View unanswered posts | View active topics It is currently Sun Nov 24, 2024 10:18 am

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 23 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next
 Přihláška: Titia - Holy Paladin 
Author Message

Reply with quote
Post Přihláška: Titia - Holy Paladin
O postavě:

Nick: Titia
Class a spec: Paladin: Holy (5380 GS)/Retri (používám jen na daily apod. – něco okolo 4500 GS) vše v podání only PVE (ten kdo mě někdy viděl při PVP chápe :lol: )
Link na armory a talenty: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... os&n=Titia
Screen UI: http://leteckaposta.cz/277343784
Theorycraft: Talenty nemam sestavené podle vlastní hlavy. Okoukala a obšlehla jsem je od paladina jmenem Rorok, který byl od nas z guildy ale bohužel už tu nehraje, a kterého doteď považuju za jednoho z nejlepších paladinu co znam (ikdyž vám to jméno třeba nic neřekne :D ). Co se "rotace" týče tak v první řadě Beacon na tanka (v raidu se vždy na začatku domluvim s dalším holadinem, kdo bude davat na jakého tanka) no a pak už je to prostě Holy light, Flash of light a Holy shock na CD. Do toho Divine plea na CD (občas na CD zapomenu, ale mana zatim nikdy nedošla ;) ) a Divine Ilumination když se dostanu pod 60% many. Takhle to mam zažité a zatím se mi to osvědčilo. No a se socketama se to má následovně: intelect, intelect a do třetice intelect :D Sem tam zauvažuju o socketu na haste místo jednoho dvou intelectů, ale zatím jsem se k tomu neodhodlala...
DBM, Omen?: Mám a k tomu ještě Pally power (každeho paladina bez tohoto addonu bych zabila...), Vuhdo, Xperl, Dominos, MSBT a další
WOW historie a zkušenosti: wow hraji už asi 4 roky (už si ani nepamatuju, kdy se ta závislost projevila), nejdřív jsem na Czechwowu hrála za huntera (asi se mi na něm líbilo, že může střílet z luku a má u sebe zvíře – hold první nezkušený pohled začínajícího) a pak asi po půl roce (když jsem záviděla jiným classám, že se můžou healovat během boje) jsem zkusila paladina (v Diablu to byla taky moje oblíbená classa) a u něj jsem i zůstala. Když jsem pak (kvůli kamarádům a bráchovi) přecházela na Twin, volba byla jasná – Paladin. Healování mě velmi baví (ale setřičkou nebo doktorkou jsem nikdy být v realu nechtěla). Shrnutí: Holy paladin tělem i duší.
Taktiky včetně TOGC25 ovládám (naštěstí TOC a TOGC otevřeli ještě v dobách kdy naše guilda fungovala a raidovala). Na offi jsem se jen letmo koukla, ale strkat do toho každý měsíc peníze to se mi nechce (znám lepší věci na utrácení peněz ;) ) a freečka stojí za prd.
Historie postavy a guildy: Titiu jsem si poctivě vyexpila a vymazlila k obrazu svému :) Tady na Twinu jsem byla pouze v jedné guildě a v té jsem doteď - The Angels of Nozdormu. Guildu založil Ellmariachi (warior) a zbytek kamarádů spolu s mým milovaným bratrem (Schaty-roguna), když přešli z Czechwowu na Twin.
Důvod (plánovaného) odchodu z guildy: tahouny guildy (Ell, brácha Schaty, Zizu, Sparco a další) už nebavilo stagnovat jen na TOCku a tak si přes prázdniny (léto 2012) vyzkoušeli Cata a přešli na offik, po prázdninách byl pokus zbývajících (Rylay, Magni a Plechito) o znovuobnoveni a nábor nových lidi, ale nepodařilo se. Většina zbývajících se tedy rozutekla do jiných guild.
Proč chci právě k Vám: 1) protože raidujete v týdnu (tedy myslím druhou raidovací skupinu Vašich altů) což jsou jediné dny kdy můžu já. 2) protože jste guilda s dobrou reputací a vysokým skillem. 3) už mě nebaví chodit s wordem (po Vánocích jsou raidy vážně katastrofa).
Jak často a kdy jsem online: Po-Čt 16:00-23:00 (podle potřeby)
Můžeš být online do 24:00: no problem
Kolik máš FPS třeba na Valkyrach: pohybuje se to 20-25 FPS, Unet nám ve SY běží v pohodě
Alti: jeden a zasekl se chudák na 76 levelu (DK)

O osobě:

Věk: 25
Pohlaví: Žena
Vyznání: svobodomyslné (věřím že nejsme ve vesmíru sami)
Povolání: ekonomka v jedné menší firmě
Něco zajímavého o mě: bydlím ve Svitavech, šťastně zadaná (což je důvod proč hraju jen Po-Čt ;) ), pokud nehraju wowko tak chodím plavat, jezdit na bruslích a kole, drbu a popíjím s kamarádkami, hraju poker s kamarády

Wed Feb 13, 2013 2:20 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Přihláška: Titia - Holy Paladin
Proc mas vytazeny 2x raid?
Pouzivas mouseover?

Wed Feb 13, 2013 3:32 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
2xraid? asi nechapu otazku. Pokud narážíš na screen UI tak raid nahoře vpravo to je VUHDO addon na healovani. A to co je vlevo uprostřed je zobrazeni raidu pomoci Xperlu (nebo Dominosu, teď si nejsem jista)

Wed Feb 13, 2013 4:14 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Velice kvalitní heal, super slečna - naprosto pohodová a je na ní spoleh. Byl jsem s ní hodně raidu ještě s TAoN.
Určitě jí berte ! :)

Wed Feb 13, 2013 5:13 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
JJ, Angel určitě narážel na zbytečnost mít 2x vytaženej raid. Osobně bych třeba taky barevně rozlišil classy ve Vuhdo + nějak rozlišit tanky (pro snadnější orientaci, za palacha na většině boss fightů tvé jediné cíle). Ale UI je osobní věc a pokud ti to takhle vyhovuje a jde ti to neni duvod to menit :D

Dotaz: mas namacrovany / nabindovany: Freedom, Cleanse, Salvu, Meele bublinu?

Jinak pokud nemá nikdo nic proti v úterý ve 20:00 invujem na ToGC 25 a tak by ses mohla předvést. Jo a ještě, mikrák máš a používáš (hlavně co se týče raid komunikace).

Last edited by TheNameLess on Wed Feb 13, 2013 6:00 pm, edited 1 time in total.

Wed Feb 13, 2013 5:30 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Titia wrote:
2xraid? asi nechapu otazku. Pokud narážíš na screen UI tak raid nahoře vpravo to je VUHDO addon na healovani. A to co je vlevo uprostřed je zobrazeni raidu pomoci Xperlu (nebo Dominosu, teď si nejsem jista)

VUHDO teda pouzivas na heal a Xperl na co?

A co to mouseover?

Wed Feb 13, 2013 5:43 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Co se týče "2 raidu" na obrazovce tak to tak mam od nepaměti :-) Na obrazovce mi to nepřekáží a výhled mi to taky neruší :-) X pearl mam teď už spíš pro okrasu a ten raid nalevo se mi prostě takhle líbí. Asi je to jen věc vkusu. Ale uznavam že praktické využití nula :-D
Jistě Vuhdo použivam na heal a mam v něm nabindovanou většinu věcí - když nepočítám heal spelly, tak dále Cleanse, HoP, HoF a HoS. Na Beaconu a Sacred shield mam macra.
Mikrofon samozřejmě mám a dokonce i vím jak se do něj dá mluvit :-P
Bohužel pojem mouseover neznam, ale rada se přiučim. Tudiš odpověď na to zda použivam Mouseover zní ne :-(

Wed Feb 13, 2013 6:43 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
PS: raidu v úterý se ráda zúčastním. Vlastně jsem chtěla už i včera když jste to skladali ale shaněli jste heal shamika a druida myslim :-D

Wed Feb 13, 2013 6:45 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Mne osobne je u prdele kto ma jake UI a co pouziva (btw taky mam healbota a Xpearl a bylo mi to hodne napomocne kdyz mi zblbnul healbot v strede fightu, aspon sem videl na xperlu PCcka) od te doby ho tam mam porad a taky mi nevadi. . .,spet k veci pro mne zamne pokud to klika nekdo nohama ale mu to healuje nebo dmguje, tak ma moje PRO v utery na raidu te ocekavame.

Do budoucna vic bojovnosti :) a co kdyz shaneli naky jiny healeri . . . si jim mnela napsat ze si holypala chces k nam do guildy a chces jit na skousku na raid a verim ze by se misto naslo. . .

Wed Feb 13, 2013 7:01 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
titia určitě healovat umí, v taonu patřila k progressorům, takže ji po úterním raidu rád přivítám v guildě :-)

Wed Feb 13, 2013 7:06 pm
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 23 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next