal viz. Trash Metal (Slayer,Metallica,Napalm Death) Rád odpočívám a proto chci hrát World of Warcraft pro zábavu a ne pro nervy :)

Last edited by allano159 on Wed Aug 29, 2012 9:01 pm, edited 1 time in total.

Wed Aug 29, 2012 6:55 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Death Knight TANK Blood (Přihláška) Allano
fuj to je osklivej gnom...za me Ne

Image
Image
Image

Wed Aug 29, 2012 8:00 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Tak jestli ti záleží na vzhledu tak za 15g si ho můžu zmenit ......

Wed Aug 29, 2012 9:02 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Za me NE

Thu Aug 30, 2012 11:45 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Neprijaty. LOCK

Sun Sep 02, 2012 10:05 am
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 5 posts ]