Nick: Plexik
Class: Mage
Main Talenty,off talenty: Main talenty jsou ARca off frost
http://arsenal.twinstar.cz/character-ta ... of+The+Endscreen UI z raidu -DPS/TPS/HPS: http://imageshack.us/photo/my-images/19 ... 90044.jpg/zadny screen z raidu nejak nevedu tak sem udelal aspon UI, kdypak muzu dodat když slozim nejake toc 10
Theorycraft(postup rotace,gemovani,priorita statů atd): Rotace: jak každý ví ta rotace u arca maga není nejak bůhvíjak složitá hlavni princip je nastackovat 4X arcane blast a pak když je procnuty missile barage palit arcane missiles a tak se da rict porad dokola a během toho zapinat ruzne CD(1X cd mam na macro kde je:racilka,trinket,Arcane power a ice veins, potom ještě skoro na cd zapínám haste s eng na ruce a + macro s presence of mind které mam s arcane blastem) potom nejlepe nekde do rotace skoro na zacatku zapojit mana saphire a nekde během mezi faze třeba u beastku jak se zahrabou cervi dat evocation, potom pouzivam mirror image to vetsinou palim když mam velke agro(diky tomu se mi zhodi), potom je i plosny zpusob ale ten se nejlepe vyplati při 4-5+ addech a to je stridani ranku flamestriku(9 a 8) a blizard to je asik k rotaci vse.
Gemovani: jako hlavni princip gemuji SP, a nebo když je vyhodny bonus tak do zlute diry dam 12spell + 10 haste a do modre 12spell + 10spirit, a meta gem 21%crit+3/increased crit dmg, da se rict to same i enchantuji jen spell power(krome rukou kde mam haste s eng a tailoru kde mam na back proc spell)
Prioritni staty: jak z u kazde postavy byva hlavni prioritou je mit splneny aspon soft hit cap(ja mam dokonce hard cap),další prioritni spell u arcanene maga je SP s Haste
DBM,omen?Mam i pouzivám
WoW historie a zkušenosti: Wow haji uz asik 6 let, muj prvni server pomalu si uz nepamatuji nick ale zda se mi ze to byl ice mangos a pote jsem z kamosi presel jeste na twinstar jak byl TBC, da se rict wotlk na twinu hraju od jeho zpuštění
Historie postavy a guildy: Tuto postavu jsem asik pred 1 rokem koupil, a vyeqvipoval jiz uz v zemrele gilde shedow of eternity ktera se rozpatla cc pred 2 mesici pak jsem byvali clenove teto gildy se snazili zalozit gildu envoys(jeste funguje), ale mysleli jsme si ze to nebude tak tezke se se knam dost byvalých hracu vrati ale opak byl pravdou sice prvni ID teto gildy bylo 3/5 , ale pak to bylo uz jen mesic trapeni na to jake jsme meli EQpy
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy:(JAKO Z VASI GUILDY VE KTERY STE TED, NE Z NASI..) Duvod byl prosty, nebyla tam velka ochota chodit raidy vetsina sla radeji arenky a ti lepsi hraci uz leavli
Proč chci právě k Vám: Proč vy? Dobra otazka na kterou se da odpovědět jen takto, jste nejlepší gildy na serveru a ja chci patrit mezi nejlepší.
Jak často a kdy jsem online: Online jsem skoro vzdy po skole to je vetsinou od 15 az do te doby kdyz me neboli oči
Můžeš být online do 24:00?Kdyz me nebudou bolet oči tak jo
Kolik mas FPS treba na Valkyrach? toto je prave jeden z bossu kde mi moje fps kolisaji ale pod 10 nejdou
Alti: mam 1 alta a to Blood tank DK
O osobě:
věk18,8
Pohlavi Male ( ne dole
)
Real Life info Věk: 18,8
Vyznani napul katolik
Povolani Student
Něco o sobě: Jak uz jsem vyse napsal je mi 18,8. Jmenuji se Daniel a bydlim pobliz ostravy. Moje zaliby jsou hlavne jezdeni Downhillingu(kdo nevi co to je napiste si to na youtube) ten moc v zime to nejde delat tak si chodim zaplavat nebo zabehat na odreagovani. A kdyby byl někdo pobliz ostravy tak muzem zajit i na stodolni a zaparit(ale ne v raid timu
)