O postavě:Nick:Linthira
Class a spec:Paladin Holy/Holy PvE/PvP
Link na armory a talenty:http://arsenal.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&n=LinthiraScreen UI:http://img.czechwow.net/?download=WOw_470692105.png aktualnejší som nenašiel
Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč): Talenty 51/5/15
Rotácia no tak isto na nejakom Targete Beacon, začnem JoL a spamujem Holy light (nič ťažšké), popripade nejaký soft heal tak holy shock a Flash...
Staty Intel--->Haste--->Crit
BH 2582
Crit 36,06%
Haste 554 (16,90%)
Mana regen 332
Gemy tlačim do Intelu ,popripade iný keď potrebujem na meta gem
DBM, Omen? Mám/Mám
WoW historie a zkušenosti: Tak moja WoW historia je celkom pestrá začal som ani neviem kedy presne mozno 5 či viac rokov dozadu na CW(czechwow.net) kde som hral TBC ,no bohužial server prestal byť na urovni a tak sme začali na Twine a nejako som sa tu za čias naxxu spoznal v Tatrom v guilde EPIC FAIL no bohužial naxx bol strašne stereotipný a UD v nedohladne tak som vyskúšal na offiku Cata (Drak´Thul) po celu dobu cata som tam bol kde si myslim že odchodene raidy na cata boli na dost vysokej urovni , taktiež som si tam par krat zašiel aj Licha 20hc kde sme s cata vecami wipovali 4hodiny no dali sme to nakoniec, no prišlo D3 a ludia prestavali hrávať tak som sa nato vykašlal aj ja no bohužial pri no life a D3 dokopy mi zhorela grafika tak pandy som uz hrať nemohol a ani tu na Twine tak som začal až na Vianoce tu kupil som si za * ktore som mal na acc už 2roky paladina no nabral som si nejake skusenosti s ToC pretože pre tym som žiadne nemal momentalne ToC10m 5/5 ToGC10m 5/5 ToC25m 5/5 ToGC25m 4/5, no a nakociec som migroval na ali zrovna dnes (prepačte za ten neprehladny text čo som napísal ja ti vypisovať neviem ale
Tatru mam rád )
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy:1:Migracia ku ali (kvôli arenam)
2:Guilda sa chce spojiť s inou guild
3: 3-ja holy pala na 25m raide
Proč chci právě k Vám: Tak v prvom rade poznám u vás Illika(Tatra), a ďalej mate TOGC25m 5/5 pripravenú partiu na ICC co znamená že jedna z TOP guild na deimose u ali a navyše mal som možnosť isť s pár ľudmi od vás TOGC10m kde sa mi páčilo aj ked Tatra neviem healovať ale ja ho mam aj tak rád
Jak často a kdy jsem online: v priemere si tie 2-3hodinky na wowko najdem čas na BGs a pod. no raid si najdem v 99% čas vždy
Můžeš být online do 24:00? Záleží čo je za deň (ale skôr áno)
Kolik mas FPS treba na Valkyrach? 60-70FPS
Alti: Žiadny (to sa Tatre nebude páčiť)
O osobě:Věk:18
Pohlaví: Muž
Povolání: ŠtudentNěco zajímavého o mně: Tak volám sa Viktor,bývam v ZA mám rád šport študujem Stavebnú priemyslovku , rád si vypijem
mám rád TatruP.S. nevadi mi ani druhé ID