View unanswered posts | View active topics It is currently Thu Nov 21, 2024 8:09 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 19 posts ]  Go to page 1, 2  Next
 Velina - Frost Damage/Blood Tan Death knight, podľa potreby. 
Author Message

Reply with quote
Post Velina - Frost Damage/Blood Tan Death knight, podľa potreby.
O postavě:
Nick: Velina

Class a spec: Death Knight/Frost/Blood podľa potreby.

Link na armory a talenty: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... s&n=Velina
Talenty:
- Frost Damage: http://wow335.gamestool.net/deathknight ... 0000000000
- Blood Tank: http://wow335.gamestool.net/deathknight ... 0000000000

Screen UI: http://imageshack.us/a/img811/4265/61978518.png - vtedy som mal špatný gear, mal som overhit a nemal exp cap, teraz mám dostatok hitu aj expertisu.

Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč):
Frost DMG, tieto talenty som si vybral hlavne kvôli tomu, že sú najviac viable k môjmu gearu, nemám takú hranicu critu a všeobecne tak dobrý gear aby som si mohol dovoliť unholy subspec. Gemujem strength a v helme mám 10all stats, meta gem mám agilitu, nie je to až taký rozdiel ako s critom, síce crit gain z agility sa sťahuje len na melee ability, ale 3% increased crit damage sa vzťahuje na všetko v konečnom dôsledku je to lepšie ako mať 2 modré gemy na to aby fungoval 21% crit damage. Rotácia: Open IT(range), PS, macro na Blood Tap + UA, blood strike, frost strike, čakám na runu potom obliterate a klasicky pokračujem, refreshujem dotky pomocou pestilky, tam kde to nie je možné tak klasicky cez IT a PS, ak mám melee range tak začínam rotácia prioritne s plague strikom, potom IT. Glyphy: Frost Strike, Obliterate, Disease

Blood TANK: tieto talenty som vybral hlavne preto, lebo boli najviac používané na retaile, u DK sa toho dá vymyslieť naozaj veľa, ale mne sa najlepšie hraje s týmto, predtým som mal talenty vo frost subspecu, ktoré siahali až po lichborne, ale ten je v ToC na dve veci. Gemujem staminu a dodge, gemovať parry sa za DK neoplatí, meta gem mám na 37 stamina a armor increase, gear mám na úrovni ToC 25 ale bohužiaľ mám tam aj trash z Ulduaru, gear by nemal byť problém dobrať. Rotáciu začínam IT, Death and Decay, PS, refresh runu, IT, DaD používam kvôli veľkému treat gainu, potom už len čisto spam, rune striku IT, držanie diseasov na targete a používanie death striku. Nemám na tankovi hit cap, takže som nútený používať glyph na taunt ostatné glyphy sú taká klasika, DaD a Vampiric Blood, ak budem mať hit cap tak ten glyph na taunt vymením za Death Strike kvôli treat modifieru, nie kvôli self healu. Rune tap nemám v talentoch preto lebo je to absolútne useless talent, dobrý blood death knight tank sa dokáže udržať nažive pomocou death striku a netreba mu tam iné modifiery. Nepoužívam všetky cooldowny naraz ak mi ide do gatí, ako som to už postrehol u niektorých DKs na twinstare: VB, IF, AMS a po skončení CD ich onehitne boss, treba to používať s rozumom a s dokonalým načasovaním, mať prehľad o tom čo kto robí, kde stojí healer a tak podobne a to myslím že mám. Myslím že som napísal všetko ku theorycraftu

DBM, Omen? Mám DBM, omen treat meter nemám, nepotrebujem ho používam blizzard ui a tam mi ukazuje treat %

WoW historie a zkušenosti: World of Warcraft som začínal hrať veľmi dávno asi od roku 2005, ale po čase ma to omrzelo, nebolo s kým hrať, potom spustili twinstar a začínal som poctivo expiť, po čase som prešiel na retail (tam bol práve WOTLK) a trošku som zaprogressoval, získal skúsenosti od dobrých hráčov a aký taký prehľad o classách na wotlku, potom som sa späť vrátil na twinstar kde mi kamarát daroval svojho priesta nick Evo. Skúsenosti mám naozaj so všetkým čo je otvorené a čo sa bude v blízkosti otvárať teda dúfam.

Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: Momentálne som bez guildy, bol som v jednej nemenovanej guilde, ale ja som jeden z tých ľudí, ktorím sa nechce wipovať na raide, ktorý je vonku už vyše 5 rokov a už skoro rok na Twinstare. Kapalo sa tam na banalitách, tanci nevedeli odťahovať pri prechode do fáze bossa, to spôsobilo ničenie permafrostu a proste všeobecné faily viacerích ľudí.

Proč chci právě k Vám: Vyzeráte ako ambiciózna guilda, máte úspechy, dávate full clear ToGC, chcel by som konečne po dlhšej odmlke byť v nejakej guilde, ktorá má na to zabojovať v blízskej budúcnosti o realm first killy a keď nie o ne tak aspoň sa progressovo vyrovnať tím lepším guildám na Twinstare. Poznám tam zopár ľudí, s ktorími dobre vychádzam. Chcem dosiahnuť lepší progress a nie na úrovní nemenovaného zvierata na 5 písmen ako to donedávna bolo.

Jak často a kdy jsem online: Kedy výjde vtedy som online, snažím sa dojsť na každý raid ak je to možné, v nedeľu chodím hrať basketbal, ale ak bude potrebné môžem to vynechať, občas sa treba učiť do školy, ale ak nebudem naozaj dojsť na raid tak napíšem raid leaderovi dôvod.

Kolik mas FPS treba na Valkyrach? V Dalarane mám na ultra detaily nestabilných 60, občas to klesá hopsá atď. ale problémy s fps nemám.

Alti: Mám 2, oboch na horde, jedného nehrám a druhý je teda main nick Evo, ktorého by nebol problém prenisť na alianciu.

O osobě:
Věk:18
Pohlaví: Muž
Vyznání: Kresťan - Katolík
Povolání: Študent
Něco zajímavého o mně: Bývam blízko Košíc v dedinke s menom Nižná Myšľa, volám sa Samuel, navštevujem obchodnú akadémiu v Košiciach, rád sa zabávam, milujem basketbal, je to moja hlavna záľuba, mám rád zvuk keď strelím trojku. Rád si popočúvam dobrú hudbu, ako každý normálny chlap mám rád ženy. Som CPčkár a chodím na facebook, dúfam že to nebude problém. Rád si pokecám s príjemnými ľudmi ako Tatra, Azurist, Chrigel a verím že sa u vás v guilde ešte určite nejaký nájdu. A rovnako rád si zaraidujem s príjemným kolektívom. Nie som až taký dobrý hráč, ale každý sa učí na svojich chybách, ja sa im snažím vyvarovať a vytiahnuť za svoju classu maximum, hoci to niekedy nejde a človek je obkolesený mnohími faktormi, ktoré ovplyvňujú jeho výkon a tak sa nedokáže sústrediť na daný encounter 100%, predsa sme len ľudia a aj my chybujeme. Dúfam že mi dáte šancu ukázať sa v čo najlepšom svetle.

Last edited by Velina on Mon Mar 11, 2013 5:42 pm, edited 1 time in total.

Thu Mar 07, 2013 10:09 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Velina - Frost Damage/Blood Tan Death knight, podľa potr
Prihlaska krasna, konecne nekoho napadlo naklikat talenty do talent calculatoru a neposilat ty bugly z twinstaru...
Co se tyka DK, tak mame vsechny unholy a zadny frost, takze bych to videl pozitivne i s moznosti chodit na main raid.
Ja jsem jednoznacne PRO

Image
Image
Image

Thu Mar 07, 2013 10:40 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Takže, u frostu mi naprosto chybí zmínka o killing machine. Dále mi vysvětli, proč by u frosta měl přednost PS před IT. Frost nemá z PS vůbec žádný benefit, kdežto frost fewer je u něj silnější, což znamená že se snažíš dosáhnout co nejvyššího uptimu (jeden GCD tě sice nevytrhne, ale lepší než drátem do oka) a především ti nahazuje icy talons.

U bloodu mě zaráží, že považuješ RT za zbytečnou abilitu... To že přežiješ krizovou situaci s minimum HP tě sice šlechtí, ale healerům mnohem víc ulehčíš, když se healneš sám o dalších 12 %, či kolik to je.

Nevím co jsi zvyklý tankovat, ale Hysteria by měla být povinností, i za cenu ztráty jednoho bodu třeba ve Virulence nebo Scent of blood. Subversion, na tanka totálně zbytečný talent...

V tom popisu rotace, PS myslíš Pestilence nebo Plague Strike? A celkově jsem nepochopil, jestli to má být na single nebo multi target. Jestli single, nechápu DnD, jestli multi, tak pro příště používej pro Pestilence zkratku PT.

Takže mě zkus přesvědčit, zatím PROTI.

Btw Gonzi, to že nemáme žádného frosta je způsobeno tím, že se prostě UH nevyrovná... 20 % melee haste dává cement z totemu a dmgem na unholy prostě nedosáhne (jedinná výjimka jsou valkýry, kde ghoul a goyla si prostě barvu nevezmou). Takže frost je na téhle sezoně docela useless.

Thu Mar 07, 2013 11:05 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Ok takže talenty som urobil predtým zle, neviem prečo som tam mal talenty vo virulence, malo to byť takto
http://wow335.gamestool.net/deathknight ... 0000000000

AoE treat - DaD, IT, PS, Pesti, Refresh a pomedzi to blood boil na CD. Aj tak si nemyslím že DK je najvhodnejší tank na AoE, ale je skôr využitelný na single target, najmä v takom ICC.
Single target - DaD, IT, PS, BS, refresh a spam IT, refresh dotiek a spam runestriku, popritom dodávať do rotácie Death Strike. DaD na single target pri opene, prečo? Je tam veľký treat gain pri opene, môžem použiť ERW, ktorý mi resetuje všetky runy, inak je vo fighte minimálne užitočný a to z toho dôvodu že na prekonvertovanie random needed runy môžem použiť Blood Tap.

Rune Tap - áno tank by sa mal snažiť udržať čo najviac nažive, ale je to aj práca healerov udržiavať ho nažive, namiesto rune tapu môžem použiť DS, ktorý ma healne na rovnako a sú tam lepšie talenty.

Subversion - väčší treat gain pri crite z Death Striku, málo ľudí si to na Twinstare uvedomuje rovnako ako aj treat gain z Glyphu na Death Strike.

Hysteriu som už pripísal, mal som tam chybu v talentoch.

PS je Plague Strike.

Killing Machine - Pri proce používam Frost Strike, ak procne Rime tak použijem Howling blast, ale jedine ak pri tom zasiahne viac targetov. (Ak na single target, tak nie medzi dvoma oblieteratami pretože mi do predĺžilo grace period a dodrbalo rotáciu) Killing machine sa aplikuje iba z mainhandy, to viem, ešte neviem čo viac tu môžem napísať.

IT = PS je to v podstate jedno, záleží na playstile. Pri použití IT procne melee haste, pri použití PS sa aplikuje skôr blood plague, skôr procne blood disease. Pri aplikovaní blood diseasu môžem použiť IT, ktorý dá damage už s glacier rotom. :) 20% increased Icy Touch damage.

Rovnako je to aj u unholy, rotácia sa začína s PS, pretože ebon plaguebringer ovplyvňuje Icy Touch.

Kým človek dojde ku koncu článku tak aj zabudne čo chcel napísať do prihlášky, preto som tam nenapísal to ohľadom ST a MT rotácie.

Thu Mar 07, 2013 11:29 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
V guilde mame jen jednoho cementa a kdyz Skull nejde, tak meleecka brecej ze nemaj haste...takze si myslim ze frost by se uzivil. A tim, jestli se frost vyrovna UH nebo ne, si taky nejsem uplne jistej :P Jen toho frosta nikdo nechce, nebo neumi poradne hrat.

Image
Image
Image

Thu Mar 07, 2013 11:52 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
OK, k frostovi výhrady nemám.

K bloodovi jich ještě pár mám. Stejně je podle mě subversion blbost... Za blooda jsem na single targetu nikdy neměl problém s agrem, a to jedu IT jenom na refresh diseasů, jinak DS a HS. A stejně tak si nemyslím, že by ti DnD dalo větší počáteční threat než IT (popř. 2x IT).

Vypouštět Virulence úplně se vyplatit nemusí. Missnutý taunt nebo icy touch je nepříjemná záležitost.

O zbytečnosti RT mě nepřesvědčíš... Vem si například champy. Tam se klidně může stát, že vyběhneš ve fearu z range healerů, CD máš použité, a runy taky na CD, takže se nehealneš deathstrikem, jedinně za cenu ERW a stejně přes death strike musíš mít nahozené diseasy a být na melee range od champa. A takových případů kdy ti RT zachrání prdel je nespočet.

Thu Mar 07, 2013 11:59 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Podle Mortana Theorycraft neni špatnej, 2. ID by se frost určitě uživil, s off specí na tankovi je to další plus. Otázka je jestli by to vydržel Mumble (předpokládám že bys kecal s Mirorem atd. dost často a aby se to nějak nesralo do raidů). Další věc co by asi mělo vedení vědět jsou ty (nejen) tvý výlevy v Pískovišti na TS fóru, který na tebe (a teoreticky i na naší g) nemusej v očích některejch lidí vrhat zrovna pozitivní světlo.

Fri Mar 08, 2013 12:12 am
Report this post
Profile

Reply with quote
2Mortan u väčšiny bossov je nejaké intro, speache atď. preto používam Death and Decay, ak môžem voľne pullnúť tak používam Icy Touch.

Virulence - taunt by som nemal missnúť s glyphom, ale na twinstare je všetko možné, IT to ovplyvňuje to je pravda, ale za bossa missnem maximálne tak 5x, čo nie je nejako extra veľa, virulence neovplyvňuje rune strike, čo je spolu s IT hlavným treat generatorom u DK.

RT - Taká situácia nastane málo kedy, to že vybehnem vo feare z rangu healerov je naozaj nízka pravdepodobnosť, fear warda, dispel, tremor, ale môže nastať taká situácia a vtedy využijem Death Pact, hlavne záleží na štýle hrania, ty používaš napríklad rune tap, ja ho nepoužívam, je to talent, ktorý mi ma zachráni, ale healeri sú tam na to aby healovali tanka a väčšinou ide na tanka overheal alebo sa na ňom drží beacon, ktorý predlžuje range. Rune Tap je nepotrebný ak sú kvalitný healeri, ale je celkom využitelný na 10man, na 25man sa hodia viac talenty na treat. To je môj osobný názor na situáciu a je to aj názor väčšiny ľudí, ktorý hrali WOTLK na retaile. Napríklad taký Hodir 25, tam je strašný damage a viem že tam majú tanci problém s aggrom.

2Thenameless myslím že som s nikým z vašej guildy nemal problém, ani na pieskovisko nikto od vás nechodí, okrem mirrorka ofc. Proste každý si myslí, že pieskovisko nemá úroveň, len ľudia, ktorí sú tam nemajú radi ľudí, ktorí si tam len tak dojdú a snažia sa trollovať, pričom im to nejde, väčšina ľudí čo chodí na pieskovisko sa pozná dlhšiu dobu alebo spolu hrávajú, boli spolu v guildách alebo sa poznajú IRL.

Fri Mar 08, 2013 9:04 am
Report this post
Profile

Reply with quote
No tak ty tankovací talenty se mi taky moc nezdají. Využití morbidity v tocku nějak postrádám, i když jsi psal že to používáš na pull, ale pokud si ten talent přečteš, tak zjistíš že ho na ten pull vůbec nepotřebuješ. Na chybějící RT mám stejný názor jako Mortan - nejde o to nahrazovat healery ale ulehčit jim práci a eventuelně si zachránit prdel pokud do jde k nějaké krizové situaci.

Fri Mar 08, 2013 10:10 am
Report this post
Profile ICQ

Reply with quote
1. co je to piskoviste?
2. hej, pico vy jste jaci odbornici na DK vsici :D
3. moje Axinka ma aji glyph na RT...a nemysli si, ze by to byl useless spell. Na healery se nikdy nemuzes spolehnout :P
4. zminovat nejaky "threat gain" u DK mi prijde smesny...muj teorycraft : naprcam tam co nejvickrat IT a smeju se jak si krasne agruju...

Image
Image
Image

Fri Mar 08, 2013 11:01 am
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 19 posts ]  Go to page 1, 2  Next