View unanswered posts | View active topics It is currently Thu Nov 21, 2024 7:13 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 13 posts ]  Go to page 1, 2  Next
 Petox, Shaman - Enha 
Author Message

Reply with quote
Post Petox, Shaman - Enha
O postavě:

Nick: Petox
Class a spec: Šaman enhač pve/pvp

Link na armory a talenty: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... os&n=Petox ; http://arsenal.twinstar.cz/character-ta ... s+of+Light (lavy stplec talentov je pve)
Screen UI: http://imageshack.us/photo/my-images/68 ... 14236.jpg/

Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč): talenty mám podla viacerých enhačov a snažil som sa vybrať si tie ktoré mi pomôžu najviac a talent Frozen Power mám kôli tomu, že to vyžadovalo minulé CL-ko; hit cap +- mám gemy mám hlavne na ap kvôli Mental Quickness, lebo aj to sp potrebujem na zdvihnutie dmg, nemám teraz goldy ale za chvilu prídu a pridám pár gemov na haste a crit lebo som zistil ze mam cisto ap gemy, čo neni zrovna good idea, lebo haste potrebujem na rychlejšie nastackovanie maeltstormu a crit je proste crit ten treba vždy plus z talentu elemental devastion mi zdvíha pri critu spellu melee crit chance o 9% a to zase zdvíha dps. Rotácia je flame shock, lava lash, stormstrike, (5 stackov maelstromu) lightning bolt / chain (záleží od počtu mobov),fire nova, earth shock, stormstrike, lava lash,(5 stackov maelstromu) lightning bolt / chain ,fire nova a zase od začiatku. Preto tak lebo chcem držať dotku z flame shocku, neprídem takto o zvysenie dmg z stormstrike, a využívam maelstrom.
DBM, Omen Mám plus hladám vhodny addon na sledovanie maelstrom stackov (na screene ho nemám ale budem mať)
WoW historie a zkušenosti: hrajem od patchu 3.0.3 neviem ako je to dlho, asi rok na Twinstaru(deimos) ali. Ofik som nehral prešiel som všetky raidy na twine jediné na čo neovládam taktiku je yogg-saron a niektoré hm mody z ud.
Historie postavy a guildy: postava vyexpená netuším, kďe som začal bola to low guilda ale minulá guilda a jediná z tých lepších je Crusaders of Light ale tá sa rozpadla a ja hľadám novú.

Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: Oznámenie rozpustenia guildy

Proč chci právě k Vám: no počul som, že ste jedna z top guild a po pokece s niekym od vás, som zistil, že nemáte moc enháčov tak som si povedal, že skúsim šťastie

Jak často a kdy jsem online: každý deň som tu, až na výnimočné prípady. V pondelok dôjdem najneskôr na komp z celého týždňa a to je asi tak o 20-21

Můžeš být online do 24:00? dakedy je to problém, lebo niekedy som strašne unavený a spim už o 10 ale ináč v pohode

Kolik mas FPS treba na Valkyrach? zo screenu je vidieť, že som mal niakych 17 to je niečo málo pod normálom

Alti: nemám alta 80

O osobě:

Věk:17
Pohlaví: chlapák
Vyznání: keď už tu musí niečo byť tak verím v Jedi
Povolání: neviem či žiak alebo študent proste som na gympli 2. ročník
Něco zajímavého o mně: Pochádzam zo Slovenska, konkrétne Bratislava.

edit by Gorben, aneb aby se v tom prase vyznalo :roll:

Mon Feb 11, 2013 3:45 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Petox, Shaman - Enha
No takhle: přihláška nic moc (buď se víc rozepsat nebo to aspoň malinko barevně rozlišit kvůli orientaci v textu a odstranit ty chyby v textu by neškodilo).
Samotnýho enha shamu tady asi nejlíp zhodnotí Skull (theorycraft), sám si toho moc netroufnu než bych tady psal nějaký kraviny.
Za další: UI + bindy teda nic moc ale každýmu vyhovuje něco jinýho... i když je pravda že aspoň addon na hlídání stacků Maelstormu by to chtělo (mi neřikej že to hlídáš v buffech).
Ale je pravda že na 2. ID ToGC hledáme enha shamu, osobně bych jako nejlepší řešení viděl v tom si tě ozkoušet tohle úterý v 19:45 začínáme skládat ToGC 25. Ale předem upozorňuju že do mainu v neděli by ses asi nepodíval. V úterý na 2. IDčku dáváme 4/5 a chystáme se na progress Anooba.

(můj názor neber jako něco směrodatnýho, spíš až něco napíše někdo z vedení)

Mon Feb 11, 2013 4:08 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
no tak to ma mrzí, že nič moc prihláška, lebo som si stým dal dosť práce a za gramatické chyby sa ospravedlňujem ale lepšie to neviem. Gramatika mi nikdy nešla. Bindy mi naozaj vyhovujú, v podstate každý spell si viem zapnúť jednou rukou a presne viem, kde čo je. O miesto v main raide som ani nesníval ale na 2. raid by som bol rád keď by ste si ma vyskúšali ale jasne počkám na to čo povie skullsk

Mon Feb 11, 2013 4:34 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Tak okrem toho talentu Frozen Power je to v pohode ohľadom talentov
čo ste to tam mali za clko ? :D ani len netuším kde by som ten talent mohol využiť v PVE
a ohľadom addonu tak si môžeš spraviť cez PowerAuras nejakú vec na sledovanie Maelstrom alebo ShockandAwe (ja mám obidve :D)
inak si myslím, že je všetko v poriadku
Už sa len musíš ukázať na raide :P (ak ťa zoberú :D)

Mon Feb 11, 2013 5:04 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Uvital bych lepsi grafickou upravu, napr. jako prihlaska huntera Buchac.
Mel by sis vypnout vypis healingu uprostred obrazovky, ktery je ti k nicemu.

Za me spis ANO

Mon Feb 11, 2013 6:06 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
O cementech vim jen to, ze kdyz pusti vlky tak mi rozkouseou v arene prdku... Eq na armory klasicky videt neni, takze by bylo supr si odchytnout ingame nekoho z nasich officiru (na ne te odkaze kdokoliv z DB) a ukazat jim ho ve hre.
Cement by se nam hodil, ale jen ten, kterej by umel mackat alespon tak jako nas Lebkoun (no, spis lip nez jako on :D )
Takze ja jsem spise pro, kazdopadne jak jsem zminil v dolejsi prihlasce, jen poradnejma vykonama si reknes o stale misto v guilde. Pokud nebudeme spokojeni, kick to jisti ;)

Mon Feb 11, 2013 6:45 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Někdy před nedávnem jsem byl raid s nějakým Petoxem (jestli si dobře pamatuju), ale nějak se nepamatuju jestli to bylo dobrý nebo špatný :) každopádně za úterní zkoušku podle mě nic nedáme. Jinak UI je designérský zážitek :)

Image

Mon Feb 11, 2013 8:02 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
2 ID PRO na skousku

Mon Feb 11, 2013 8:23 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
no som rád, že ste sa rozhodli dať mi šancu a prečo je UI designérsky zážitok ? :D to by ma celkom zajímalo a ten frozen power neviem prečo si vyžiadal ale tak cl je cl.

Mon Feb 11, 2013 8:29 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
petox wrote:
.. a prečo je UI designérsky zážitok ?

protoze v tej zaplave procu cisel a vypisu vsemoznejch blbosti sotva vidis svoji postavu a jeji okoli

Mon Feb 11, 2013 9:04 pm
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 13 posts ]  Go to page 1, 2  Next