View unanswered posts | View active topics It is currently Thu Nov 21, 2024 8:10 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 22 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next
 sadamec Prot/fury 
Author Message

Reply with quote
Post sadamec Prot/fury
Nick:sadamec
Class a spec: tauren war (Main/Off): prot(15/3/53)/fury(18/53/0) 5k6/5k3, vlastním gear s block eq na addy na Anuba 25m HC
Link na armory a talenty:http://arsenal.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&n=Sadamec
Screen UI:http:omlouvam se ale nemam žadny screennn s tankovani toc/togc http://i48.tinypic.com/j14ilw.jpg http://i47.tinypic.com/3483bk0.jpg
Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč):single-devastate-revange-shil. slam-hs -shockweave.-thunder+ demo-spam revange,sh.slam-hs-rend-atd....shield block.-další ability dle bosů.
aol-thunder-cleave-shockweave-cleave-thunder- (revange+slam+devast)-demo sh...atd..
Seznam addonů, které používáš: vystačím si DBM, Omen
WoW historie a zkušenosti:ToGC10/25 FC, ToGC10 pravidelně skládám na insanity, samozřejmostí je FC UD,OS,EoE,Naxx + par TBC raidů
Historie postavy a guildy:exodus insanity exodus BOT
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy:Budu řikat tak jak to je už mě nebavy progresovat mam to už davno zase sebou ....
Proč chci právě k Vám:Myslím si, žejste schopná guilda,která má zájem o progress současných raidů, tak i budoucích, které nám TS připraví. Funguje te zde již delší dobu a tak tím pádem se bude jednat o zažitý kolektiv.
Znáš někoho z DB: par lidi ano
Jak často a kdy jsem online: momentalně hraju non stop
Můžeš být online do 24 00 :Ano bez problemů. Když bych nemohl dám předem vědět.
Kolik mas FPS treba na Valkyrach? 25-30
Alti:palmer ele/resto

O osobě:Tajne
Věk:21
Pohlaví: muž
Vyznání:pana
Povolání:Nemocenska
Něco zajímavého o mně: Jmenuji se David, bydlim kousek od Ostravy. Jsem pohodovy člověk. Rád pokecám z novými lidmi.

Thu Feb 07, 2013 9:14 pm
Report this post
Profile
Reply with quote
Post Re: sadamec Prot/fury
Sadamec nám tankoval v AwHoJQy...jeden z ľudí vďaka ktorým sme vôbec zabili Anuba 25HC..tankovať vie, poradiť si nechá...

A hlavne je to kurňa pohoďák...bral by som ho všetkými 10timi , kebyže to je len na mne :D

Thu Feb 07, 2013 9:26 pm
Report this post

Reply with quote
Přihláška nic moc ale zas tam je všechno důležity... akorát teda screen bych rád viděl v raidu na UIčko. Docela rád bych věděl jestli máš mikrák. A jestli bys byl schopen chodit 2. ID s altama.

Thu Feb 07, 2013 10:49 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Dodej screen aktualniho UI.

Muzes napsat jak pullujes Jaraxxusa? napr. posloupnost abilit

Fri Feb 08, 2013 12:25 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Schopen byl mikrofon funkčni UI dodam :roll: Angelic:Recklessness Revenge na CD + HC Strike -> Heroic Throw TC Devastate spamuji do doby nez nastackuji 5x Sunder Armor na bose davam Shield Slam .......... rad se přiučim kdyby byl nějaky problem nikdo neni dokonali že :)

Fri Feb 08, 2013 1:24 am
Report this post
Profile

Reply with quote
no ja jsem spis myslel neco ve stylu: spustime event, cekam, dam abilitu A, pak B, A, D, C, A, ... proste presne co mackas

Fri Feb 08, 2013 2:03 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Angelic wrote:
no ja jsem spis myslel neco ve stylu: spustime event, cekam, dam abilitu A, pak B, A, D, C, A, ... proste presne co mackas

co bys chtel za tanka mackat? ja za hylde mlatil do klavesnice p e n i s e m a tak jsem to utankoval na pohodu na lat raidu...

Fri Feb 08, 2013 2:34 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Blowe jenže to se nepočítá, protože to byla mojty Hylde, která vše zabije svým zjevem... :lol:

Fri Feb 08, 2013 8:14 am
Report this post
Profile ICQ

Reply with quote
Ja jen upresnim ze se jedna o 2 ID, ktere je sice momentalne vedeno jako altovni, ale radi by sme z nej spravili plnohodnotne main 2 ID. . .

Fri Feb 08, 2013 10:22 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Blowkh wrote:
Angelic wrote:

co bys chtel za tanka mackat? ja za hylde mlatil do klavesnice p e n i s e m a tak jsem to utankoval na pohodu na lat raidu...

Pokud to bude stacit jako nahrada za me, tak np. A uz se tesim na Shadowmourne.

Fri Feb 08, 2013 1:52 pm
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 22 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next