View unanswered posts | View active topics It is currently Thu Nov 21, 2024 7:31 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 11 posts ]  Go to page 1, 2  Next
 Mangler - fury warrior 
Author Message

Reply with quote
Post Mangler - fury warrior
O postavě:
Nick: Mangler
Class a spec: Warrior - Fury
Link na armory a talenty: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... &n=Mangler
Screen UI: http://tinypic.com/view.php?pic=wv9ue1&s=6 toc 25 s worldom ešte na horde. Equip - http://www.2i.sk/731b5872a1 nie je to top síce ale zas nie je zle poskladaný ten equip
Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč): Bloodthirst - najvyššia priorita(používam ju na CD) , Whirldwind - najsilnejšia hitujúca abilita ale má veľky CD takže priorita po BT.., Slam - vždycky na proc Bloodsurge.
Heroic Strike - s touto abilitou dávam na single target bossovi najväčší dmg jej výhoda je , že ju môžem spamovať stále,Execute - pod 20% hp ale neuprednostňujem execute pred WW. Pri BL nahodím CD ako recklessness , trinket, death wish , potku na haste. Momentálne gemujem armor pene / strenght keďže mám grim toll tak aby pri proce mal 100% to znamená , že armor pene držím na nejakých 58% cca keď mám viacej tak gemujem strenght.
Staty - Hit (soft cap) - expertise (cap) - armor pene - strenght - crit
DBM, Omen? Mám
WoW historie a zkušenosti: Wowko hrám asi 5 rokov začal som na serveri czechwow a z toho som prešiel po nejakom čase na twinstar kde som hral od začiatku wotlku. Po nejakom čase som skončil s wowkom kvôli problémov v reale ( bol som chvílu u vás v guilde za paladina napísal som aj PM ľudom , že kvôli tomu končím) potom som hral len sporadicky a vrátil sa tak pred pol rokom a začal som hrať na horde warriora. Hral som cca aj pol roka na offiku za druida kde som si prešiel na cata ICC takže trošku viem o čo tam ide. Ovládam kompletne taktiky na ToGC 25 vrátane anuba.
Historie postavy a guildy: Túto postavu som kúpil ale vždycky som hral paladina a warriora. warrior bol môj prvý main po tom čo som prišiel na twinstar s odstupom času som začal hrať paladina. Keď som končil s wowkom kvôli problémom v reale postavy som daroval kamarátom. Guildy ktorými som si prešiel hlavne na horde Cake or Death , TitanS , AD Infinitum
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: Cake or Death - rozpad , TitanS - 1 rozpad , 2 rozpad. AD Infinitum - nepohodol som sa s vedením. + u vás som bol chvílu za paladina ale skončil som kvôli problémom v reale ( teraz môžem prehlásiť , že všetko je v poriadku a môžem hrať na plno).
Proč chci právě k Vám: Poznám u vás zopár ľudí - Ashlynn , Gymli , Valeer - TitanS s ktorými som nejaký čas hral a ešte poznám Tatru od hordy.
Okrem toho ste jedna z top guild na twine a keď som bol u vás zažil som pár raidov (bolo ich málo) a všetko šlapalo na 100% a je mi ľúto , že som musel skončiť s wowkom.
Jak často a kdy jsem online: Online môžem byť každý deň po 17:00 okrem piatkov. Cez víkendy aj skôr.
Můžeš být online do 24:00? Toto mi určite problém nerobí
Kolik mas FPS treba na Valkyrach? 50+
Alti: Nemám momentálne žiadneho

O osobě:
Věk:17 o chvílu 18
Pohlaví: Muž
Vyznání: Tak z polovice katolík
Povolání: Študent
Něco zajímavého o mně: Som zo Žiliny , volám sa Jakub , študujem na gymnáziu. Chodím do posilky a som bývalý hokejista :D Ešte raz by som sa tu chcel ospravedlniť za to , že som musel skončiť s wowkom a odišiel som z guildy a rád by som bol kebyže dostanem druhú šancu.

Tue Mar 05, 2013 10:15 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Mangler - fury warrior
Nevyznám se ve warriorech ale nevypadá špatně, sice jsme teď přibrali Eprixe ale ani jemu by konkurence na druhém IDčku neuškodila.. Za mě pro pokud se spokojíš s prozatimním druhým ID.

Tue Mar 05, 2013 10:34 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Nick toho paladina za kterého jsi u nás byl?

Tue Mar 05, 2013 11:54 am
Report this post
Profile ICQ

Reply with quote
Taký istý Mangler ale bol som tu len chvílu..

Tue Mar 05, 2013 12:08 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Proc davas prvni Bloodthirst, kdyz pises, ze Whirldwind je najsilnejšia hitujúca abilita?
Takze kdyz ti procne slam, tak ho hned das?
Na co mas talent v Improved Intercept?
Pouzivas Rend, kdyz tam mas 2 body?

Tue Mar 05, 2013 4:51 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Pretože Bloodhirst má menší CD ako whirldwind teda Bloodhirst používam na CD popr. s nejakým oneskorením keď nabehne Instant Slam. Ale obidve ability používam na CD takže to je jedno podľa mňa
Viac menej áno.
Momentálne sa mi celkom hodí na Northrend Beastoch na intercept pri Icehowlovi.
Momentálne som Rend prvý krát zaradil do talentov a skúšal som to len v jednom raide.

Tue Mar 05, 2013 5:05 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Uz je to tu dost dlouho, takze se shodneme asi na tom, ze si te vyzkousime v utery na raidu... ve 20:00 bud pripraven na TOGC25... uvidime co v tobe je a pak se rozhodneme dal ;)

btw. pokud nemas id tak dnes take ve 20:00 bude ToC25, takze byses mohl predvest i tam...

Sat Mar 09, 2013 10:08 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Kľudne aj ToC25 zájdem ID nemám šetril som si kebyže niečo a čas zrejme budem tiež mať.

Sat Mar 09, 2013 10:19 am
Report this post
Profile

Reply with quote
ToGC bude ve CT 20:00

Sat Mar 09, 2013 11:57 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Chcel by som sa ospravedlniť ale včera som nemohol prísť kvôli problémom s internetom. Neviem prečo nešiel dnes už by to malo byť v pohode. Volal som včera aj hráčovi Linthira nech vám odkáže.

Fri Mar 15, 2013 8:58 am
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 11 posts ]  Go to page 1, 2  Next