Přihláška Extaze & Pervitinqt
O postavě:
Nick: Extaze
Class a spec: Elesham pve/pvp
Link na armory a talenty:
http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... s&n=ExtazeScreen UI: z raidu opravdu nescreenuji a otevřený char je zbytečnost jelikož je na Armorech
Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč): rotace- defakto spam lavy a chainu (pokavad to jde) na cd, plus mezi tim drzet shock a spammovat LB, taletny jsem si dělal sám, podle svého nejlepšího vědomí a svědomí, staty+gemy - pokouším se držet cca při rovnováze SP a haste coz mám i nasocketováno, crit je dostačující z gearu.
DBM, Omen? Mám
WoW historie a zkušenosti: 6let od začátku TBC, na 70tce Mage+Fekal - oba full brutal oba clear Kara,Hyjal,SSC atd, na 80tce již vyzkoušeny všechny chary všechny minimálně 4/5 6/6wf, za rogue clearnuto cca 8/10tin ICC25, zkoušel jsem i Cata asi na 5minut...panda se zamítá rovnou bez zkoušení.
Historie postavy a guildy: historie žádná od doby co hraju wow sem guildu nikdy nezkoušel jelikož se mi nechtelo a ani jsem nepotřeboval [vím že to zní dost odstrašujícím dojmem kvůli kolektivnosti ale to si myslím není problém (odzkoušeno v jiných games)]
Proč chci právě k Vám: slyšel jsem dobré preference + pár lidí od Vás znám a přijdou mi ok.
Jak často a kdy jsem online: dost často, s tím že guildy raidy jsou známy předem takže si dokáži udělat čas (samozdřejmě, že někdy do toho může prijít práce)
Můžeš být online do 24:00?: Samozdřejmě
Kolik mas FPS treba na Valkyrach?: cca 20-25 FPS
Alti: Mám 5
O osobě: pracující tj asi vše
Věk: dostačující
Pohlaví: male (mužské)
Vyznání: ateista.... neboli žádné
Povolání: IT
Něco zajímavého o mně: zrovna mě nenapadá nic zajímavého čím bych Vás oslovil...
Předem se omlouvám za případné diakritické chyby.
+ popřípadě že by můj Ele sham nevyhovoval Vaším kriteriím mám ještě Arcane mage:
Nick: Pervitinqt
Link na armory a talenty:
http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... PervitinqtMyslím že rotace u arcane mage je zbytečná popisovat a ost je v celku vše psáno výše.
Děkuji za pozornost a ohodnocení.