Distributor - Arcane - Mage
O postavě:Nick: Distributor
Class a spec: Mage-Arcane
Link na armory a talenty:[/color]
http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... istributor[color=#FFFF00]Screen UI:http://www.2i.cz/9e644963b0čerstvý screen včerejšího world raidu
Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč): Talenty jsem si vytvořil sám, občas k nim má pár lidí nějaké řeči, ale já s nimi hraju dlouho a naprosto mi vyhovují
Rotaci točím Arcane blast 4x pak Missiles, pokud tedy procnou. Do toho odpalovat CD v tom jedinym se da arcane mage pokazit.
Jedu hlavně SP a Haste je v závěsu. Gemy, enchy vše do SP

Už jsem experimentoval s haste dokonce i critem, ale SP vyšlo vždy nejlépe.
DBM, Omen? Mám
WoW historie a zkušenosti:No wow jsem začal asi před 4 roky, začínal jsem na Fun serveru. Jsem dřív vubec netušil že existujou Blizz servery. Tak jsem hrál rok potom mě jeden známej přetáhl na twinstar a od té doby zde hraji. V TBC jsem toho moc neprošel, věnoval sem se spíš PVP až od wotlk mě chytlo PVE. Znám vše co frčí na twinstaru, bohužel budoucí instance vubec neznám, ale vždy se včas naučím
Důvod odchodu z guildy: Byl jsem v super guilde TitanS, kde se mi postupem času přestalo zamlouvat chování GuM tak jsem odešel, zhruba za týden se guilda rozpadla. Prý tam GuM nadělal bordel tak se na to vykašlalo více lidí
Proč chci právě k Vám:Jsou u vás bezva lidi od bejvalejch TitanS, jinak jsem u aliance třetí den tak toho moc o historii ali guild nevím. Pročetl jsem si celej váš web chtel jsem podat přihlášku už dřív, ale zjistil sem že mágy zrovna nevyhledáváte. Potom se mi ozval Valeer a psal mi, že pokud bych byl dobrý že bych se vešel. Budu moc rád kyž dostanu šanci.
Jak často a kdy jsem online:Na PC jsem každý den, takže se můžu kdykoliv přihlásit do hry. Když to řeknu jinak, tak se mohu připojit do hry od 14:00-pak už nejsem nějak omezen. Soboty neděle se mohu přihlásit od rána do rána
Můžeš být online do 24:00? Šlo by, jen ve všední den, kdyby to byl každý den tak by to byl problém. Strašně brzo vstávám. Každý den by to nešlo no
Kolik mas FPS treba na Valkyrach? Od té doby, od které mám novej PC mám doraz FPS 60 a nikdy mi to neskoči jinak než 55-60
Alti: Alty mám zatím 2, jednoho PVP huntera a dalšího expím a je to paladin(76)
O osobě:Věk: 18
Pohlaví: male
Vyznání: Ateista
Povolání:Student
Něco zajímavého o mně: No, jmenuju se Pepa jsem ze severní moravy. Rád jezdím autem, motorkou prostě vše co ma kola a motor. Poslední dobou se zabývám Teraristikou

Momentálně jsem na maturitě, zaměřené na Ekonomiku Podnikání.