O postavě:
Nick: Kull
Class a spec: Marksmanship Hunter
Link na armory a talenty:
http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... mos&n=Kull ak si to prezrie hunter tak uvidi ze nie nepouzivam arcane shot v rotacii, iba pri pohybe pokial su vsetky ostatne instant shoty na CD. Predpokladam full support v raide kedy steady shot oplati viac ako arcane + na tejto sezone kde su bossovia ako valkyry a anub kde je dost velky pushback su 2 body vo focused aimed dost uzitocne.
Screen UI:
http://oi50.tinypic.com/30w0dfs.jpg a z raidu
http://i49.tinypic.com/34r6cyb.jpg + dps z normalu toc25
http://i48.tinypic.com/2urasrp.png fyi komu sa zda maly dmg do addov u anuba tak na normale ich neriesim, volley sa na 3 targety neoplati, radsej ich stingujem a multishotujem s tym ze primarne idem bossa.
Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč): Pouzivam klasicky 7/57/7 build s drobnymi vlastnymi zmenami, nepouzivam arcane shot v rotacii, iba pri behani, pretoze mam na to dost arpenu + ratam s full support raidom. Od klasickeho buildu pouzivam aj 2/2 Rapid recuperation pretoze encountery v togc byvaju niektore dost dlhe a vzdy je lepsie vyhnut sa aspect of the viper. Rotaciu, skor prioritu pouzivam klasicku nahodim marku, dam serpent sting, chimera, aimed a steady do CD chimery, ak sa musim hybat tak strielam aj arcane shot ak su chimera aj aimed na CD, pritom mam addon na swing timer aby som vedel kedy zastat aby som neprisiel o autoshot. Stackujem Cooldowny s trinketmi, mam na to addon needtoknow, s t9 2p bonusom sa snazim stingovat viac targetov napr snoboldi u gormoka: vybehne snobold a snazim sa drzat serpent sting aj na gormokovi aj na snoboldovi pricom samozrejme idem dmg snobolda, to iste ked vylezu cervy nastingujem oba a idem acida, to iste mistresky atd. Ako staty sledujem hlavne agi,arp,crit. AP sa nabere popritom, haste ma vobec nezaujima. Gemujem hlavne +20agi gemy, do zltych kde je aspon +4agi bonus davam +10agi +10crit, do najlepsieho modreho davam prismatic +10 all stats, meta klasika +21agi +3%crit dmg. Samozrejmostou je dodrzanie hit capu. Ostatne veci ktore robim su vcelku vseobecne pre akekolvek dps, tzn. stackovat cooldowny, vediet si naplanovat pouzitie abilit a pod.
DBM, Omen? Samozrejme mám
WoW historie a zkušenosti: WoW hral len na twinstare, vacsinu som bol vo wellmasters of warcraft (cca 2 roky), chvilu som bol v tatrovej guildy awhojqy
) Mam zabite vsetko co je na ts z wotlku otvorene na vsetkych obtiaznostiach okrem mimirona HM.
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: V guilde sa progressuje anub asi 3 a pol mesiaca, stagnuje to, su ludia ktori sa snazia to dat a su taki ktorym to je u riti a toto ma velmi demotivuje v tom este pokracovat, preto hladam nieco lepsie, ludi ktori maju ambiciu nieco dat.
Proč chci právě k Vám: Rozhodol som sa ze by som to chcel skusit u ali, je to nieco co vobec nepoznam nikdy som tam nehral, a okrem par ludi ktori tam presli od hordy nepoznam ani ziadneho hraca cize pre mna motivacia navyse nejak sa ukazat. A preco prave vasa guilda? Uprimne nic extra o vas neviem, nic extra neviem o ziadnej guilde od ali viem len o tych ktory davaju anuba a vy ste jednym z nich + zavazilo ze u vas poznam Azurista a Tatru.
Jak často a kdy jsem online: Myslim ze skor napisem kedy som neni online
Online nebude: Po doobeda, Ut poobede do siedmej, Str cez den, Stv poobede do siedmej, pia so mozno nebude vecer ked si vyrazim z priatelmi, ne poobede. Inak v kazdom inom case ma na 90% zastihnete online.
Můžeš být online do 24:00? bez problemov, mamina ma uz nedava spinkat
Kolik mas FPS treba na Valkyrach? cislo neviem to fakt nesleduje, poviem ta ze problemy s fps nemavam.
Alti: Mám 1 DK, ktore si ale asi hned neprevediem predsa len nie je to az tak uplne lacne (student)
O osobě:
Věk:23 rokov
Pohlaví: Muž
Vyznání: tak to nemam
Povolání: Študent
Něco zajímavého o mně: Volam sa Lukáš, mam 23 rokov, studujem na SPU v Nitre na FEM, mam rad futbal (aktivne), pc, a sem tam sa aj nadrbem.
///urobil som tam odstavce, te farby mi tam nesli tak nech to je prehladnejsie