View unanswered posts | View active topics It is currently Thu Nov 21, 2024 8:04 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 20 posts ]  Go to page 1, 2  Next
 Wulfrig Protection Warrior 
Author Message

Reply with quote
Post Wulfrig Protection Warrior
Nick: Wulfrig

Class a spec: Warrior / Protection

Link na armory a talenty: http://arsenal.twinstar.cz/character-ta ... cn=Wulfrig

Screen UI: http://postimage.org/image/rdt3668yp/full/ (je sice jeste z hordy ale je aktualni) :)

Theorycraft: Recklessness + Retaliation (Da mi do zacatku obrovsky boost aggra ktery dokazu na 100% vyuzit, zvyseny dmg tanken o 20% mi nijak neuskodi,bud pokryje avoid dance nebo rychle pouziti 3 abilit navic mi to pres macro nesharnuje CD na redukci Shiedl Wall. ) -----> Heroic Throw (s Recklessness very high threat) ----> Shield Block + Shield Slam ( Pouzivam pri aktivním Recklessness a jeste to boostuju Shield Blockem,Shield Slam preferuje dmg z Block Value) -----> Revenge + HC Strike ( Take jeste pouzivam pri aktivnim Recklessness mam namacrovane k sobe,revenge tocim na CD a zaroven spamuju Heroic Strike pro boost toho nejvetsiho aggra jake je mozne, pokud ale procne SaB je u me prioritni vzdy Shield Slam a pak az Revenge) ------> Devastate + Trinket ( Devastate spamuji do doby nez nastackuji 5x Sunder Armor na Target, pri procnuti SaB davam Shield Slam a po umiznuti CD na Revenge davam Revenge,pak stackuji nadale. Kdyz mam nastackovano tak pouzivam dale kdyz vyuziji vsechny ability na CD) ------> Thunder Clup + Cleave ( Mam namacrovane k sobe,take tocim na CD-dmg threat a slowed melee attack speed)------> Shockwave ( Take tocim na CD,pri AOE ma ovsem prednost i s thunder clupem a cleavem) -----> Jako dodatkove ability tocim na CD Concunsion Blow (dmg a threat i kdyz je target immune) ----> Mocking Blow ( dmg + 100% threat garantovany po dobu 6 s) -----> Dale pouzivam rozdelene redukce,a vyuzivam je k jejich GCD ktery nemaji. Me odpalovani abilit je dle bosse, pokud ale nastane velka krize, zapnu vse najednou vcetne Enraged Regeneration ktere sepinam pri Bloodrage aby mi to nesundavalo Enrage efect a tudiz abych neprichazel o threat. Rozdeleni je nasledovne: Last Stand + Heroic Throw ----> Shield Walll + Mocking Blow -----> Shield Bash + Rend -----> (v krizi) Last Stand + Shiedl Wall + Bloodrage + Enraged Regeneration. Dale pouzivam Disarm tam kde lze vyuzit (gormok vtoc normal,champyoni normal i heroic). Pri interuptovani nebo nabirani addu dle encounteru vyuzivam dalsi ability jako je Charge,Intervene (na DPS co stoji mimo perma frost a nejvice aggruje-tim pomuzu tankovi co ma bosse) Intercept a dalsi ability pro stun,interrupt silence atd. Je toho opravdu moc mam ho tak rozmazleneho ze bych timto rotaci ukoncil. Dekuji za pozornost.

DBM, Omen?: Samosrejmoti kazdeho tanka pro prehled TPS i aggra targetu. Mam veskere vybaveni do PVE.

WoW historie a zkušenosti: Wow sme zacal hrat na twinstaru,prot warriora sme se ucil ale take na narniasu,me clekove zkusenoti za prot warra sahaji k 5 letum zkusenostem, Mam opravdu hodne odtankovane a hodne veljky pocet ID za sebou (mluvim o Twinstar.cz)

Historie postavy a guildy: Postava vznikla na TBC nejdrive nick Maca potom rename na Wulfrig. Pusobil jsem v guilde Forsaken a progresoval jsme jako tank Illidana.

Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: Hordu myslim netreba vypisovat jinak to byla guilda Wellmasters of Warcraft odchod byl proto protoze me stopli na raidy. Jinak sme pusobil po prechodu k ali cca 3 tydny v guilde Cilmelya kde me vyhodily za to ze jsem na valkyrach vytocil 17k TPS a napsal jsme do guild chatu ze jsem borec (samozrejme ze srandy). Proto davam prihlasku k vam :)

Proč chci právě k Vám: Chci k vam protoze jsem slysel ze jste guilda uctihodneho a kvalitniho raidovani,coz tank jako ja velmi oceni a dokaze se velmi odmenit tim ze vam nabidnu kvalitni a rozsahle tankovani mimo Yogga. Nocement mi i dal tip na vas :)

Jak často a kdy jsem online: Online jsme kazdy den,na raidy muzu skoro kazde ID mimo pracovnich dni,coz je dva dny prace dva dny volno (zadny kratky dlouhy tyden jde to za sebou jak to vyjde)

Můžeš být online do 24:00?: Jsem dospely clovek 19 lety a bydlim sam,nemam s tim vubec zadny problem.

Kolik mas FPS treba na Valkyrach? na valkyrach 25 player mod mam cca 15-18 FPS neni to moc ale dokazu s tim vynalozit pekne kvalitni tank spot.

Alti: Nejsou zadne mimo DKcka na phobosu nick Stowe

O osobě: Jmenuji se Marcel,je mi 19 let (v prosinci 20) a jsem takovi co ma rad tankovani. Pracuju jako ostraha ve slevarne,proto jsem si vybral tanka :) Sem dobry clovek,jen sme nekdy trosku rapl kdyz se do me nekdo navazi. Coz uz jsme se naucil kontrolovat protoze me to stalo hodne dobrych mist v top guildach. U vas nechci stejnou chybu a chci se zucastnit skvelych raidovacich pozic ve vasich radach. Me zajmy jsou Aukce,vystavy,bonitace,inseminace atd co se tyka skotu a bezpecnosti :)

Věk: 19 Let

Pohlaví: Muzske

Vyznání: Standardni

Povolání: Ostraha/Chovatel
Něco zajímavého o mně: U me opravdu neni nic zajimaveho,jen to ze kdyz nemam praci na tank spotu tak vyhledavam raidy na worlu,sme na tnakovani zavisly a opravdu muzu nabidnout kvalitu v tank spotu co se tyce prot Warrioru.

Poznamka: Dekuji za prohlednuti prihlasky a doufam ze vase nazory budou spise kladne,prihlaksu podavam take na zaklade ze mate otevreny labour pro prot warriory. Dekuji a preji prijemny zbytek vecera.

Fri Nov 02, 2012 9:11 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Wulfrig Protection Warrior
Ahoj, přihláška supr, hledání prot wara jsem tam dal já, jelikož si myslím že Angelic tu nemusí být na všech raidech + někdy si může odechnout a dmgovat =) Co se týká wara tak tomu nerozumim ani prd, tudíž to posouzení nechám na jinejch, každopádně nepočítej že byses dostával na main raid v tuhle chvilku, protože tam máme tanky vyřešený, tudíž připadá v úvahu altovní TOGC25, kde se můžeš předvést a dokázat nám že jsi minimálně na Angelovskový úrovni. Co by bylo dál, to je ve hvězdách ;) ještě se zeptám jestli máš složenej cmplt avoid gear + jestli ti nevadí chodit nám tankovat ještě pár id UD pro zbytek tank gearu pro další tanky a pro fragmenty. Pokud bys neměl s ničim co jsem tu vypsal problém, tak jsem jednoznačně PRO. Pokud bys měl s něčím problém, nebo nebyla by ochota z tvé strany ( což nepředpokládám ) tak spíše proti, jelikož u tanků zas až takový problém nemáme.

Fri Nov 02, 2012 9:44 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Zdravim Gorbene, ochota z me strany je maximalni,kdyz sme online lze me vyuzit prakticky na cokoli. UD me bavi rad pomaham guilde,sem raidovaci tip a nevadi mi travit hodiny v instanci. Altovni togc 25 mi nevadi,ja jsem rad kdyz si postupem casu v guilde vyraiduju respekt a uznani co se tyce tankovani.

Avoid gear mam slozenej kompletne,jen chybi boty ale to neni tak podstatny,protoze mi staci lootnou boty a ramena (druha varka) z togc 10 a sme vysmaty,tam narvu defensi a mam 104% unhitttable. Co se tyce tanka sme kompletne vybaveny.

Dekuji za kladny koment. :)

Fri Nov 02, 2012 9:49 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
V tom případě jsem stoprocentně PRO, jelikož tímhle můžeme začít zkoušet i nooba na altech + další tank na insanity v togc10 se hodí, takže uvidíš jak na tom bude zbytek officírů ;)

Fri Nov 02, 2012 10:00 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Dekuji :)

Fri Nov 02, 2012 10:02 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Je pravda že jsem mu nabídl aby si podal přihlášku 1. si ho pamatuju z hordy kdy s ním na raidu nikdy nebyl problém 2. je pravda že Angelic je jedinej war tank kterýho v g znám (jestli je nějakej jinej tak se mu omlouvám) jediný co je problém je počet lidí v g a na ten main by ses asi nedostal a začínal bys na altech raidech, ale ze mě PRO

Fri Nov 02, 2012 10:04 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Zatim Vam vsem dekuji, dobrou noc :)

Fri Nov 02, 2012 10:11 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Pro

Fri Nov 02, 2012 10:31 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
PRO dobre vybavený tank sa bude určite hodiť na ALT ToGc pokial neukaze co v nom je :)

Sat Nov 03, 2012 12:58 am
Report this post
Profile

Reply with quote
určitě pro

Sat Nov 03, 2012 9:31 am
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 20 posts ]  Go to page 1, 2  Next