View unanswered posts | View active topics It is currently Thu Nov 21, 2024 7:28 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 7 posts ] 
 Forponylol - shadow priest 
Author Message

Reply with quote
Post Forponylol - shadow priest
O postavě:
Nick:Forponylol
Class a spec:Priest PVE:shadow PVP:shadow offspec:disco pve(slabý gear,slabé skúsenosti,je to proste alternatíva ;) )
Link na armory a talenty: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... Forponylol
talenty: http://arsenal.twinstar.cz/talent-calc. ... 3152301351
Screen UI: http://ulozto.cz/xZ28jc4/wowscrnshot-090912-155347-jpg ...beasty,snad screem vyhovuje,
Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč): Talenty mám pretože ich používam po prvé velmi dlho a nasiel som ich ked som začínal PVE u shadowpriesta na internete,a myslim aj ked sa na to pozrem uz ako skuseny pveckar ze su naozaj tip-top
Rotacia->VT->SW:P->MB+DP->mind flay
Mind blast používam na CD,keď mi ostane sekunda(=Global) do dotykania dotky tak použijem SW:D,inak SW:D za pohybu.
Shadowfienda pri bossoch typu XT v UD tak ho dám na srdce,proste ak potrebujeme na bossovi burst tak si ho šetrím,inak ho dávam pred heroism (napr ignis ...)
Staty: Hit-sp-haste-crit-spirit
DBM, Omen? obe mám,omen mám na stolnom PC takze na tomto screene ktory som dolozil nie je vidiet ;)
WoW historie a zkušenosti: Hrám 6 rokov,približne od TBC.PvE hrám od TBC ktoré ma hlavne na tomto datadisku oslovilo.Priest a warrior su moje top classy,casto som striedal ktory je main a ktory off,ale uz asi rok drzim priesta :).
Hral som cata na offi posledné dve sezóny,inak na phobose a neskor som prestupil na Deimos kde hrám vlastne dodnes.
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy:(JAKO Z VASI GUILDY VE KTERY STE TED, NE Z NASI..) : Momentálne guildu nemám pretože nikto ma nemá rád :?
Pôsobil som v guilde Dragonslayers odkial ma kickli za neaktivitu (prazdniny su prazdniny ;) ) a v guilde Eye for an eye,kde ma kickli za vulgarnu poznamku na world raide.(k tomuto sa nechcem vyjadrovat lebo je to naozaj smutné)
Proč chci právě k Vám: To že ste dali Anuba vie asi každý koho to zaujíma,takže sa od Vás očakáva že nie ste priemerná guilda ale že ste niečo viac.
Jak často a kdy jsem online: Teoreticky sa tu objavím každý deň,na raidy vždy prídem :) (ak mi do toho nedôjde niečo dôležitejšie~RL)
Můžeš být online do 24:00? pohodka
Kolik mas FPS treba na Valkyrach? na notasi asi 2FPS,na stolnom 30
Alti: nemám alta.

O osobě:
Věk:18
Pohlaví: Muž
Vyznání:Moslim
Povolání: Študent
Něco zajímavého o mně: som zdravý statný mladík z Trnavy,rád sa hádžem o zem alebo trávim čas s kamarátmi a imaginarnou priatelkou ktora je realna a žije.

Sun Oct 28, 2012 11:03 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Forponylol - shadow priest
My uz jsme se spolu jednou bavili, ohledne shadowu u nas v guilde. Jsme ja a Lejmák, kteri jsme vazne na kazdym raidu + Zidboy kdykoliv na zavolani + Tatra to ma v "off" specu a vetsinou stejnak s nami chodi shadow + Dingus na ofi, kterej je taky vetsinou na mmbl a je schopen jit. Myslim si ze neco mackat umet budes, ale jak rikam, tady se pro PRIESTA nenajde mistecko ani na alt raidu ( jelikoz je tam 25 lidi a z toho 14 priestů =D ), takze za me NE

Mon Oct 29, 2012 7:11 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Za me taky NE

Mon Oct 29, 2012 11:31 am
Report this post
Profile

Reply with quote
angelic - dovod,napisat NE bezdovodne nie je moc vhodné :-)

Mon Oct 29, 2012 7:33 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Forponylol wrote:
angelic - dovod,napisat NE bezdovodne nie je moc vhodné :-)

Duvody napsal uz Gorben... Muzeme pridat low skill, low eq, a proste se me nechce...

Mon Oct 29, 2012 8:13 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
low skill?aha.fajn beriem tvoj neobjektivny vymysleny detsky nazor
low eq?5250 gs je slusne si myslim,low eq by som nazval 213 priemerny iLVL ;))
a to ze sa ti nechce nema nic s tym preco by som nemal byt prijaty/neprijaty.

Edit by Moomi: 5250 je low

Mon Oct 29, 2012 8:41 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Neprijat :)

Image
Image
Image

Mon Oct 29, 2012 9:01 pm
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 7 posts ]