View unanswered posts | View active topics It is currently Thu Nov 21, 2024 7:44 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 16 posts ]  Go to page 1, 2  Next
 Wulfrig (ale novy majitel) 
Author Message

Reply with quote
Post Wulfrig (ale novy majitel)
O postavě:

Nick: Wulfrig

Class a spec: Protection 12/8/51

Link na armory a talenty: http://arsenal.twinstar.cz/character-ta ... gn=EmericA

Screen UI: No neni to ani pul hodina co jsem ho od puvodniho Wulfriga koupil. Screeny zatim nemam jeste jsem zadnej raid neodesel s touhle postavou. Ale mohu vam slibyt ze jsem s prot warrem zkuseny.

Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč): Recklessness + Retaliation (Da mi do zacatku obrovsky boost aggra ktery dokazu na 100% vyuzit, zvyseny dmg tanken o 20% mi nijak neuskodi,bud pokryje avoid dance nebo rychle pouziti 3 abilit navic mi to pres macro nesharnuje CD na redukci Shiedl Wall. ) -----> Heroic Throw (s Recklessness very high threat) ----> Shield Block + Shield Slam ( Pouzivam pri aktivním Recklessness a jeste to boostuju Shield Blockem,Shield Slam preferuje dmg z Block Value) -----> Revenge + HC Strike ( Take jeste pouzivam pri aktivnim Recklessness mam namacrovane k sobe,revenge tocim na CD a zaroven spamuju Heroic Strike pro boost toho nejvetsiho aggra jake je mozne, pokud ale procne SaB je u me prioritni vzdy Shield Slam a pak az Revenge) ------> Devastate + Trinket ( Devastate spamuji do doby nez nastackuji 5x Sunder Armor na Target, pri procnuti SaB davam Shield Slam a po umiznuti CD na Revenge davam Revenge,pak stackuji nadale. Kdyz mam nastackovano tak pouzivam dale kdyz vyuziji vsechny ability na CD) ------> Thunder Clup + Cleave ( Mam namacrovane k sobe,take tocim na CD-dmg threat a slowed melee attack speed)------> Shockwave ( Take tocim na CD,pri AOE ma ovsem prednost i s thunder clupem a cleavem) -----> Jako dodatkove ability tocim na CD Concunsion Blow (dmg a threat i kdyz je target immune) ----> Mocking Blow ( dmg + 100% threat garantovany po dobu 6 s) -----> Dale pouzivam rozdelene redukce,a vyuzivam je k jejich GCD ktery nemaji. Me odpalovani abilit je dle bosse, pokud ale nastane velka krize, zapnu vse najednou vcetne Enraged Regeneration ktere sepinam pri Bloodrage aby mi to nesundavalo Enrage efect a tudiz abych neprichazel o threat. Rozdeleni je nasledovne: Last Stand + Heroic Throw ----> Shield Walll + Mocking Blow -----> Shield Bash + Rend -----> (v krizi) Last Stand + Shiedl Wall + Bloodrage + Enraged Regeneration. Dale pouzivam Disarm tam kde lze vyuzit (gormok vtoc normal,champyoni normal i heroic). Pri interuptovani nebo nabirani addu dle encounteru vyuzivam dalsi ability jako je Charge,Intervene (na DPS co stoji mimo perma frost a nejvice aggruje-tim pomuzu tankovi co ma bosse) Intercept a dalsi ability pro stun,interrupt silence atd.

Ano vim, je to rotace kterou sem uvadel puvodni majitel teto postavy. Jak ale kazdy prece vi, tak rotaci a macra jsme ho ucil ja, ode mne ma veskere znalosti co se tyka alespon trosku zakladniho tankspotu. Glyphy mam dobre talenty mam da se rict na tomto datadisku snad nejsilnejsi. Take mam rad vyry high threat. Gemy full stamina 1x ArP 1x DEFENsE 1x parry staty mam temer 43k HP unbuff, 29.80% dodge, 21% parry a 17% block, unhitt EQQ mam bez buffu 100% a 2600 BV.

DBM, Omen? Ano mam vse. Jedine co chybi je mikrofon. Pokud ale budete trvat natom abych si ho poridil, tak to neni problem.

WoW historie a zkušenosti: Zkusenosti jsou rozsahle, vlastne uz ani nevim kde presne zacit. No chvilku sme tu expil,ale kdyz mi Wulf nabidl postavu nevahal jsem a koupil jsem ji. Momentalne se nachazim v guilde EmericA ani nevim zda ma budoucnost tam byt. Tahle guilda mi moc nerika. Ja sem hraval na offi za huntra na BB nick Artiah, pak se toho ujal muj druhy bratr ktery pokracuje Pandarii. Na Twinstar.cz jsem bloudil jen z duvodu toho abych vedel jak se mu dari (kvuli jeho reputaci). Ptate se? Ano Wulfrig je muj bratr, ale chtel jsme ho koupit alespon za neakou symbolickou cenu proto ho nemam zdarma. Koupil jsme cely ACC.

Historie postavy a guildy: Wulf si tu za sveho konani udelal sice velkou cast nepratel atd, na druhou stranku je zase jeho historie velice obsahla. Jelikoz jsem byl svedkem mnoha guild kde mel nepratele ale i pratele, byl v techto mnoho guildach (mluvim o horde) velmi cenneny a na pozici MT. I kdyz si to nechce priznat.

Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: Pokud me vezmete, leavnu z guildy kde jsme ted. Ja tady ty guildy neznam, protoze jmeno guildy jako vy, tu zrovna moc guild nema. Navic jsem jeste ani nevypadl ze systemu offi naboru.

Proč chci právě k Vám: K vam chci protoze mi je teto postavy lito. Muj bratr nevi co chce. Trpi zavaznou chorobou ktera ma vliv na jeho reakce chovani i mluvu. Nikdy takovi nebyval. Chtel bych k Vam protoze o Vas jsme slysel hodne dobreho, jako je kolektiv, raidy, progress atd. , proste pohodicka. A tank spot za PW ovladam vzkutku dobre.

Jak často a kdy jsem online: Online jsem jako vyjde, nedokazu to rict presne,ale 95% raidu stiham na pohodu, hlavne me lakaji vase alt runy. Protoze sem jdu jednak kvuli classe ktera ma avoid gear, ma prislusne dovednosti,skilly a EQ na to abych s nim mohl tnakovat Anuba 25 Hc (mluvim o addech)

Můžeš být online do 24:00? : Ano to muzu kdykoli tu jsme tak tu vetsinou tvrdnu,nicmene to dava za dukaz i cas psani me prihlasky.

Kolik mas FPS treba na Valkyrach? : jak kdy, 15-30 proste klasika no, ale letos nejdele do unora chci koupit novy stroj.

Alti: Jak jsem vyse avizoval, koupil jsem cely ACC takze mam i locka, z nej take umim.

O osobě: Jsem student vysoke skoly technicke a ekonomicke, stredni vzdelani mam jako informatiku. Je mi 21 let, mam holku a s ni uz pracujeme na spolecne budoucnosti. Co se tyka Wulfriga meho bratra tak musim zase rict ze v tomhle je bajecny. Pomaha mi se studovanim tim ze mi prispiva cleou castkou na studium. Touto prihlaskou bych mu chtel zase oplatit jeho velkorysost tim, ze jeho postavu nenecham nahode. Navic za to jaka ta postava je postava nemuze, muze za to clovek ktery ji ovlada. Postava je na opravdu velmi vysoke urovni.

Věk: 21

Pohlaví: Muzske

Vyznání: Standart

Povolání: Student

Něco zajímavého o mně: Nevim co by u me bylo zajimaveho, jedine asi to ze se snazim pomoct bratrovi.

PS: Dekuji za prohlednuti teto prihlasky, a doufam ze se nebudeme vracet k tomu co tu bylo s mym bratrem Wulfrigem. Konec koncu ma volba jste ted VY, a ja chci patrit k nejlepsi guilde u aliance. Dekuji a prijemne rano i vztavani u kaficka a buchticky :) Dopredu se Vam chci omluvit za chovani meho bratra, to ja ale bohuzel nemohu ovlivnit, a doufam ze to nebude mit vliv na me prijeti/neprijeti. rovnez se take omlouvam za ten screen UI no bohuzel se to zvrtlo tak jak to je, ale jedine co je tam k videni jsou macra bindy a omen. Jinak stadartni UI nepotrpim si na rozmazlene UI ktere pouze snizuje prehlednost. Navic nekterym svim nedostatkum to muze vest ke snizeni kvality a plynulosti v hernim svete. Mejte se hezky. Budu chapat kdyz budete rozlobeni.Navic je mi lito tento nick davat pryc, konec koncu je to uz neaky rok a byl bych rad kdybych mohl zacit u Vas a dat mu nove jmeno.

Tue Jan 08, 2013 3:08 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Wulfrig (ale novy majitel)
:lol: :lol: :lol: :lol: :roll: :roll: :roll: OH MY GOD

Tue Jan 08, 2013 8:27 am
Report this post
Profile

Reply with quote
To je asi první co mě napadlo, ale pokud je Wulfrigův bratr "normální" a bude mu fungovat avoid eq, tak jsem pro. :lol:

Tue Jan 08, 2013 8:29 am
Report this post
Profile ICQ

Reply with quote
a to by jsi sem chtel jit s nickem Wulfrig ? .... jinak na alt togc by se urcite hodil

Tue Jan 08, 2013 9:29 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Ve warroj se nevyznam.. Ale.. 100% fajne, to ti buffy daj na 102.4 ale myslim ze BV ti to nad 3k nezvedne.. :/

Tue Jan 08, 2013 12:06 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Moc tomu neverim... Stejna IP, neni mikrofon, divny email a stejne jako puvodni wulfrig na seznamu. Jinak prihlaska je ok.

Za me zatim NE.

Tue Jan 08, 2013 1:50 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Prihlaska dlouha, ale jsem rad ze ji nemusim cist celou. Stacila prvnni veta a muzu jit blejt.
(mám na mysli dve slova : "Wulfrig" a "líbyt") Jestli mas stejnej nick, tak jsi nic nekoupil a jestli jsi to koupil tak, ze za nej umyjes doma nadobi tak to cg.
Sry ale nechci byt clenem guildy, ve ktere se vyskytuje postava, kterou byt jen malinkou chvilinku ovladal Uber krieger Wulfrignoob.

Image
Image
Image

Tue Jan 08, 2013 2:37 pm
Report this post
Profile
Reply with quote
Nn, o tohle tu nejde, ja nemuzu nijak ovlivnit to co se tu stalo. IP je stejna protoze jsem u nej doma do doby nez dojede z Nemecka kde ma pracovni naplne svich profesi.

Tak mi prosim vas nedavejte sezrat jeho zapory. Myslim ze na prihlaskach by se melo resit hracske +- ne osobnost cloveka. Ale chapu. Prijemny den.

Tue Jan 08, 2013 2:46 pm
Report this post
Reply with quote
Kdyby jste si to rozmyslely tak budu ingame pod timto nickem. Pokud si to budete prat nick tedy zmenim, nemam problemy se prizpusobovat guilda, stejnak sem maly pan na to abych nekde neco menil a nechci ani nic rozvracet. Prichazim v dobrem a v miru, nechci zadne potize ani problemy.

Tue Jan 08, 2013 3:05 pm
Report this post

Reply with quote
Nevim no , to co tu bývalý majitel předváděl bylo směšné a ubohé. Avoid gear je velké + a dost by se to hodilo...
Podle mě by to bez mikrofonu nešlo :) jak není slyšet inteligentní hlas co odpovídá když se mu říká co má dělat je to podle mě o ničem. Ještě kdyby jsi tankoval a měl asi nejduležitější roli z celého raidu.

PS: Mé slovo zde nemá skoro žádný význam, ale když se tu objevilo jméno Wulfrig musel jsem zareagovat.

Tue Jan 08, 2013 7:57 pm
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 16 posts ]  Go to page 1, 2  Next