Zekke; Combat Rogue (Rupture build)
Author |
Message |
Zekke
|
Zekke; Combat Rogue (Rupture build)
O postavě:Nick:Zekke Class a spec:Rogue combat/popř assa Link na armory a talenty:http://arsenal.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&n=ZekkeScreen UI: dodám během dneška, nějak mi nefungují screenshoty a za boha nevím proč... Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč): Talenty na combat roga se nedají nijak zkazit a prakticky od první sýzn na wotlk se jedou pořád ty samé, ovšem jsou 2 verze, jedna je primárne myšlena na Rupture (ATP/haste) a druhá, která se jede spíše na ICC sýzn a to eviscerate (ARP). Momentálně na ToGC contentu se vyplatí spíše právě Rupture build. Rotace je velmi jednoduchá SnD>Rupture>Eviscerate. Eviscerate je jako poslední z důvodu energy. CD jako Adrenalin Rush a Blade Flurry podle uvážení (počet targetů, BL, potky) a samozřejmě ToT při pullu na tanka následně na nějaké DPS popř na ICC s druhým roguem = +15 energy a 15% dmg done jako support (+15 energy set z T10) DBM, Omen?Samozřejmost WoW historie a zkušenosti: Na twinu působím již od samotného založení twinu do teď. Tudíž jsem prošel veškerý PvE content co TS nabízí. Zkušenosti s ICC nemám ale není problém se cokoliv doučit za pár minut. Historie postavy a guildy: Postava byla koupená. Ale pokud bych se měl zmínit o všech postavách který jsem hrál na twinu aktivně v PvE tak by to bylo asi takto: Chrigel - NE priest na TBC guilda Hostility, Chrigel - DK Wotlk guildy - AD Infinitum, SoDA, chvíli Shadows of Eternity a pak opět ADI. Dále pak huntera Chrigell za kterého jsem působil ve již zmíněných guildách jako main. Důvod(plánovaného) odchodu z guildy:Odchod z ADI nebyl plánovaný ale vedení bylo asi jiného názoru. To co se tam děje teď nemá úroveň a po několikaletém působení v této guildě ať už jako DK, Hunt, či Rogue, kdy jsem z větší části působil jako CL/Officer ba i GuM jsem byl i přesto kicknut za vulgaritu v posledních dnech, kdy jsem nesouhlasil s názorama GuM, který si dělal co se mu zlíbilo a prakticky všechny členy tyranizoval svojí namyšleností. Rogue je moje dosavadní a jediná postava na Twinu a u které i zůstanu. Proč chci právě k Vám: Tak v první řadě, na hordě není možnost najít normální guildu. Nehledám totiž jen skill, jakožto bylo u ADI, ale i normální lidi, který se dokážou bavit na mmble o čemkoli na úrovni. DeathBringers se mi líbí hlavně z toho důvodu, že má velmi dobré jméno co se týče PvE a kvalitních lidech. Pro mě to bude veliká a dobrá změna si zahrát s novýma lidma a zároveň mi bude ctí s Vámi progressovat ICC pokud mi to umožníte. Jak často a kdy jsem online: Prakticky každý den ale spíše k večeru jelikož mám někdy přednásky až do večera a domů se vracím i někdy kolem deváté večer. Ale víkendy mám čas prakticky kdykoliv ale případnou neschopnost dojít na raid bych předem oznámil. Můžeš být online do 24:00? Výsměch, klidně i do čtyř ráno. Kolik mas FPS treba na Valkyrach?cca 30-40 FPS, ale je to noťas no, má to svý mouchy. Alti: Nevlastním, zatím. O osobě:Co tak o sobě, hmm... Nechci sem vypisovat vše ale tak, rád sportuji a poslouchám tvrdší hudbu, rád hraju FPS a nemám rád arogantní a namyšlené hlupáky co předstírají, že ví všechno. Věk:20 Pohlaví:Muž Vyznání:Věřím v Bedřicha. Povolání:Student VŠ Něco zajímavého o mně:Již výše zmíněno, ale pocházím z okolí Plzně a dokážu být občas podezříván z rozdvojené osobnosti.
Last edited by Zekke on Mon Jan 14, 2013 12:10 am, edited 3 times in total.
|
Sun Jan 13, 2013 2:34 pm |
|
|
Zekke
|
Re: Zekke; Combat Rogue (Rupture build)
Dále bych na závěr uvedl, že není problém, pokud bych byl brát pouze na alt raidy popř. jednou za 2 týdny. Do BiS mi chybí pouze 3 itemy. Jde mi převážně o guildu a pokud byste mě vzali, prakticky v nejbližších dnech bych si převedl postavu z hordy na ali.
|
Sun Jan 13, 2013 2:37 pm |
|
|
Zekke
|
Ty screeny mi stále nejdou za to se moc omlouvám. Ale napíšu sem addony které používám a staty bez procu a buffů. Takže, addony: TUKUI, recount, omen, dbm, debuff filter, sound alerter(pvp). Staty. ATP(4636) jelikož zkouším socketovat AGI kvůli critu, HASTE(705), crit chance(41,26%), exp (30/30), hit (385). GS 5678, do BiS mi chybí heroic verdict, heroic ring z champů a jedna regalie.
|
Sun Jan 13, 2013 4:22 pm |
|
|
TheNameLess
|
Já jsem PRO, malinko si tě pamatuju z BG (možná i ty mě), raid jsem s tebou nebyl, to by ses ukázal asi až v g, ale hlavně si myslim že potřebujem kvalitní novou krev, do ICC ještě daleko a každej aktivní člen na tuto "temnou" dobu se hodí. Další + za combat talenty. Můj názor ale neber moc vážně, nejsem ve vedení a na roguny jsou tady jiní lidé. Btw máš mikrák?
Sun Jan 13, 2013 4:30 pm |
|
|
Zekke
|
TheNameLess wrote: Btw máš mikrák? Bez mikráku ani na krok .
|
Sun Jan 13, 2013 4:32 pm |
|
|
Azurist
|
My jsme už spolu měli řeč a vypadáš jako v poho týpek . Talenty, rotace a jiné věci byli řečeny správně. No v Guilde jsme 2 rogunky z toho 1 na Main raidu , takže jestli mi nechceš vzít fleka, tak proč ne. Nemám hlavní slovo v rozhodování, takže ať si to rozhodne vedení.
|
Sun Jan 13, 2013 4:43 pm |
|
|
Gonzales
|
Přihláška super, rogunu na main raidy máme jen jednu (nic proti Murtaghovi, ale jistý rozdíl tam je...), když jsem měl alta u ADI, tak byl Zekke v pohodě a myslím, že by v dmg stačil i feťákovi Mygrainovi v nejlepších letech. Já jsem jednoznačně PRO a vzhledem k tomu, že jsi z okolí Plzně, tak si můžeš na hordě rovnou začít pomalu balit kufry.
|
Sun Jan 13, 2013 10:51 pm |
|
|
Gorben
|
Tak tak, jak bylo řečeno, máme dvě roguny, jenže Murtagh ačkoliv je to supr člověk tak nedokáže vytočit z té roguny maximum, což je škoda Tudíž pokud budeš mít damáž jako Mygrain nebo tuten náš králíček Azurist, nevidim problém v přijetí. ps: kdepa u Plzně bydlíš?
_________________ Laitaine - Shadow Priest
|
Mon Jan 14, 2013 12:00 am |
|
|
Zekke
|
Gorben wrote: ps: kdepa u Plzně bydlíš? Nechci to tu moc říkat, aby sem pak nepřijela elita nabouchaných alíků, ale když to chceš vědět, tak kousek od Rokycan Přesnější nebudu, zatím...
|
Mon Jan 14, 2013 12:03 am |
|
|
Gonzales
|
Zekke wrote: nabouchaných alíků jojo Gorben nabouchanej fotbalista a Moomi drsnej motorkář
|
Mon Jan 14, 2013 12:07 am |
|
|
|