View unanswered posts | View active topics It is currently Sun Nov 24, 2024 10:13 am

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 16 posts ]  Go to page 1, 2  Next
 Depe, Resto druid 
Author Message

Reply with quote
Post Depe, Resto druid
Nick:Depe
Class a spec: Druid Pve pure RESTO
Link na armory a talenty: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... mos&n=Depe (předpokladam ze uvidite pvp talent i eq ) talenty vždy předělávam hraju klasiku 17/0/54
Screen UI:http:// http://imageshack.us/photo/my-images/69 ... 01500.jpg/
Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč): Co se táký rotace opravdu nejsem Nourish man... i když ho občas tež hodim jedu spam reju,wild growth cg s mím eq a mp5 regenem nemám problem na OOM - talenty jak jsem psal vyše jedu na haste / socky SP/haste - abych měl haste cap cca 740 talenty mám složeny sám sebou gemy + občas je s někym skonzulutuje ale sam vím co je pro mě nejlepší a nejefektivnějši
DBM, Omen? Mám + Vuhdo (přes to healuju
WoW historie a zkušenosti: Hraju okolo 5ti let - 5 let za resto druida.... PVP i PVE - mám projité veškery dostupne instance insanity pro mě prolem není přece jen jsem ji několikrat se SODOu dal.
Historie postavy a guildy: Postava zažilá dost změn asi začátek, který stojí za to - byl jsem Guil Masterem Eternity - nasledoval přechod k hordě začatkem UD sezony - usadil jsem se v Heroes of Midgard ale došlo mě, že tam žádný můj růst nepřijde z důvodu nizké konkurence (topoval jsem kde sem mohl)
pak jsem šel do SODY první rok jsem tam byl opravdu spokojeny raidy na šláple vedení tež (/wave Ladous) po tom co ladous v G nebyl pak nebyl ve vedení mě už soda nepřišla tou sodou do ktere jsem se dostal a bavilo mě to v ní.... nasledně neschody atd prostě END --> teď jsem na alianci :) a přece jen bych si rád nějaky to PVE zašel (aktivni na to jsem dost)
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: Psal jsem v odstavci víš :) neschody a tak
Proč chci právě k Vám: No do HHH se mě opravdu nechce a jediní koho si z ally pomatuju že jsou dobří jste vy a doufám že vám pomužu k farmě insanity :)
Jak často a kdy jsem online: every day 17+ vikendy když řeknete budu (občas docela resetuju hlavu)
Můžeš být online do 24:00? Jsem online ale jak začinaj simsni po pulnoci... mám docela nervy :D
Kolik mas FPS treba na Valkyrach? na valkyrach 40+ jinak 60
Alti: Mám par charu na AT a 2 asi na scrubossu ale cistě PVP chary - neraiduju uz nikde jedinej raid man co mě bavi tak druid :) zde

O osobě:
Věk:19
Pohlaví: Sem sexy blondáček
Vyznání: Jedi
Povolání: Student
Jsem od Pardubic studuju ekonomku, mám rád wowko,sex,alkohol, tvrdší alkohol, a tvrdou muziku (metal,rock) když sem se v 15 ti rozhodoval co dál dělat healovaní v DB byla jasná volba... ale ten čas přišel až ted:)

p.s. koukál jsme že nábor máte uzavřeny ale kdybych se vmáčknul tak uvidíte že za to budu stát :)
p.s.s. sem docela namyšlení :D ale zas mě bavej G srazy :(:(

Sun Nov 11, 2012 10:00 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Depe, Resto druid
Jinak k tomu Screenu jsem přeinstalovalal pc a veškery screeny za poslednich 5 let sou někde v křimikovém nebi tudíž jsme našel jen tenhle trash... (bez vuhda atd)

Sun Nov 11, 2012 10:01 am
Report this post
Profile

Reply with quote
PROTI

Sun Nov 11, 2012 11:01 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Mno...
Nebejt toho včerejšího rozhovoru napsal bych ti ANO ale.. 1. začínal bys na Alt raidech kde zatim Insanity nehrozí 2. ano, jsi dost namyšlený (vycházim jenom z toho co jsi my napsal včera, ale to by zas tak nevadilo, máme v g různý individua a nemuselo by to vadit :D) 3. se trochu bojim toho množství altů a toho jak jsi včera psal na world že tě WoWko už až tak nebaví (pokud si to pletu tak sry ale jsem si na 90% jistej).
Osobně jsem PRO na zkoušku s tim že bys asi začínal na Alt ToGC a podle toho jestli bys to vydržel a chování / skill / aktivita by byli v pohodě tak bys pak v g zůstal dýl (ber můj názor s reservou nejsem ve vedení).

Sun Nov 11, 2012 11:12 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Hele za sebe fakt nevim. Věřim tomu že healovat umíš, takže přínosem bys byl. Ale stromečky máme 3 ( z toho jedno je Gumko, druhej je ženská, kterou všichni milujeme a taháme ji s sebou všude ať už je to raid nebo hospoda a třetí je Dreak, kterej už se teď málokdy dostane :roll: ), tudíž nejsem si jistej že se někam narveš. Healy na alt raid máme vždy taky full a tudíž jsem spíše PROTI. Osobně tě neznám, takže keci typu je to namyšlenej čůráč*k mě moc nezajímaj. Možná se ještě poptám jak že to bylo doopravdy s tou Sodovkou...

Sun Nov 11, 2012 11:25 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Pro na skusku.

Najlepsie by bolo testnut na alt raide a podla toho sa uvidi ci to ma nejaky vyznam skusat narvat dalsieho druida ktorych je tu 3 prdele.

Sun Nov 11, 2012 12:37 pm
Report this post
Profile ICQ

Reply with quote
PROTI

Sun Nov 11, 2012 12:50 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Nevěděl jsem že máte 3 Resto druidy takže to asi nemá cenu. Nevadí no díky za váš čas.

Sun Nov 11, 2012 2:18 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Za me NE. Stromka neuzivime.

Sun Nov 11, 2012 2:18 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Depe wrote:
byl jsem Guil Masterem Eternity(

prosííííím, založ zase Eternity !!! :lol: ...to by nám na raidech pomohlo víc, než resto druid.

Image
Image
Image

Sun Nov 11, 2012 5:00 pm
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 16 posts ]  Go to page 1, 2  Next