O postavě:
Nick: Mangler
Class a spec: Warrior - Fury
Link na armory a talenty: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... &n=ManglerScreen UI: http://tinypic.com/view.php?pic=wv9ue1&s=6 toc 25 s worldom ešte na horde. Equip -
http://www.2i.sk/731b5872a1 nie je to top síce ale zas nie je zle poskladaný ten equip
Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč): Bloodthirst - najvyššia priorita(používam ju na CD) , Whirldwind - najsilnejšia hitujúca abilita ale má veľky CD takže priorita po BT.., Slam - vždycky na proc Bloodsurge.
Heroic Strike - s touto abilitou dávam na single target bossovi najväčší dmg jej výhoda je , že ju môžem spamovať stále,Execute - pod 20% hp ale neuprednostňujem execute pred WW. Pri BL nahodím CD ako recklessness , trinket, death wish , potku na haste. Momentálne gemujem armor pene / strenght keďže mám grim toll tak aby pri proce mal 100% to znamená , že armor pene držím na nejakých 58% cca keď mám viacej tak gemujem strenght.
Staty - Hit (soft cap) - expertise (cap) - armor pene - strenght - crit
DBM, Omen? Mám
WoW historie a zkušenosti: Wowko hrám asi 5 rokov začal som na serveri czechwow a z toho som prešiel po nejakom čase na twinstar kde som hral od začiatku wotlku. Po nejakom čase som skončil s wowkom kvôli problémov v reale ( bol som chvílu u vás v guilde za paladina napísal som aj PM ľudom , že kvôli tomu končím) potom som hral len sporadicky a vrátil sa tak pred pol rokom a začal som hrať na horde warriora. Hral som cca aj pol roka na offiku za druida kde som si prešiel na cata ICC takže trošku viem o čo tam ide. Ovládam kompletne taktiky na ToGC 25 vrátane anuba.
Historie postavy a guildy: Túto postavu som kúpil ale vždycky som hral paladina a warriora. warrior bol môj prvý main po tom čo som prišiel na twinstar s odstupom času som začal hrať paladina. Keď som končil s wowkom kvôli problémom v reale postavy som daroval kamarátom. Guildy ktorými som si prešiel hlavne na horde Cake or Death , TitanS , AD Infinitum
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: Cake or Death - rozpad , TitanS - 1 rozpad , 2 rozpad. AD Infinitum - nepohodol som sa s vedením. + u vás som bol chvílu za paladina ale skončil som kvôli problémom v reale ( teraz môžem prehlásiť , že všetko je v poriadku a môžem hrať na plno).
Proč chci právě k Vám: Poznám u vás zopár ľudí - Ashlynn , Gymli , Valeer - TitanS s ktorými som nejaký čas hral a ešte poznám Tatru od hordy.
Okrem toho ste jedna z top guild na twine a keď som bol u vás zažil som pár raidov (bolo ich málo) a všetko šlapalo na 100% a je mi ľúto , že som musel skončiť s wowkom.
Jak často a kdy jsem online: Online môžem byť každý deň po 17:00 okrem piatkov. Cez víkendy aj skôr.
Můžeš být online do 24:00? Toto mi určite problém nerobí
Kolik mas FPS treba na Valkyrach? 50+
Alti: Nemám momentálne žiadneho
O osobě:
Věk:17 o chvílu 18
Pohlaví: Muž
Vyznání: Tak z polovice katolík
Povolání: Študent
Něco zajímavého o mně: Som zo Žiliny , volám sa Jakub , študujem na gymnáziu. Chodím do posilky a som bývalý hokejista
Ešte raz by som sa tu chcel ospravedlniť za to , že som musel skončiť s wowkom a odišiel som z guildy a rád by som bol kebyže dostanem druhú šancu.