View unanswered posts | View active topics It is currently Thu Nov 21, 2024 8:10 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 15 posts ]  Go to page 1, 2  Next
 Linthira-Holy pala 
Author Message

Reply with quote
Post Linthira-Holy pala
O postavě:
Nick:Linthira
Class a spec:Paladin Holy/Holy PvE/PvP
Link na armory a talenty:http://arsenal.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&n=Linthira
Screen UI:http://img.czechwow.net/?download=WOw_470692105.png aktualnejší som nenašiel
Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč): Talenty 51/5/15
Rotácia no tak isto na nejakom Targete Beacon, začnem JoL a spamujem Holy light (nič ťažšké), popripade nejaký soft heal tak holy shock a Flash...
Staty Intel--->Haste--->Crit
BH 2582
Crit 36,06%
Haste 554 (16,90%)
Mana regen 332
Gemy tlačim do Intelu ,popripade iný keď potrebujem na meta gem
DBM, Omen? Mám/Mám
WoW historie a zkušenosti: Tak moja WoW historia je celkom pestrá začal som ani neviem kedy presne mozno 5 či viac rokov dozadu na CW(czechwow.net) kde som hral TBC ,no bohužial server prestal byť na urovni a tak sme začali na Twine a nejako som sa tu za čias naxxu spoznal v Tatrom v guilde EPIC FAIL no bohužial naxx bol strašne stereotipný a UD v nedohladne tak som vyskúšal na offiku Cata (Drak´Thul) po celu dobu cata som tam bol kde si myslim že odchodene raidy na cata boli na dost vysokej urovni , taktiež som si tam par krat zašiel aj Licha 20hc kde sme s cata vecami wipovali 4hodiny no dali sme to nakoniec, no prišlo D3 a ludia prestavali hrávať tak som sa nato vykašlal aj ja no bohužial pri no life a D3 dokopy mi zhorela grafika tak pandy som uz hrať nemohol a ani tu na Twine tak som začal až na Vianoce tu kupil som si za * ktore som mal na acc už 2roky paladina no nabral som si nejake skusenosti s ToC pretože pre tym som žiadne nemal momentalne ToC10m 5/5 ToGC10m 5/5 ToC25m 5/5 ToGC25m 4/5, no a nakociec som migroval na ali zrovna dnes (prepačte za ten neprehladny text čo som napísal ja ti vypisovať neviem ale Tatru mam rád )
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy:1:Migracia ku ali (kvôli arenam)
2:Guilda sa chce spojiť s inou guild
3: 3-ja holy pala na 25m raide
Proč chci právě k Vám: Tak v prvom rade poznám u vás Illika(Tatra), a ďalej mate TOGC25m 5/5 pripravenú partiu na ICC co znamená že jedna z TOP guild na deimose u ali a navyše mal som možnosť isť s pár ľudmi od vás TOGC10m kde sa mi páčilo aj ked Tatra neviem healovať ale ja ho mam aj tak rád :)
Jak často a kdy jsem online: v priemere si tie 2-3hodinky na wowko najdem čas na BGs a pod. no raid si najdem v 99% čas vždy
Můžeš být online do 24:00? Záleží čo je za deň (ale skôr áno)
Kolik mas FPS treba na Valkyrach? 60-70FPS
Alti: Žiadny (to sa Tatre nebude páčiť) :(

O osobě:
Věk:18
Pohlaví: Muž
Povolání: Študent
Něco zajímavého o mně: Tak volám sa Viktor,bývam v ZA mám rád šport študujem Stavebnú priemyslovku , rád si vypijem :D mám rád Tatru
P.S. nevadi mi ani druhé ID

Sat Mar 02, 2013 10:49 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Linthira-Holy pala
Páči sa mi, že si ma toľko krát spomenul...Holacha ovládaš ako nikto iný tu, určite by si bol veľkým prínosom. I keď máme dosť paladinov v guilde, ich aktivita nie je ohromná. Myslím, že by si sa vmestil. Toť môj názor.

Sat Mar 02, 2013 10:55 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Za me NE

Holachu mame 5, z toho se 4 tocej na main raid a jedna je ciste na alt raid.

Sun Mar 03, 2013 1:24 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Jak psal Blow, máme 5 holadinů a z toho se 4 točí na main raidu. Healovat umí každej z nich, což při spamu holy lightu chce asi velkou dávku skillu, jak jsi zmínil v příhlášce :D takže za mě bohužel taky NE

Sun Mar 03, 2013 12:31 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Viděl bych to jako Blow s Gorbenem. Za mě taky NE.

Sun Mar 03, 2013 6:35 pm
Report this post
Profile ICQ

Reply with quote
ako ja by som nemal problem keby som sa nedostal na raid a keby ste nahodou potrebovali heal bol by som k dispozicii , možno s pytate prećo ? proste mal som možnosť byť na mumble aj na raide s par Hrácmi paći sa mi partia a mne stači kludne aj 10m s tatrom :D a hlavne by sa mi pacilo mat pod meno Deathbringers

Sun Mar 03, 2013 6:47 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
ten se mi libi:(

Mon Mar 04, 2013 8:27 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Ciste teoreticky se mi taky libi, ale tohle neni seznamka :D misto v raidu pro holy palu fakt asi nebude. A jeste navic je to jakysi uctivac Tatry...kdyby uctival me, mel by misto v guilde jisty.

Image
Image
Image

Mon Mar 04, 2013 10:40 am
Report this post
Profile

Reply with quote
No sice 5 holachov mame ale pozrite sa na aktivitu . . . na 2 ID sa pravidelne hlasi len Titia ktora bola nabrana na 2 ID. Stanlye sa tam hlasi castejsie coz chapem kazdy mame nejake starosti IRL a nikto iny z nasich holachov na 2 ID nepachne pokial sa nedostanu na 1 ID tak na 2 ID seru . . .

Takze bud sa nasi hlohadini zacnu AKTIVNE zapajat na 2 ID alebo som PRO na 2 ID

EDIT za posledne 2 meisace sa okrem stanlyho prihlasil 1x onrdaorion na 2 ID nikto iny. . . (titiu nepocitam ta je tam stale a bola nabrana na 2 ID) Alebo v pripade ze Stan chce chodit radsej to 2 ID koli vyhovujucejsiemu casu tak v tom pripade tam mame 2 Palachy na 2 ID a som zial proti. . . alebo tam stan chodi len koli vacsej sanci na verdictu ? hodim s nim rec. . . takze zatial neutral uvidime...

Mon Mar 04, 2013 10:54 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Gonzales wrote:
Ciste teoreticky se mi taky libi, ale tohle neni seznamka :D misto v raidu pro holy palu fakt asi nebude. A jeste navic je to jakysi uctivac Tatry...kdyby uctival me, mel by misto v guilde jisty.

no Illika poznám dlho a pred tým ako som pisal prihlašku sme sa o nej rozprávali a vravel že ho mam pár krát spomenúť tak to bolo len tak funny poznámka skôr ale ako nemam problém nikoho rešpektovať ak si to ten človek zaslúži a uctievať no to neviem to by musel byť fakt že pán co možno si ja neviem :D

Mon Mar 04, 2013 1:54 pm
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 15 posts ]  Go to page 1, 2  Next