O postavě:
Nick: Kalipso
Class a spec: Retribution
Link na armory a talenty: 11/5/55
http://arsenal.twinstar.cz/character-ta ... so&group=1Screen UI: http://imageshack.us/f/266/wowscrnshot092912185424.jpg/ screen je z Val'kyr boužel nemam lepší obrázek. Dps sem si přestal screenovat od doby co sem topoval recounty xD . Je zde vidět i recount a moje dps není to moje topka a s lepším gearem bych daval daleko víc. Vím, že moje UI není nijak zvlášť pěkné, ale mě vyhovuje a také hraji na poměrně malém monitoru na ntb.
Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč): Talenty na postavu mam standartí tak je se jezdí. Jako hlavní stat je pro mě samozřejmě strenght pak jezdim crit a haste jinak sockety jen na strenght. Rotace za paladina není až zase tak jednoznačná jak si někteří myslí jde o to, že na každém bossovy se rotace trochu mění pokud je tam 1 target je nejlepší davat [Crusader Strike] / [Judgement of Wisdom]/ [Divine Storm]/ [Consecration]/ [Exorcism] ne nezbytně v tohle pořadí , ale je dobré dávat spelly co mají nejkratší cd. A na více bossech je zase lepší jet rotaci na plošnění takže davat [Divine Storm]/ [Consecration]. Se začátkem TOC si myslím, že se začíná vyplácet dávat Holy Wrath, protože někteří bossové jsou undead/demon. Na tehle spell jsem si zakoupil [Glyph of Holy Wrath] který tedka testuji a myslím, že to dps je celkem znatelné.
Avenging Wrath zapínám hned na začátku po staknutí [Seal of Corruption] a pak už jen davám na cd.
Pokud jsem něco opomněl tak se klidně ptejte.
DBM, Omen? Ano mám a nejen ty.
WoW historie a zkušenosti: Začínal jsem hrát na serveru Anathema kde jsem expil rouga. Zde jsem začal hrát od začátku twinstaru takže mám progresnuté jak TBC tak i všechny doposud otevřené Wotlk raidy a dungy kromě TOC25 anuba. Rok jsem hral / expil na offi. Za paladina hraji asi 3-4 roky. Nejvíc mě za něj začalo bavit pvp, takže jsem hrál nejen tady, ale třeba i na Deffenderu nebo AT. S otevřením ToC mě začalo bavíc spíše víc pve, protože je relativně rychlé, ale zároveň pěkně a chytře udělané.
Historie postavy a guildy: Postavu sem si vyexpil.
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: Nějaký čas jsem pobýval v guildě AoP, která se bohužel rozpadla kuli špatnému vedení v GuM. Pak už jsem nějak nenašel guildu s tak dobrým kolektivem. Nyní jsem v guildě Lords Von Dante kde není moc dobrý kolektiv a málo lidí na složení TOGC 25.
Proč chci právě k Vám: K vám bych chtěl, protože jsem slyšel, že otvíráte alt raidy. Samozřejmě bych se rád dostal na main raid, ale osobně si myslím, že lepší alt raid v jedné z nejlepší guild na serveru než main raid se špatnou guildou. Také už bych se rád začlenil do dobré party lidí. Palu mam ještě u hordy, ale není problém si ho převést k alianci.
Jak často a kdy jsem online: Ve hře trávím relativně dost času když je čas a chuť, ven chodíme většinou v pátek nebo v sobotu, takže výkend obvykle trávím ve WoW. Ale nemám problém si udělat čas na den kdy je raid.
Můžeš být online do 24:00? Bez problémů
Kolik mas FPS treba na Valkyrach? 45-60
Alti: Jako alta mam DK které je také u hordy mam na něm o něco horší eq než na palovi. Převedl bych ho, pokud by bylo potřeba.
O osobě:Věk: 20
Pohlaví: Muž
Vyznání: Věřím nejen v sebe ale i Ježíška a Matrix
Povolání: Student
Něco zajímavého o mně: Je mi 20. Studuji jazykovku. Kromě PC her jako je WoW nebo LoL hraji také rád fotbal, ale nejrači mám florbal, kterému se věnuji tedka trochu víc. Mám rád dobrou zábavu.