View unanswered posts | View active topics It is currently Thu Nov 21, 2024 7:45 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 32 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4  Next
 Eprix - Fury/Prot War 
Author Message

Reply with quote
Post Eprix - Fury/Prot War
O postavě:

Nick: Eprix

Class a spec: War Fury/Prot PvE ; Arms PvP

Link na armory a talenty: http://arsenal.twinstar.cz/character-ta ... ix&group=1 , talenty mám zatím Arms PvP a Prot PvE. Do guildy bych chtěl ale hlavně jako Fury DPS a Prot jít do offu. EQ na fury mám 4.9k GS, ale nemám ho nijak extra přesocketovanej a přeenchovanej po předchozím vlastníkovi postavy. Tzn. bych to udělal až bych si byl jistej, že mě jako DPS využijete.

Screen UI: http://img9.imageshack.us/img9/8010/wow ... 220142.jpg , screen z raidu bohužel nemám. Pokud bude nutné ho dodat, skočím nějakej world raid a hodím ho sem.

Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč): Talenty mám udělané podle jedné 3.3.5 guide na Prot PvE warra. Na bosse začínám přez reckl, heroic thrown, charge, shield slam, devastate + heroic strike, při slušném agru jedu jen devastate/revenge + heroic strike a slamuju jen přez proc S&B. Staty sou vidět na screnu, avoid EQ bohužel poskládaný nemám. Deff cap mám jen z itemů takže gemy mám full stam.

DBM, Omen? Obojí mám.

WoW historie a zkušenosti: WoW hraju +- od vydání vanily s přestávkama kvůli škole nebo sem šel hrát něco jiného. Prvních pár let jsem hrál hlavně mága a asi půl roku před koncem TBC jsem na TS hrál warriora. Když začal WotLK tak jsem zase začal hrát mága a hrál jsem ho až do té doby než jsem se na TS stal EM. Poté jsem se věnoval jen eventům, protože EQ jsem měl full a PvE jsem v té době nehrál. S WoWkem jsem skončil ve stejný den jako s EMkováním z důvodu maturity a to jsem nehrál asi půl roku - rok. Zhruba měsíc zpátky jsem se na TS vrátil, koupil jsem warriora a začal zase aktivně hrát. Hraju hlavně PvP, protože na PvE nemám pořádnou guildu a s world raidy nechci ztrácet nervy. Chtěl bych začít hrát PvE a to jak z důvodů, že na TS už toho PvPčka moc není tak i proto, že na TS se blíži nová sezóna a ICC bych chtěl chodit jak jen to půjde. Taktiky znám od WotLK Naxu až po ToGC 25.

Historie postavy a guildy: Pokud se jedná o historii téhle postavy tak o ní popravdě moc nevím xP Za mága jsem byl jen v guildě Murlocs go Rawrlglglrgl. Za warriora jsem poslední měsíc chodil arény a farmil Achievy a taktéž jsem zatím v guildě Murlocs go Rawrlgrlgglr na postu zástupce GuM.

Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: Murloci jsou hlavně PvP guilda a je to PvP guilda se kterou by se dalo něco dělat a oživit jí, ale nikdo z officírů na to nemá sílu a asi ani nervy. V guildě je hodně lidí co přestali WoW hrát úplně nebo šli za PvP na AT a na TS se objeví jen se začátkem nové sezóny. Odejít chci, protože jak už jsem psal výše, chci se začít aktivně věnovat PvE.

Proč chci právě k Vám: Chci k vám hlavně z důvodů, že jste jedna z top guild na Deimosu a protože jsou u vás fajn lidi, kteří vědí co dělají a na nic si nehrajou. Od vás znám nejvíc asi Smalbutana, protože jsem s ním hrál 2s na AT.

Jak často a kdy jsem online: Během týdne jsem tu vždy +- od 15:30. V práci končím 14:30, ale někdy i později. O víkendu jsem tu podle toho jak je potřeba.

Můžeš být online do 24:00? Ano, každý den.

Kolik máš FPS třeba na Valkyrach? 60 s povolenou VS

Alti: Pala/DK oba na 70lvl

O osobě:

Věk: 19

Pohlaví: Chlapec

Vyznání: Ateista

Povolání: Tohle je trošku složitější, zrovna teď dělám asistenta otci ve firmě a dělám všechno možný :lol:

Něco zajímavého o mně: Jmenuji se Michael Janík a pocházím z Boskovic. Rok zpátky jsem úspěšně odmaturoval z oboru Mechanik Elektronik na SOŠ a SOU Andre Citroena v Boskovicích. Po maturitě jsem si užil poslední prázdniny a nyní pracuji ve firmě u otce jako jeho asistent. Mezi mé koníčky patří WoW, čtení knížek o vývoji her a 2. Světové válce, posilování a samozřejmě občas někam vyrazit s přáteli x)

Fri Feb 15, 2013 10:23 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Eprix - Fury/Prot War
Pche, a na mňa si nespomenie..a na nejakého smalbutana ano...kto ťa učil hrať PvP!!! :D

Určite za, pohoďák, síce ho poznám len z PvP stránky, ale lampa to nie je :)

Fri Feb 15, 2013 10:36 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Tatra! Vůbec sem nevěděl, že jsi z Deathbringers! :D

Fri Feb 15, 2013 10:52 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Muzes poslat link na fury talenty a napsat o nem neco (theorycraft)?

Fri Feb 15, 2013 10:56 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Jako člověk v poho kdysi jsem s nim byl v guildě, ale kupovaná postava kterou ani nemá presocketovanou? Kde jsme? :) Kdyz uz novou furynu tak nekoho kdo to hraje delsi dobu a fury warrovi se venuje, ne jen tak mimochodem, 4900gs je dost slaby gear to muj alt ma vic :(
Kdyz uz se sem hlasis jako do fury dps, tak bys měl napsat fury theorycraft co ty na to? :)

Fri Feb 15, 2013 10:58 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
K tomu přesocketování, RHC jsem chodil jako tank, protože jsou to téměř instaQ a jako dmg čekáš strašně dlouho. Když už jsem šel nějakej world raid tak jako tank. Neříkám, že nemám goldy, ale přesocketování přece jen není levná záležitost když se to týká celého EQ a pokud sem doteď Fury nevyužil tak to nebylo bohužel potřeba. Jak jsem psal, chtěl bych být na raidy brán jako DMG a ne jako tank. Proto pokud se tak stane, přesocketováno to budu mít za 5minut :P Teď k tomu theorycraftu, rotace : Bloodthirst - Whirlwind - pokud procne tak slam, heroic strike/cleave spamovat pokud je dostatek rage, Death Wish odpalovat na CD, Reckl odpalovat nejlíp při procu trinketů (pokud je 1 nebo oba trinkety na use, tak odpálit trinkety, death wish a nakonec reckl), Bloodrage a Berserker odpalovat při problémech s rage. Glyphy na Whirlwind, Heroic Strike a třetí Execute nebo Cleaving. Staty hlavně Hit/Expertise a Strenght, Arp se vyplatí jen pokud se dostanu nad 775 což jsem nezkoušel. Talenty nvm kde naklikat, tak jen dodám, že bych jel stejné co má Angelic. Snad to takhle stačí x)

Last edited by Eprix on Sat Feb 16, 2013 1:02 am, edited 1 time in total.

Fri Feb 15, 2013 11:30 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Neni zbytecny mit 4/5 na parry?
Rend nepouzivas? Proc?

Fri Feb 15, 2013 11:57 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Tak Rend de použít jen v Battle Stance, což znamená ztrátu rage při přechodu do ní a z5. Rend bych jel v případě, že bych tvoje talenty ve Fury trochu pozměnil. Jel bych 3x HS, 2x Rend, 3x IW, 2x TM a zbytek bych nechal. V tomto případě by se dal Rend využít vždy při poklesu rage na 10+- kdyby byl CD na Bloodthirst a nebyl procnutý insta Slam.

Edit : Tak jsem přehodil talenty, udělal enchy, přeházel sockety a stav je nyní takovej : 4,6k AP, 907 Arp/65%, 38% Crit, 259hit/7.90% 6/9 Expertise. Víc toho bohužel s tímhle nic moc gearem nevymyslím x( Celkové GS je 4987.

Sat Feb 16, 2013 12:09 am
Report this post
Profile

Reply with quote
proti

Sat Feb 16, 2013 9:50 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Jeeee tohodle znam... No znam :D byl sem s nim nejaky normaly + kecal na skypu :D Pohodovej clovek je to, rekl bych ze v hlave mit bude, jen skoda toho EQ, ale ten se da vzdycky dohrabat...

Sat Feb 16, 2013 10:43 am
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 32 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4  Next