View unanswered posts | View active topics It is currently Thu Nov 21, 2024 7:42 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 7 posts ] 
 Přihláška Extaze & Pervitinqt 
Author Message

Reply with quote
Post Přihláška Extaze & Pervitinqt
O postavě:
Nick: Extaze
Class a spec: Elesham pve/pvp
Link na armory a talenty: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... s&n=Extaze
Screen UI: z raidu opravdu nescreenuji a otevřený char je zbytečnost jelikož je na Armorech
Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč): rotace- defakto spam lavy a chainu (pokavad to jde) na cd, plus mezi tim drzet shock a spammovat LB, taletny jsem si dělal sám, podle svého nejlepšího vědomí a svědomí, staty+gemy - pokouším se držet cca při rovnováze SP a haste coz mám i nasocketováno, crit je dostačující z gearu.
DBM, Omen? Mám
WoW historie a zkušenosti: 6let od začátku TBC, na 70tce Mage+Fekal - oba full brutal oba clear Kara,Hyjal,SSC atd, na 80tce již vyzkoušeny všechny chary všechny minimálně 4/5 6/6wf, za rogue clearnuto cca 8/10tin ICC25, zkoušel jsem i Cata asi na 5minut...panda se zamítá rovnou bez zkoušení.
Historie postavy a guildy: historie žádná od doby co hraju wow sem guildu nikdy nezkoušel jelikož se mi nechtelo a ani jsem nepotřeboval [vím že to zní dost odstrašujícím dojmem kvůli kolektivnosti ale to si myslím není problém (odzkoušeno v jiných games)]
Proč chci právě k Vám: slyšel jsem dobré preference + pár lidí od Vás znám a přijdou mi ok.
Jak často a kdy jsem online: dost často, s tím že guildy raidy jsou známy předem takže si dokáži udělat čas (samozdřejmě, že někdy do toho může prijít práce)
Můžeš být online do 24:00?: Samozdřejmě
Kolik mas FPS treba na Valkyrach?: cca 20-25 FPS
Alti: Mám 5

O osobě: pracující tj asi vše
Věk: dostačující
Pohlaví: male (mužské)
Vyznání: ateista.... neboli žádné
Povolání: IT
Něco zajímavého o mně: zrovna mě nenapadá nic zajímavého čím bych Vás oslovil...

Předem se omlouvám za případné diakritické chyby.

+ popřípadě že by můj Ele sham nevyhovoval Vaším kriteriím mám ještě Arcane mage:

Nick: Pervitinqt
Link na armory a talenty: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... Pervitinqt
Myslím že rotace u arcane mage je zbytečná popisovat a ost je v celku vše psáno výše.

Děkuji za pozornost a ohodnocení.

Mon Feb 18, 2013 11:28 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Přihláška Extaze & Pervitinqt
1. chybí screen..prosim doplnit.
2. co znamena ze se snazis drzet pri rovnovaze SP a haste ?
3. pvp kariera nas nezajima, jsme pve guilda.
4. jak jsi dal FC Kara, Hyjal, SSC ... 8/10 ICC 25 ....kdyz jsi nikdy v zivote nemel zadnou guildu.
5. doplnit věk.

zatim jsem Proti

Image
Image
Image

Tue Feb 19, 2013 1:54 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Chybějící screen, btw v současné době je na armory vidět leda tak pěknou figu....
Proč máš glyph of flamentongue weapon?
Co jsem koukal tak jsi do teď nedal insanitu ani na 10, takže si nejsem jist, že tebe momentálně
potřebujeme.
Zatím PROTI..

Tue Feb 19, 2013 8:59 am
Report this post
Profile ICQ

Reply with quote
Mozna se stydi ze je moc starej ;) ale to nevi co za vykopavky hraji u nas :P

Tue Feb 19, 2013 11:51 am
Report this post
Profile

Reply with quote
položka screen ui se zdá být velkou překážkou pro ten garbage z worldu :D

Tue Feb 19, 2013 1:56 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Screen UI neni otom aby jsi si mohl fapovat jak jsi dobrej. Myslim si ze kdyz se oto zada v prihlasce tak je to ta nejlehci vec dat ve wow print scr a ten obrazek hodit treba na tinypic :-) , Doplnit vek jsou to jenom 2cislovky a kazdej tu v guilde o sobe vi tito zakladni veci.. a taky nebudem prijimat nejake deti (spatne zkusenosti). mam pote stejnou otazku jako Gonz jak jsit o vsechno sundal kdyz jsi nemel guildy? world je sice krasna vec ale tak max na odregovani ze mas v pici jestli neco poseres nebo ne.... rovnavaha SP/haste tomu taktez nerozumim. A zmineni ze Padny jsou sux je myslim na poklepani na hlavu ja si je nemuzu vynachvalit :-) nej datadisky byli TBC a tedka Pandy , Wotlk je k smichu az na UD :-)

Fri Feb 22, 2013 12:57 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
leží to tu 5 dní a nulová odezva. nepřijat

Fri Feb 22, 2013 3:45 pm
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 7 posts ]