View unanswered posts | View active topics It is currently Thu Nov 21, 2024 7:40 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 34 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4  Next
 Tereskaa - Assa rogue 
Author Message

Reply with quote
Post Tereskaa - Assa rogue
O postavě:
Nick:Tereskaa
Class a spec: Rogue Assa PvE/Sub PvP (s offem ted trosku mavam - zrovna by tam melo byt Sub PvE)
Link na armory a talenty: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... n=Tereskaa
Screen UI: http://postimage.org/image/dzc1wa11b/full/
Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč): S talentama mi poradil kamarad, a uprimne tyhle talnty ma kazda assa roguna ktera chce neco vytocit. Rotace: Vzdy zacinam ze stealthu, na MT nahodim ToT, ze zadu k bossovi dam Garottu, nahodim HFB, SnD, 5CP Mutilate, CB, Envenom, pak na 4-5 CP Mutilate a vzdy Envenom. Po celou dobu fightu na sobe drzim HFB a SnD. (+ pro max. dmg zapnu trinkety) Staty: AtP, Hit, Haste, Crit, Expertise (vše na screenu nebo na armorech), Gemy: full AtP
DBM, Omen? Mám
WoW historie a zkušenosti: Hraju asi 4 roky, poslední 2 na Twinstaru (Deimos) ali. Vsechny funkcniraidy otevrene na twinstaru mam prošlé + první 4 bosse z ICC na jinych serverech. Na jednom ze serveru jsem fungovala i jako GM (EM).
Historie postavy a guildy: Postavu jsem poctivě vyexpila, a starala se o ni jako o svoje bejby <3. Zacinala jsem v expici guilde (nazev si uz nepamatuju), potom nasledovaly slabsi guildy az jsem se nakonec rozhodla pro vedeni nekolika vlastnich guild. V posledni rade The Final Revenge, kd jsem sice nebyla GuM ale officer ale vsechnu praci jsem i tak odedrela ja. Tato guilda se nasledne spojila s Cilmelyi.
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: Z Cilmelye jsem odešla především kvuli RL Wakka, kvuli jeho chování ke mě, a protože se mi sral do osobních věcí.
Jak často a kdy jsem online: O víkendu můžu nonstop a o všední dny podle školy.
Můžeš být online do 24:00? Neni problém
Kolik mas FPS treba na Valkyrach? prumerne 15-17 FPS
Alti: 3

O osobě:
Věk:19
Pohlaví: Žena
Vyznání: Standartní
Povolání: Studentka
Něco zajímavého o mně: Mam osmý div světa

Sat Nov 10, 2012 7:06 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Tereskaa - Assa rogue
Ta by se mi libila :) co nam povis o svem osmem divu sveta ? :-P

Sat Nov 10, 2012 7:17 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
kdyz predmgujes mygraina, tak proc ne x)

Vitharsson#2824
Vithar.8341

Sat Nov 10, 2012 9:54 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Chepir: I kdyz se myje vodou tak nezrezne x)

Sat Nov 10, 2012 9:58 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Tak jestli mi ten osmej div ukážeš, tak jsem PRO. :twisted:

Sat Nov 10, 2012 10:13 pm
Report this post
Profile ICQ

Reply with quote
Neutral

Sun Nov 11, 2012 12:18 am
Report this post
Profile ICQ

Reply with quote
Sice sem v inactive ale neodpustim si komentář viděl sem jí točit a nepředamaguje ani murtagha na to jakej má equip točí kuloví :/

jinak k tobě teresko je vtipný že si stěžuješ na vedení někoho jako je wakka pokud si dobře pamatuju tak když jste měly guildu s tvym přítelem chrisem tak ve vedení si byla ty chris a ještě někdo = když si chtěla ty nebo chris aby to nějak bylo tak to tak bejt muselo takže tohle si prosim příště odpust :)

Sun Nov 11, 2012 1:38 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Grubis: Pokud vim, nejakej mesic cos me naposledy videl tocit uz to bude. Klidne teda zajdu s worldem nejaky tocko nebo neco a hodim sem i screen s dmg.
K ty guilde se nebudu vyjadrovat, myslim ze to tu nikoho nezajima. Tebe jsme kvuli chovani hnali z guildy svinskym krokem, tak pomlc.

Sun Nov 11, 2012 7:04 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Grubis, dik za pochvalu :D ale preberal som moj dmg s mygrainom a vravi ze v assa equipe mal taky isty dmg.... a naposledy ked sme boli obaja raid, nebol som od neho daleko aj ked siel v combate...

ak sa smiem vyjradrit v prihlaske, som PROTI. Myslim ze aktivnich rogun na raidy je dost...

Sun Nov 11, 2012 7:23 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Zdravim, ja se tu nebudu nejak dlouho rozepisovat o tom co ej spravne a co je snadne. Jedine co vim jiste je to, ze toci pekne DPS v Cilmelya tocila moc dobre a muj kick byl prave zalozen jenom na Wakkovi. Je to hrac neucty k druhym hracum a vetsi webovou aroganci neznam. Tereskaa je dobry rogue, moc bych si pral abe zde mohla byt. Je to clovek ktery si necha poradit,uzna chybu a je uplne na pohodu. Vim ze tu do toho nemam co kecat ale ne kazdy musi tahat TOP DPS aby jste ho vzali.

Tohle je clovek s vyspelym a dozralym myslenim, rozumem i chapanim. Za me jednoznacne pro.

Grubis to co si ty napsal je irelevatni a velmi iracionalni, vic absurdnejsi koment si podat nemohl, popisovat nekoho po mesici ne-li po delsi dobe. Takze to uzavru a za me pro :)

Sun Nov 11, 2012 7:27 am
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 34 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4  Next