Author |
Message |
Cumarris
|
Cumarris Prot Warrior
Nick:CumarrisClass a spec:War pve/def arms/pvp Link na armory a talenty: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... n=CumarrisScreen UI: http://imageshack.us/f/594/wowscrnshot030913014731.jpg/ Bohužel Screen z raidu nemám Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč): http://arsenal.twinstar.cz/character-ta ... is&group=1Strength: 1390 Agility: 138 Stamina: 3410 Intellect: 42 Spirit: 59 Armor: 26395 Gemy : všechno 30 stam až na jeden kuli meta soketu DBM, Omen? Ano WoW historie a zkušenosti: Za wara hraju prakticky od doby co jsem začal hrát wow.Cca 7 let.Začal jsem hrát na free servru Majkee přibližně dva roky,poté jsem přešel na ofík (Wildhammer Guilda : Renegades) kde jsem hrál další tři roky dokud nevyšel cataclysm kterým se mi hra znechutila jelikož dle mého názoru už jen v podstatě udržovaly hru zvyšováním statu a nepridávaly nic nového.Poté cca rok a čtvrt pauza než se na mě začala projevovat abstinence(také určitě zapracoval vliv bývalé přítelkyně která nabyla nadšena z toho ze hraju) a nyní cca třičtvrtě roku zde na Twinu.Historie postavy a guildy:Puvodní postavu jsem vytáhl pouze na 68 lvl,poté mě expení přestalo bavit tudíž byla postava prodána a koupená už hotová 80ka s rare eq.Jestli jsem jedninou věc na wow vždycky nasnášel tak to bylo expení.A proto jsem nepovažoval za nutné když už za warriora hraju tak dlouho ho expit znova,přecejenom už jsem se jich něco naexpil.Název uplně první guildy si již nepamatuji, druhá guilda byla The Liones z které jsem odešel z duvodu neschopnosti složit raid.A moje poslední a zatím stávající guilda je Crusaders Of Light, ale bohužel jen co se mi zde povedlo se zabydlet tak byla guilda zamražena.Důvod(plánovaného) odchodu z guildy:Zmrazení Guildy (Crusaders Of Light)Proč chci právě k Vám: Dnes na ToC 10 jsem potkal jednoho z vašich členu (alfonsmucha)dali sme se do řeči a po chvilce padla řeč i na guildu a tak mě napadlo zkusit podat přihlášku,jelikož mi bylo řečeno že pravidelně raidujete a mě to baví.Jak často a kdy jsem online: Když zrovna nespím tak hraju (ale závislák nejsem )Můžeš být online do 24:00? Idealní čas hraní je pro mě od 14:00 do 08:00Kolik mas FPS treba na Valkyrach? okolo 35-40 ale na valkyrach to občas klesne i na 10,nicméně to určitě znáte všichni Alti: Holy Priest 5,2 gs Rogue 4,5 gs (pouze pvp) O osobě:Věk:25Pohlaví: Mužátka Vyznání: Co tě nezabije to tě posílí.Povolání: OSVČNěco zajímavého o mně: Jsem z Brna,Hraju Airsoft,Tenis,Bouling,Kulečník a nesnáším vysírky. Jinak v poslední řadě co by jste asi měli vědět je že k wow přistupuji jako ke hře kterou koneckoncu i je,takže Real Life má přednost ikdyž sem zde pečenej vařenej
|
Sat Mar 09, 2013 7:54 am |
|
|
Angelic
|
Re: Cumarris Prot Warrior
Raidy zacinaji vetsinou kolem 8 vecer, je to problem? Na to ze hrajes 7 let, tak vypsanim svych statu v casti Theorycraft moc neoslnis. Nizke rozliseni screenu UI. A na co tam mas 4 krat Taunt?
|
Sat Mar 09, 2013 10:27 am |
|
|
Gorben
|
Myslím si že na prot wara jsou bindy základ... než něco naklikneš, tak ti polovina raidu umře... tudíž za mě NE i z důvodu toho, že s tankama problém nemáme
_________________ Laitaine - Shadow Priest
|
Sat Mar 09, 2013 10:32 am |
|
|
Tatra
|
Mal som DK, a tam mi stačil Icy Touch na 1,2,3 aby som naagroval to čo bolo treba... Nie som si istý, či u warriora taunt na 1 2 3 bude stačiť na dostatočné agro :-/
|
Sat Mar 09, 2013 12:58 pm |
|
|
TheNameLess
|
N 2. ID máme tanků tak akorát si myslim (navíc s PvP off specí nejsi až tak platnej), navíc jsme teď přijali další 2 wary. Bindy / UI komentovat nebudu, to je věc každýho člověka. Theorycraft taky nehodnotim, ale za mě NE protože by ses neuživil.
Sat Mar 09, 2013 1:34 pm |
|
|
Cumarris
|
Angelic : Čas pro mě není problém,mužu hrát kdykoliv Pouze sem vám sem vypsal to co jste chtěly vědět dle přihlášky,nepotřebuju nikoho oslnovat Líp se mi ten screen nahrát nepovedlo,a co se týčře dál,sem kliker ne binder a každej hraje tak jak mu to vyhovuje Ty taunty tam mam schválně nad pohybovejma klávesama když potřebuju něco rychle tauntnoutGorben : Za celou dobu co hraju sem bindy nikdy nepoužival a používat nehodlám a nikdy sem s tím problém neměl.Tatra : Jak už jsem psal,jsem kliker takže nechápu smysl tvojí otázky.Asi by sisi mel ten screen prohlídnout pořádně TheNameLess : off spec mám pro zábavu a navíc přihlášku jsem podával jako tank. Každopádně vám děkuju za snahu se k mojí přihlášce aspon vyjádřit,nicméně jak já to vidím tak si děláte usudek dle toho jak má člověk poskládany comba,na jakym rozlišení hraje a celkově jak mu vypadá herní plocha.Podal jsem si k vám přihlášku jelikož sem doufal ze bych s váma mphl chodit raidovat a přiučit se nové věci.Až na TheNameLess jste mi dokázali že si více ceníte vzhledu než dovedností.Takže za mě taky NE,ikdybste nakonec měli zájem Děkuji že jste věnovaly čas si celé toto téma přečíst a přeju vám hodně klavlitních raidu ¨
Cumarris
|
Sat Mar 09, 2013 5:54 pm |
|
|
Lohruon
|
Tank co klika i na cleave a nema na baru vytazenej heroic strike(a podle screenu nemas namacrovany ani spelly s tim) bude urcite sikovnej.... btw ty taunty me rozsekaly xd ale jedno + se najde... ses z Brna
Sat Mar 09, 2013 6:36 pm |
|
|
Alfonsmucha
|
No byl jsem s ním párkrát raid a za mně vše v pohodě. Aggro jsem mu neutrhnul i když jsem se docela snažil .
|
Sat Mar 09, 2013 7:42 pm |
|
|
Angelic
|
Cumarris wrote: Pouze sem vám sem vypsal to co jste chtěly vědět dle přihlášky,nepotřebuju nikoho oslnovat
Theorycraft neni vypsani tvych statu. Taunt je nutnost mit na bindu a alespon par zakladnich abilit, a jeste kdyz si tank.
|
Sat Mar 09, 2013 8:27 pm |
|
|
Cumarris
|
Když tvrdite že je to nutnost tak je to asi nutnost pro skilery jako ste vy!! Dycky sem tankoval takdle at na ofiku icc nebo na twinu jiny raidy a problem sem nemel. Kazdopadně sem se zasmal i ja vam jak vy mě kritizujete,urážite a přitom ani jeden z vas se mnou na zadnym raidu nikdy nebyl Angelic :Theorycraft(Talenty, rotace, STATY, gemy a proč) je to sice slovíčkaření ale já to pochopil takdle A už to prosím dál nerozvádějte,já tímdle postem končím,nemá smysl todle flame dál řešit.
|
Sat Mar 09, 2013 9:13 pm |
|
|
|