View unanswered posts | View active topics It is currently Thu Nov 21, 2024 7:32 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 11 posts ]  Go to page 1, 2  Next
 Prot + Fury Warr 
Author Message

Reply with quote
Post Prot + Fury Warr
Protect + Fury Warr

O postavě:

Nick:Ternox

Class a spec:Prot/Fury

Link na armory a talenty: http://arsenal.twinstar.cz/character-ta ... &cn=Ternox

Screen UI: http://imgbank.cz/images/2013/01/19/Awjl8.jpg

Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč):
Prot Tak nahodím si Recklessness na to Charge za běhu Heroic Trown, Shield Slam, Revenge. Po té se snažím co nejrychleji nastakovat Sunder Armor pak ho jen udržet aby nespadl a pak dávam spelly na CD. Když je fakt Luxusní DPS po skončení Recklessnessu dám Mocking Blow. Jinak Devastate + Shield Slam + Revenge mám udělané Macro a to takové že když použiji jeden ze spellu tak hned za tim mi to da Heroic Strike.

Defens - 540
Parry - 30%
Block - 20+
Expertise- 27 (cca210 expertise rating)
Hit - 250+

Fury Tak začínam podle toho jaký je to typ boje jestli dlouhy nebo kratky s Hero nbo bez. Když je to boj kde se odpaluje Hero Recklessness + Death Whis dám na Hero když je to kratke a bez hero nbo dlouhe bez hera davam hned na zacatku. Jinak spamuji Heroic Strike a na CD Bloodthirst a Whirldwind + když procne tak instatní Slam na něj mám take Macro

DBM, Omen? To je samozřejmé

WoW historie a zkušenosti: Hraju 4-5 Let znám taktiky znám na Naxx ULD Toc ICC (ICC mam odtankovane cele na jinem serveru takze az se tu otevre ICC mohl bych byt prinosem :) ) warra hraju asi 2 roky :)

Historie postavy a guildy: Tak postavu jsem vyexpil. Nevim co dal snad jen to ze se snazim schanet EQ abych se dostal do nejake Guildy

Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: V žadné jsem este nebyl (na Twinstaru)

Proč chci právě k Vám: Hledám nějakou aktivní guildu, vubec o vas nic nevim ale rad se dozvim ;)

Jak často a kdy jsem online: Každý den to je jinak

Můžeš být online do 24:00? Jak jaký den

Kolik mas FPS treba na Valkyrach? 60FPS

Alti: 0

O osobě:

Věk: 16

Pohlaví: Mám

Povolání: Student

Něco zajímavého o mně: Studuju obor Elektro rad parim wowko a pak se casto venuji sve slecne

Sat Jan 19, 2013 7:06 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Prot + Fury Warr
NE

Sat Jan 19, 2013 11:06 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Ve vsech smerech nedotazene. Kdyz uz nemam eq na urovni aktualni contentu, tak se snazim ukazat na jine prednosti, ktere by nas mohli presvedcit. To tu bohuzel neni.

Navic tohle mi moc nesedi.
Ternox wrote:
Defens - 540
Parry - 30%
Block - 20+
Expertise- 27 (cca210 expertise rating)
Hit - 250+

A kde je dodge?

Sat Jan 19, 2013 11:40 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Prot
Dodge 30% +
Zapomněl jsem napsat sokety stam + deff

Fury
Tu je to s gemovanim jinak. Když máte dobrý eq (z ToC) Tak ArP se vyplatí soketovat když máte cca 50% +- z Eq jiank do té doby str
Hit 10% exp 26/26 Arp 100%

Sun Jan 20, 2013 8:01 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Já věřim že nějaké zkušenosti určitě máš, ale eq je bohužel nedostatečný. Když už bychom před ICC brali nějakého dalšího člena, tak by to chtělo někoho s pořádným eq. Warové teď v tocku ten dmg mají, stačí se podívat na Xaireho + včera mě přetočil mojty imba skill Angelic, kterej ani neví jak se justicebringer správně drží. Ale stejnak více jak jednoho furi wara do raidu nevezmem a s alt raidama bůhví jak to bude, při současný situaci kdy většina z nás logne na main v neděli a pak na to sere ( /bravo to Twinstar ). Takže za mě bohužel také NE

Sun Jan 20, 2013 9:14 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Tak jak dlouho by trvalo nafarimt eq z ToC?

Sun Jan 20, 2013 10:58 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Ternox wrote:
Tak jak dlouho by trvalo nafarimt eq z ToC?

Jak psal mistr fotbalista Gorben - není to jen o EQ, ale těžko by ses jako fury war vešel - Xaireho je plný dmgmeter :)

S protem si myslím že šance je ještě nižší - tanky na main raid máme a na alt raid se to většinou nějak poskládá z altů. Navíc alt raid chodíme jen TOGC (když se odhodláme) a tam si myslím že by tankování v tomto eq nebylo úplně to pravé.

Zkus hledat štěstí jinde - naše spolupráce by asi nebyla přínosná ani pro jednu stranu, ale jsem si jistý, že v ostatních guildách se jako tank uživíš.

Hodně štěstí
Fortuník

Sun Jan 20, 2013 11:24 am
Report this post
Profile

Reply with quote
By me teda zajimalo, kde sis ty staty vycucal. Na screenu UI mas 500 20 16 20, na armory to sami. Ja mam bis gear a 30 dodge a 30 parry teda nemam...

Za me NE

Sun Jan 20, 2013 1:55 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Ternox wrote:
Fury
Tu je to s gemovanim jinak. Když máte dobrý eq (z ToC) Tak ArP se vyplatí soketovat když máte cca 50% +- z Eq jiank do té doby str
Hit 10% exp 26/26 Arp 100%

10% hit??? WTF???

Sun Jan 20, 2013 1:57 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
ne

Sun Jan 20, 2013 5:59 pm
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 11 posts ]  Go to page 1, 2  Next