View unanswered posts | View active topics It is currently Sun Feb 16, 2025 2:50 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 14 posts ]  Go to page 1, 2  Next
 TheNameLess – Warlock, Demonology 
Author Message

Reply with quote
Post TheNameLess – Warlock, Demonology
Předem bych chtěl upozornit, že mám postavu na hordě, podle vašeho vyjádření buď postavu k ali převedu nebo ne (stalo by se tak v průběhu příštího týdne).

O postavě
Nick: Thenameless
Class a spec: Warlock – zatím Demo / Destro, ale může se to změnit (PvE demo určitě zůstane, off spec bych měl rád PvP Demo nebo PvP Destro, samozřejmě pokud by bylo na nějakej raid třeba afflinu nebo destro locka není problém přehodit)

Link na armory a talenty: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... henameless
Pokusim se tam na čas hodit PvE eq ale hodně chodim BGčka a večer na to určitě zapomenu tak to radši napíšu.. 4x ToC 25 set, wandka, ring, ramena za Triumphy, zbran ring ToGC 10, zbytek ToC 25 az na boty a neck
Screen UI: http://imageshack.us/photo/my-images/152/suigv.jpg/

UI mám +- Blizzardovský až na pár addonů důležitých na DMG a hlídání důležitých věcí (NeedToKnow, DMB atd.) mám slabšího kompa a některé addony mi docela freezovaly hru. Do 2 týdnů by mi měl přijít novej noťas a tam to UI určitě zlepšim + víc addonů přidám. Plus naprostou většinu vecí mam nabindovanejch + macra na Focus a mouseover část (spíš zvyk z PvP)

Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč):
1) talenty – myslim si, že jedu standartní PvE demo talenty pro maximální support raidu a i max DPS (viz. Armory)
2) rotace – Cursa (podle raidu buď Elemetnska nebo Doom), Immolation (s tim petattack macro), Corruption, spam SH Boltu do doby než procne Molter Core, pak 3x Incinerate, s procem Decimation spam Soul Firu, pořád obnovuju Cursu a DoTky + Glyph na Life tap, Demonic Empowerment na CD
Metamorphosis – Immolation aura (Charge pokud jsem daleko od bosse), snazim se hazet po Life tap + procu trinketů a když mam cursy a DoTky v co nejdelším trvaní (bo aby forma vycházela na DMG z Doomky), jinak prostě kdy je třeba co největší DMG, zapínam samozrejme všechny CDčka
3) staty – SP, haste, crit (to vše po hitu)
4) gemy – co nejvíc SP… koukám i na bonusy, když je třeba žlutej gem, hodim SP / haste, modrý vzhledem k 59% přepočtu spiritu do SP mám taky na místech kde je bonus výhodnej
5) glyphy – glyphy na PvE nejsou ty co mám na armorech, zkoušel jsem hybrid PvP / PvE build..
Glyph of Quick Decay – je dvousecnej, sice musim častěji házet Corruption ale zas procuje častějc Molten Fury + set z ToC ma do Corruption bonus
Glyph of Metamorphosis – ten pojedu, dokud neopraví Immo auru, poté asi už nebude tak dobrej (zřejmě ho pak nahradim Glyphem of Felguard)
Glyph of Life tap – jasná volba, určitě pojedu v PvE demu

DBM, Omen? DBM mám, Omen ne (viz. UI)

WoW historie a zkušenosti: Hraju už zhruba 5 let, nejdřív 3 – 4 roky na Mystiqu na BCčku, tam jsem chytl základy WoWkařství, cca před rokem jsem přešel na Twinstar na Phobos. Byl jsem v guildě Kingdom of Dragons kde jsem dělal RL a CL paladinů. Jednoho krásného dne jsem se rozhodl prodat postavy na Phobosu a jít na Deimos, koupil jsem locka (toho jsem expil na BCčku předtim a hrál i na Phobosu) a šel k hordě na Deimos. Ne že by mi horda nějak smrděla (i když občas jo :D) ale dostal jsem popud od jednoho vašeho člena abych zkusil přihlášku k vám do g.

Historie postavy a guildy: Postavu jsem koupil jako primárně PvP char, hrál jsem dost dlouho aklinu jak PvE tak PvP, jednoho dne mě aklina přestala bavit, a protože v raidu na ToC 25 s Wordem bývali aspoň 2 destro lockové tak jsem respecnul do Dema, ta spec mě chytla jak v PvP tak i v PvE.
Ohledně guild na Mystiqu jsem byl v jedné z top (Made in HELL) na Phobosu jsem byl v Kingdom of Dragons spíše menší guilda sice s fajn lidma ale s typickými problémami menších guild (ne každý plánovaný raid se složil…). Na Deimosu sjem v žádné pořádné guildě nebyl (založil jsem si vlastní g kde jsem sám – FearDoTcom ale to byla spíš taková recese :D)
Jinak s lockem jsem dal vše, co je otevřeno až na Anuba 25 (taktiku znám, ale bez g to ani nemá cenu zkoušet). Btw profky mám tailoring a enchanting full skill.

Důvod(plánovaného) odchodu z guildy:(JAKO Z VASI GUILDY VE KTERY STE TED, NE Z NASI..) Jsem tam sám :D

Proč chci právě k Vám: Už od doby, co jsem přešel na Deimos, jsem se tak nějak rozhlížel po guildě, samozřejmě mi šlo o to co guilda dává za bosse, ale část lepších guildy na hordě se mi něčim zprotivili ať už ninjováním itemů s Wordem nebo (a promiňte mi to slovo) kokotismem některých výše postavených členů guildy. A proto když mě jeden z vašich členů vybídl, že bych to u vás měl zkusit, chytl jsem příležitost za pačesy. Další věcí je že patříte mezi top guildy, znám od vás několik lidí a vzhledem k tomu že na serveru nejste žádní nováčci tak myslim že budete fajn banda lidí se kterýma bych si kvalitně zaraidoval

Jak často a kdy jsem online: Na raid si najdu čas vždy, i když teď zrovna řešim problém jediného PC v domácnosti (občas mi to tady někdo zasedne), ale jak jsem psal na začátku, převedu si postavu (pokud bude zájem od vás) příští týden a to už bych měl mít vlastní mašinu a aktivní budu víc než dost :D

Můžeš být online do 24:00? Zatím ne, ale za 2 týdny nastupuju na kolej na VŠ a to by pak problém být neměl (zatím cca do těch 22:30)

Alti: enha shama (Scullcrusher) ale toho si asi nechám u hordy (moc za něj nehraju a zdá se mi to plácání hvězd, samozřejmě pokud by byl třeba, můžu převést)

O osobě:

Věk: 19
Pohlaví: Jak je již patrné z přihlášky (a jsem kvůli tomu obětí mnohá diskriminací) muž
Vyznání: zapřisáhlý WoWkař
Povolání: Jsem mistr ve výrobě telky a lentilek na raidu (student)
Něco zajímavého o mně: Jsem z České Lípy, chystám se na studium ČVUT v Praze neustálým vysedáváním u PC a hraju karetní hru Magic: The Gathering. Jo a mám Yorkshirského teriéra, který rád štěká, když mluvim na raidu.

Snad se vám moje přihláška líbila, neni nic super originálního ale doufám že jsou tam všechny informace co jste chtěli a potřebovali vědět.

Tue Sep 04, 2012 10:11 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: TheNameLess – Warlock, Demonology
To je ta hvězda o který jsem vám vyprávěl :twisted: =P stopro PRO,když už jsem ho k tomu konečně přemluvil ;)

Tue Sep 04, 2012 10:23 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Já ti dám hvězda :D Abyste neočekávali naky nesplnitelny veci, mels me radsi pomluvit (něco typu neumí ani zapnout demon formu) aby nebylo naky zklamani :D

Tue Sep 04, 2012 10:31 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Mame tedka dve moznosti, bud to locknem hned a nebo pockame az sem vsichni napisou ze te strasne moc chceme. Kazdopadne bez debat prijat a muzeme se tesit na vzajemnou spolupraci :)

Image
Image
Image

Tue Sep 04, 2012 10:39 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Supr, díky, přístí tejden mě čekejte na ali, teďka si jestě užiju ňáký to PvPčko proti ali kdyžtak mě v BG trochu šetřete :D

Tue Sep 04, 2012 10:41 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Jdu nahodit pvp talenty a vyhrabat ze skrine PvP hadry :D

Image
Image
Image

Tue Sep 04, 2012 10:43 am
Report this post
Profile

Reply with quote
TVL kto to ma cist myslim ze ja s blowem a gonzem tu napisem dost slohovych prac a k tomu chcete prijat dalsiho co nevi co s volnym casem tak sem pise slohovky dpc :D tak proc ne PRO :)

Tue Sep 04, 2012 11:01 am
Report this post
Profile

Reply with quote
btw dneska se jde togc25 s altama, tak kdybys mel zajem už dneska si skočit tak si to převeď hned

Tue Sep 04, 2012 11:30 am
Report this post
Profile

Reply with quote
A v kolik jdete? (nic neslibuju)

Tue Sep 04, 2012 11:31 am
Report this post
Profile

Reply with quote
myslim že od osmi to tam je napsaný, já tu mám ženu takže dneska nic =D holt podpantoflák

Tue Sep 04, 2012 11:36 am
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 14 posts ]  Go to page 1, 2  Next