View unanswered posts | View active topics It is currently Thu Nov 21, 2024 7:14 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 16 posts ]  Go to page 1, 2  Next
 Prihláška Weider - Unholy Death knight 
Author Message

Reply with quote
Post Prihláška Weider - Unholy Death knight
O postavě:Unholy5350gs+(Main spec)/Blood 5350gs+(Off spec),JWC/ENCH
Nick:Weider
Link na armory a talenty:http://arsenal.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&n=Weider
Screen UI:http://imageshack.us/f/12/wowscrnshot021213203711.jpg/
Theorycraft:Gemujem všade STR+1 gem mám 10Allstats, kvôli bonusu z METAgemu. Glyphy používam:Ghoul,IT,Pestilence. Rotácia:Začínam PS,IT,BS,BS,SS,HoW, následne už PS,IT nedávam a obnovujem dotky cez Pestilence. BS obnovujem cez BT. Gargoylu vypúštam pred herom a hlavne pri proce čo najviac abilít. ERW dávam podľa uváženia, najlepšie cez hero. Na fóre som si všimol že hladáte hlavne Mrazivého rytiera, ktorého sa chcem v poslednej dobe naučiť hrať na úrovni ako unholy. Z mojim offspecom, blood tankom môžem poslúžiť ako dobrý tank, keďže mám skúsenosti aj z tankovaním.
DBM, Omen? Mám
WoW historie a zkušenosti:Začal som z warcraftom na serveri Anathema, kde som hral DK. Odprogressované mám:UD,ToGC,ICC(niektoré HM). Na twinstar som prešiel, pretože som chcel skúsiť niečo nové, a zdá sa mi TS ako server z lepším zázemím pre dlhodobých hráčov. Tuto na TS mi daroval postavu kamarát, ktorý prestal kvôli škole. Na TS pôsobím skoro pol roka a prešiel som si tu zatiaľ:UD(vačšinu HM), ToGC 25m 4/5,10m 5/5.
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy:V mojej minulej guilde ToR (z AA), počas môjho pôsobenia sme dali raz 4/5 25m, dokopy z asi štyroch 25 man raidov. V guilde sa našli aj kvalitný hráči, ale chýbala tam akási kolektívna súhra všetkých.
Proč chci práve k Vám: Poznám od vás dosť ludí, konkrétne Tatra,Chikko,Thenameless,Pilniczek...Ste jedna z najlepších pve guild na aliancii, myslím si že z dobrým kolektívom a kvalitnými pve hráčmi. Prihlášku som si kvám podal hlavne kvôli tomu že zhánate ľudí na 2.ToGC 25, na ktorom by som bol pomocou k progressu Anuba.
Jak často a kdy jsem online: Po od:15-23, út:15-23, str:15-23, ct:15-23, pá:15-19, so-ne:Dosť často, niekedy som k dispozíci aj celý deň.
Můžeš být online do 24:00? Cez víkend áno, cez týžden vačsinou nie.
Kolik mas FPS treba na Valkyrach? priemerne 25-30 FPS
Alti:Mám 1, Resto Druid

O osobě:
Věk:19
Pohlaví:Mám
Vyznání:Verím v Adala
Povolání:Študent
Něco zajímavého o mně:Som zo slovenska, konkrétne z Bratislavy. Rád si zacvičím a rád si vypijem z priateľmi.

Tue Feb 12, 2013 7:41 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Prihláška Weider - Unholy Death knight
Zmrd a na me si nevzpomene :D Ja jsem PRO! Tahal jsem ti druida v arenach :D Rekl bych k nemu ze je to pohodovej capek co v hlave nasrano nema :)

Tue Feb 12, 2013 9:52 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Kdybys nepostnul screen UI, tak bych nemel nic proti....
ale .... UI je sice kazdyho vec a kazdy si ho nastavi tak, jak se mu to libi...nicmene 4 bindy 1,2,3,4 je faaaakt dost malo, hromada abilit, ktere behem fightu musis pouzivat jsou bez bindu napr : Mind freez (KICK!), Grip, Death Coil, Pestilence, Goyla, oba resety run, Anti magic shell, Strangulate, ...atd atd. Pokud tam ty bindy mas, jen se ti nezobrazujou tak se omlouvam..ale pokud tam ty bindy nemas, tak jednoduse nemuzu byt pro prijeti.

Image
Image
Image

Tue Feb 12, 2013 10:51 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Lohruon prepáč :-) na teba som si spomenul hned jak som dopísal prihlášku. Gonzales nabindované to mám, konkrétne veci ako kick, grip, racialka len to nevidno kvôli tomu že mám vačšinu nabindovanú cez tlačítka na hernej myške.

Wed Feb 13, 2013 8:46 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Weidera (bohužial) poznám :D
Aby som veci uviedol na správnu mieru...daktoré veci vie, daktoré nie...no narozdiel od vačšiny ľudí, keď sa mu to čo nevie vysvetlí, tak chápe čo má robiť.
DMG je celkom pohode, bol som sním nejaké tie raidy...príde mi aj ako pohoďák a na to druhé ID určite sa hodí.

Wed Feb 13, 2013 8:49 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Byl se mnou,namelessem, skullem a lohrounem VoA na achiv a dělal vše co má, tankoval dobře gs taky dobré takže jsem určitě PRO

Thu Feb 14, 2013 9:50 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Vzhledem k reakcím v guildě než vyjádřím svůj názor chci vědět jak je to s tebou a Darknerem (jsi to ty - nejsi to ty atd.)

Sat Feb 16, 2013 11:07 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Nie niesom, ako som sa zmienil vyzsie v prihlaske postavu som dostal

Sun Feb 17, 2013 8:20 am
Report this post
Profile

Reply with quote
No včera v tom TOC25 jsi moc nezářil, většinou tam DKčka topují dmg a tebe jsem v top 10 neviděl snad ani jednou....
Takže za mě neutral.

Sun Feb 17, 2013 4:23 pm
Report this post
Profile ICQ

Reply with quote
Takže za 1., refreshovat dotky přes pestilku se absolutně nevyplatí, takže glyphy máš špatně. Za 2., bych rád viděl UH talenty, protože na armorech máš frost/blood. Za 3. "BS obnovujem cez BT" to si mám vyložit tak, že jedeš na reaping? To máš T10, že se ti reaping vyplatí?

Pokud k moje slovo má nějakou váhu, tak NE

Sun Feb 17, 2013 7:11 pm
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 16 posts ]  Go to page 1, 2  Next