View unanswered posts | View active topics It is currently Thu Nov 21, 2024 8:04 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 8 posts ] 
 Druid Woodencarl resto/bala/cat 
Author Message

Reply with quote
Post Druid Woodencarl resto/bala/cat
Nick: Woodencarl

Class a spec: Druid resto/bala/cat -vše PVE (původně kočičák, pak jsem byl potřeba za heala a bala jen z radosti a ulevení od cat rotace : )

Link na armory a talenty: http://arsenal.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&n=Woodencarl

Resto:5468 GS Talenty:http://wotlk.twinhead.twinstar.cz/?talent#0VGzu0hZZf0fuduxfuVcsVo:LAkzm0
Balance: 5398 GS Talenty:http://wotlk.twinhead.twinstar.cz/?talent#0xRbuiIscdIVhRuZbxczb:uirzm0
Feral: 5300 GS +- Talenty:http://wotlk.twinhead.twinstar.cz/?talent#0ZvGMsfrz0eR0huVkbAczb:Vmpm0z

Screen UI:http://postimage.org/image/tncsjwph1/
EDIT: v Restu na valkýrách není problém přes 10k HPS
v Cat naposled 5 100 DPS na 2 Mega dmg
bohužel tyhle screeny nemám

Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč): U resta: snažit se dosáhnout haste capu (735 s talentem Celestial Focus, bez je to 856), socketovat SP (haste) snažit se dostat socket bonus (většinou je SP), protože ani spirit se u druida neztratí. Co do "rotace" používám Vuhdo(Ejdi mě k němu dotáhl) a to kvůli nabindování kolečka na myši a tím dosáhnutí maximálního využití hastu. Na tancích reju+regrowth dle potřeb a budoucí situace sypu reju, wild growth + swiftmend (nejlépe na CD nebo šetřit na tanky když vím že dostanou čočku). Na přání vypíšu i ferala a bala

DBM, Omen? Disponuji oběma addony už pár let :-)

WoW historie a zkušenosti: Začal jsem už na TBC ale bohužel na free nebo instantech takže jsem si zaexpil a párkrát prošel BT z koupeným eq od vendorů :D Wooden je moje první a poslední 80. Na Twinu jsem přes 3 roky (rok jsem líně expil a hrál Dotu) a na 80lvl jsem doexpil v začátku UD sezóny. Takže mám zprogresované UD (HM nemám yogga a mirka, ale taktiky jsem studoval) a v ToGC jsme se dostali k Anubovi 17%.

Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: Odchod z Lords von Dante: Špatný kolektiv. Gum se na nás s Mortanem vysralo i když jsme mu pomohli obnovit guildu celý 3/4 rok a přestal nás brát na hlavní TOC10(tehdá)
Odchod z Wellmasters of warcraft: Jsem zde od února, s gumem se znám osobně(náhodou byl ze Zlína tak jsem šli na pivko). Ovšem ho hra přestala bavit (i když kolektiv je parádní) tak stopl tento týden aktivní progress. Nejlepší pull guildy(byl jsem na něm) - 17%

Proč chci právě k Vám: Chci fajnovou guildu, konečně zprogressovat anuba a pak si zkusit lajnznout i insanity.(s Wellmastrama jsme se k anubovi dostali bez wipu) a ostatní horďácké guildy mají DK plnou prdel, takže se Mortan ptal a prý by to šlo. Navíc se mi líbí pozice že main raid má insanity a dobíráte do Alt raidu kam bych rád šel a zprogressoval. Čili hlásíme se sem s Mortanem(přihlášku dodá snad dnes, šel do divadla), protože máme oba šanci na přijetí.

Jak často a kdy jsem online: Poslední dobou mě wow kvůli znechucení lidí při progresu nebaví. Jinak když nejsem se svojí tak přes týden 17:00 - 22:00 dle potřeby a o víkendu taky dle potřeby.

Můžeš být online do 24:00? Jo

Kolik mas FPS treba na Valkyrach? 30-60 FPS
Alti: Beastypete (38lvl) hunter

Poznámka: Při případném přijeti obou z nás se přemorfujeme na alíky.

O osobě:

Věk: 18

Pohlaví: mužné

Vyznání:Věřím v sílu informačních technologií.

Povolání: 4. ročník střední průmyslové :)

Něco zajímavého o mně: Mám rád pivo, svoji přítelkyni, kočky, sovy a chodící stromy se svitícíma očima, snowboard, rum ale zajímavost? Snad jen 7 mílové boty.

Poznámka: Ty linky na kočky a boty se tam hodily samy :D

Wed Nov 21, 2012 6:24 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Druid Woodencarl resto/bala/cat
Jak dlouho hrajes tu na twinu tvuj nick jsem snad nikdy nevidel a vubec mi nic nerika :/ ... Resto druidy máme 3 ztoho dva jsou aktivnější a bývají často na raidech. Feral nemáme protože nás feral věčně tankuje a Bala tu máme dva stimže já jsem na na každý raid a Seraphinovi to nestiha PC takže moc nechodí. Takže je to téžké.... Mě by ale zajímala tvoje rotace za bala? :-) a když koukám na UI proc mas dvakrát na barech cyclone a rooty. Nenašel jsem iner k potřebe healerům když si řeknou a nevidim nabindovaný Rebirh míz ho na 7 je daleko někdy je pořeba fakt rychle reagovat. Nevidím nabindovaný Decurse a Abolish. Za BALA spec jaky adonn používás na sledování dotek a procu trinketu a eclipsu? a co mi povís o skrytém CD na Eclipse jak Solar tak Lunar? :-) a talenty koukám ze jsou na Anuba postavený jenom ze ano? ale jestli jo tak bych doporucil Glyhp na snižení range starfallu aby jsi neschazoval obláčky... Zatim NEUTRAL

Wed Nov 21, 2012 8:22 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Vidím že jsi byl od horďáků...Psal jsem že hraju 3 roky ale aktivní 80 rok a půl, než jsem dosáhl trošku vyšší kvality tak už titans se rozpadali...na inerv mám macro v pravo na baru(icona podobná inerv zkratka G - vypisuje komu ji dávám ať to vidí protože ne vždy to pozná v buffech)...vuhdo mam zaplé(s modifikacema abych na rotaci mohl vyuzivat kolečko) i pro bala...tu to vidíš líp:http://postimage.org/image/n9lylonx3/ uplně zašedlé targety jsou mimo range a při najetí se ukáže šipečka kterým směrem je, výrazně šedé jsou v rangi ale bez packy a zelené jsou v rangi a s packou...debufy mi ukazuje taky a dispely mam nabindované na myši. Rebirth mám taky v pravo v baru(7 zkratka + macro na vypsání koho resuju). Jelikož mám vuhdoo takže než myší přes něj targetnu tak ruka se presune na tu 7 která není daleko.

Bala jsem si udělal teprv nedávno(ani ne mesic) a asi po 3. co mám druida :D na procy eclipsu mam MSBT a dotky bohužel zatím tak jak mi blizz UI ukazuje. Každopádně s tím chci co nejdřív něco udělat protože do ferala to mám vychytanější(ovšem ten addon pro feral nejde aplikovat na bala) Ty rooty tam mam 3. jenže jednou je to macrované s /target na champy(ikona co vypada jak tornádo uprostřed dole + stejné macro na rooty)...ovšem ten kraj barů mám takový proměnný a jsou tam asi omylem. S tím glyphem máš taky pravdu ale většinou jsem healoval anuba takže to nemám tak vchytané ale na normálu jsem na to už narazil rychle se naučím něco víc. (jsem hrozný slohovkář, já vím)

S těma eclipsama je to easy, páč je to popsané už v samotném talentu...když je jeden nemůže být druhý->tzn při dobrém lucku se ti to na sec střídá.->každý má 30sec CD 15s duration +15sec duration druhý

Edit: už jsem nato přišel proč tam jsou ty rooty a cyklone :D když jsem tam měl ferala misto balance tak jsem je potřeboval na champy a neměl jsem místo v té bindovací proměnné liště.

Wed Nov 21, 2012 8:53 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Mne se libi :) Prihlaska pekna a to co pise dava smysl a to je hlavni.
A pokud uz do prihlasky napises, ze by jsi se rad zucastnil progresu anuba na alt raidu a jses si vedom toho, ze na main raidu se to volne misto najde tezko (samozrejme, ze pokud ukazes skill, zaclenis se do kolektivu, tak to neni nerealna moznost), tak neni potreba hrotit, jestli mame druidu dost, nebo ne a rovnou jsem PRO
Snad to nedopadne jako s Wulfrigem, ktery prisel do guildy, prvni ID sel ToGC 25 main raid, druhe ID se nedostal a leavnul guildu, kvuli tomu, ze ho dostatecne nedocenujeme :)
...jeste uvidime co ten tvuj kamos

Image
Image
Image

Wed Nov 21, 2012 11:38 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Alt raid je skoro stejnej, jako ten main, jenom s tim rozdilem, ze nejsou "spesl" tanci na Anuba. V soucastnosti maj 3 lidi block gear (dalsi 2 na tom pracujou) a mame 1 ferala s dodge gearem na bosse. Pokud bys byl ochoten na normalu/alt ToGC sbirat eq na druheho feral tanka s dodge gearem (asi to nejlepsi co muze tankovat Anuba), tak by to bylo velmi prospesne a myslim, ze by se tim "progress" alt raidu velice urychlil (dost eq je spolecnyho s dps feralem myslim, ale to bys uz asi resil se Zelezem)

Toto jsou pouze me osobni uvahy, nevim jak je ne tom zbytek officiru.

Jinak, pokud jste smireny s alt raidy, tak jsem PRO, ale na main se s nejvetsi pravdepodobnosti nedostanete.

Thu Nov 22, 2012 1:12 am
Report this post
Profile

Reply with quote
:D wulfriga jsme měli taky v guildě asi 4 měsíce a poznal jsem ho i osobně na guild srazu :D Jinak smiřovat se s tím nemusíme my do něj chceme :D Protože lidi to umí jen nemají 100% gear jak maini tak se těším tomu, že to určitě jednou padne. Dodge gearu se nebráním a rád se ho pokusím sestavit. Akorát jsem tankoval zatím jen HC....věnoval jsem se ostatním 3 specům ;)

Thu Nov 22, 2012 8:09 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Tak pokud je to tak že se těšíte do alt raidu a chcete pomoc s jeho progresem (ikdyž alt raid je schopen se bez wipu dostat k valkýrám a dál nejde protože to nemá kdo tankovat),
tak jsem PRO.
Protože do teď byl největším problémem to že se do alt raidu hlásí málo lidí a horko těžko to složíme, takže pak chodí samý vejškrabky.

Líbí se mi přihláška, přístup - PRO

Thu Nov 22, 2012 8:31 am
Report this post
Profile ICQ

Reply with quote
Ja sem pro za ferala.

Thu Nov 22, 2012 10:33 am
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 8 posts ]