View unanswered posts | View active topics It is currently Thu Nov 21, 2024 8:14 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 6 posts ] 
 Kalipso - Retri paladin 
Author Message

Reply with quote
Post Kalipso - Retri paladin
O postavě:
Nick: Kalipso

Class a spec: Retribution

Link na armory a talenty: 11/5/55
http://arsenal.twinstar.cz/character-ta ... so&group=1

Screen UI: http://imageshack.us/f/266/wowscrnshot092912185424.jpg/ screen je z Val'kyr boužel nemam lepší obrázek. Dps sem si přestal screenovat od doby co sem topoval recounty xD . Je zde vidět i recount a moje dps není to moje topka a s lepším gearem bych daval daleko víc. Vím, že moje UI není nijak zvlášť pěkné, ale mě vyhovuje a také hraji na poměrně malém monitoru na ntb.

Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč):
Talenty na postavu mam standartí tak je se jezdí. Jako hlavní stat je pro mě samozřejmě strenght pak jezdim crit a haste jinak sockety jen na strenght. Rotace za paladina není až zase tak jednoznačná jak si někteří myslí jde o to, že na každém bossovy se rotace trochu mění pokud je tam 1 target je nejlepší davat [Crusader Strike] / [Judgement of Wisdom]/ [Divine Storm]/ [Consecration]/ [Exorcism] ne nezbytně v tohle pořadí , ale je dobré dávat spelly co mají nejkratší cd. A na více bossech je zase lepší jet rotaci na plošnění takže davat [Divine Storm]/ [Consecration]. Se začátkem TOC si myslím, že se začíná vyplácet dávat Holy Wrath, protože někteří bossové jsou undead/demon. Na tehle spell jsem si zakoupil [Glyph of Holy Wrath] který tedka testuji a myslím, že to dps je celkem znatelné.

Avenging Wrath zapínám hned na začátku po staknutí [Seal of Corruption] a pak už jen davám na cd.

Pokud jsem něco opomněl tak se klidně ptejte.

DBM, Omen? Ano mám a nejen ty.

WoW historie a zkušenosti: Začínal jsem hrát na serveru Anathema kde jsem expil rouga. Zde jsem začal hrát od začátku twinstaru takže mám progresnuté jak TBC tak i všechny doposud otevřené Wotlk raidy a dungy kromě TOC25 anuba. Rok jsem hral / expil na offi. Za paladina hraji asi 3-4 roky. Nejvíc mě za něj začalo bavit pvp, takže jsem hrál nejen tady, ale třeba i na Deffenderu nebo AT. S otevřením ToC mě začalo bavíc spíše víc pve, protože je relativně rychlé, ale zároveň pěkně a chytře udělané.

Historie postavy a guildy: Postavu sem si vyexpil.

Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: Nějaký čas jsem pobýval v guildě AoP, která se bohužel rozpadla kuli špatnému vedení v GuM. Pak už jsem nějak nenašel guildu s tak dobrým kolektivem. Nyní jsem v guildě Lords Von Dante kde není moc dobrý kolektiv a málo lidí na složení TOGC 25.

Proč chci právě k Vám: K vám bych chtěl, protože jsem slyšel, že otvíráte alt raidy. Samozřejmě bych se rád dostal na main raid, ale osobně si myslím, že lepší alt raid v jedné z nejlepší guild na serveru než main raid se špatnou guildou. Také už bych se rád začlenil do dobré party lidí. Palu mam ještě u hordy, ale není problém si ho převést k alianci.

Jak často a kdy jsem online:
Ve hře trávím relativně dost času když je čas a chuť, ven chodíme většinou v pátek nebo v sobotu, takže výkend obvykle trávím ve WoW. Ale nemám problém si udělat čas na den kdy je raid.

Můžeš být online do 24:00? Bez problémů

Kolik mas FPS treba na Valkyrach? 45-60

Alti:
Jako alta mam DK které je také u hordy mam na něm o něco horší eq než na palovi. Převedl bych ho, pokud by bylo potřeba.

O osobě:

Věk: 20

Pohlaví: Muž

Vyznání: Věřím nejen v sebe ale i Ježíška a Matrix ;)

Povolání: Student

Něco zajímavého o mně: Je mi 20. Studuji jazykovku. Kromě PC her jako je WoW nebo LoL hraji také rád fotbal, ale nejrači mám florbal, kterému se věnuji tedka trochu víc. Mám rád dobrou zábavu. :)

Fri Nov 23, 2012 3:49 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Kalipso - Retri paladin
Na skousku na 2 ID Pro.

Sat Nov 24, 2012 10:19 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
byl bych klidne i pro, na zkousku na druhe IDcko :)

Image
Image
Image

Sat Nov 24, 2012 10:24 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Takže můžu jít na převod postavy? :)

Sun Nov 25, 2012 10:26 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Kámoš co dobře točí, na 2. id určitě pro, kde nam ted chybi hlavne dps.

Sun Nov 25, 2012 1:02 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Prijat. LOCK

Mon Nov 26, 2012 9:42 am
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 6 posts ]