View unanswered posts | View active topics It is currently Thu Nov 21, 2024 7:32 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 15 posts ]  Go to page 1, 2  Next
 Kull - MM hunter 
Author Message

Reply with quote
Post Kull - MM hunter
O postavě:
Nick: Kull

Class a spec: Marksmanship Hunter

Link na armory a talenty: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... mos&n=Kull ak si to prezrie hunter tak uvidi ze nie nepouzivam arcane shot v rotacii, iba pri pohybe pokial su vsetky ostatne instant shoty na CD. Predpokladam full support v raide kedy steady shot oplati viac ako arcane + na tejto sezone kde su bossovia ako valkyry a anub kde je dost velky pushback su 2 body vo focused aimed dost uzitocne.

Screen UI: http://oi50.tinypic.com/30w0dfs.jpg a z raidu http://i49.tinypic.com/34r6cyb.jpg + dps z normalu toc25 http://i48.tinypic.com/2urasrp.png fyi komu sa zda maly dmg do addov u anuba tak na normale ich neriesim, volley sa na 3 targety neoplati, radsej ich stingujem a multishotujem s tym ze primarne idem bossa.

Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč): Pouzivam klasicky 7/57/7 build s drobnymi vlastnymi zmenami, nepouzivam arcane shot v rotacii, iba pri behani, pretoze mam na to dost arpenu + ratam s full support raidom. Od klasickeho buildu pouzivam aj 2/2 Rapid recuperation pretoze encountery v togc byvaju niektore dost dlhe a vzdy je lepsie vyhnut sa aspect of the viper. Rotaciu, skor prioritu pouzivam klasicku nahodim marku, dam serpent sting, chimera, aimed a steady do CD chimery, ak sa musim hybat tak strielam aj arcane shot ak su chimera aj aimed na CD, pritom mam addon na swing timer aby som vedel kedy zastat aby som neprisiel o autoshot. Stackujem Cooldowny s trinketmi, mam na to addon needtoknow, s t9 2p bonusom sa snazim stingovat viac targetov napr snoboldi u gormoka: vybehne snobold a snazim sa drzat serpent sting aj na gormokovi aj na snoboldovi pricom samozrejme idem dmg snobolda, to iste ked vylezu cervy nastingujem oba a idem acida, to iste mistresky atd. Ako staty sledujem hlavne agi,arp,crit. AP sa nabere popritom, haste ma vobec nezaujima. Gemujem hlavne +20agi gemy, do zltych kde je aspon +4agi bonus davam +10agi +10crit, do najlepsieho modreho davam prismatic +10 all stats, meta klasika +21agi +3%crit dmg. Samozrejmostou je dodrzanie hit capu. Ostatne veci ktore robim su vcelku vseobecne pre akekolvek dps, tzn. stackovat cooldowny, vediet si naplanovat pouzitie abilit a pod.

DBM, Omen? Samozrejme mám

WoW historie a zkušenosti: WoW hral len na twinstare, vacsinu som bol vo wellmasters of warcraft (cca 2 roky), chvilu som bol v tatrovej guildy awhojqy :)) Mam zabite vsetko co je na ts z wotlku otvorene na vsetkych obtiaznostiach okrem mimirona HM.

Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: V guilde sa progressuje anub asi 3 a pol mesiaca, stagnuje to, su ludia ktori sa snazia to dat a su taki ktorym to je u riti a toto ma velmi demotivuje v tom este pokracovat, preto hladam nieco lepsie, ludi ktori maju ambiciu nieco dat.

Proč chci právě k Vám: Rozhodol som sa ze by som to chcel skusit u ali, je to nieco co vobec nepoznam nikdy som tam nehral, a okrem par ludi ktori tam presli od hordy nepoznam ani ziadneho hraca cize pre mna motivacia navyse nejak sa ukazat. A preco prave vasa guilda? Uprimne nic extra o vas neviem, nic extra neviem o ziadnej guilde od ali viem len o tych ktory davaju anuba a vy ste jednym z nich + zavazilo ze u vas poznam Azurista a Tatru.

Jak často a kdy jsem online: Myslim ze skor napisem kedy som neni online :mrgreen: Online nebude: Po doobeda, Ut poobede do siedmej, Str cez den, Stv poobede do siedmej, pia so mozno nebude vecer ked si vyrazim z priatelmi, ne poobede. Inak v kazdom inom case ma na 90% zastihnete online.

Můžeš být online do 24:00? bez problemov, mamina ma uz nedava spinkat
Kolik mas FPS treba na Valkyrach? cislo neviem to fakt nesleduje, poviem ta ze problemy s fps nemavam.
Alti: Mám 1 DK, ktore si ale asi hned neprevediem predsa len nie je to az tak uplne lacne (student)

O osobě:
Věk:23 rokov
Pohlaví: Muž
Vyznání: tak to nemam
Povolání: Študent
Něco zajímavého o mně: Volam sa Lukáš, mam 23 rokov, studujem na SPU v Nitre na FEM, mam rad futbal (aktivne), pc, a sem tam sa aj nadrbem.

///urobil som tam odstavce, te farby mi tam nesli tak nech to je prehladnejsie

Sat Nov 17, 2012 1:10 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Kull - MM hunter
Vim že nás je v g hodně ale je pravda že si Kulla pmatuju z pár raidů z hordy a on tu DMG fakt buguje :D Za mě PRO protože DMG ma fakt hodně dobrou, - je hafo lidí v RP na raidy ale s tim ať si láme hlavu vedení :D

Sat Nov 17, 2012 1:30 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Klidne PRO, huntery mame 2 a oba jsou aktivni, ale na alt raid nechodi zadnej, pac je tahame oba na main. Jinak situace u nas je takova, ze na main raid se na 99,99% nedostaneš v dohledny dobe,tudiz pokud ti nebude vadit raid ve kterem jsou prakticky jen alti + lidi co se nedostali na main, tak s tim nemam problem ( tenhle raid to dava po Anuba, toho jsme tam zatim ani nezkouseli) . Takze pokud chces zabijet pravidelne Anuba a chces si zaraidovat v "lepsi" spolecnosti nez jsou nasi alti, tak to jeste zvaz ;)

Pisu ti to naprosto otevrene jak to je, nemam(e) potrebu tu nekomu mazat med kolem huby, takze je to z vetsi casti jen na tobe.

Sat Nov 17, 2012 1:48 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
za mě jo

Sat Nov 17, 2012 2:03 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
toto tak viac menej aj cakam, huntra nikto nikde nehlada a vsade by ma asi cakala rovnaka situacia.
Cize to mi nejak v zasade neprekaza.

edit///
Kedy byvaju tie alt raidy?

Sat Nov 17, 2012 2:06 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Ja jsem taky Pro. Když nám předvedeš skill a pěknej dmg, tak nevidim problem v tom se za par ID dostat do main raidu. Jinak huntery mame dva, oba hodne kvalitni, ale treti se neztrati :)

Raidy :
Sobota - 20:00 Toc 25 normal + Ulduar pro avoid equip a doskladani sedme valanyrky :D
Nedele - 20:00 ToGC 25 : main raid + pripadne dokonceni UD (Yogg +0 , Algalon)
Utery - 20:00 ToGC 25 druhe ID (ti co se nevesli do main raidu + alti)

desitky se chodi kazdy tyden jinak, nekdy po raidu, nekdy se to vypise zvlast

Image
Image
Image

Sat Nov 17, 2012 2:13 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
No mame dva hunty ale oba na 100% nejsou na kazdym raidu si myslim... a navic hunt taha hodne dobre dps a ty taky vypadas jako slusny dmger a myslim ze kdyz bude vetsi konkurence aspon se budou vsichni vice snazit :D Za mě ANO

Sat Nov 17, 2012 2:16 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
alt raidy su vacsinou vypisovane na utorok alebo stvrtok pricom v stvrtok je vzdy viac ludi takze by som skor preferoval na uspesnejsie 2 ID ze stvrtok ;)

Sat Nov 17, 2012 2:19 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
piatok alebo sobotu vecer travim s priatelmi/frajerkou takze nie vzdy tu budem.
Inak utorok/stvrtok/nedela mi vyhovuje o tej 20-00 bez problemov.

Sat Nov 17, 2012 2:22 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
PRO

Sat Nov 17, 2012 2:43 pm
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 15 posts ]  Go to page 1, 2  Next