Phenomen - Destro/Affli Warlock
Nick: PhenomenClass a spec: Warlock na ToC/ToGC
Destro tu na ICC rozhodne chcem ist
Affli tuLink na armory a talenty: Armory nie je to nic prevratne, ToCko som moc nechodil (osobne dovody plus nebol cas) je to taky zaklad co neurazi.
Screen UI: http://i48.tinypic.com/8wi6i0.png +dbm, grid...
Char. info: http://i45.tinypic.com/28syq89.png screen s dps bohuzial nemam.
Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč):
Destro: Curse of Doom, Immo; Confla, Chaos na CD a Inci ako filler samozrejme Life tap do rotacie kvoli buffu z glyphu. Gemy,staty primarne SP, Crit ak nie je 10% hitu (ked nie je dranei v parte tak 11%) tak gemy na hit do capu.
Affli: Shadow bolt (rank1) kvoli debuffu na crit, Haunt, Coruption, Unstable, Agony; Shadow bolt ako filler medzi obnovovanim dotiek, pod 25% bossa Drain soul ako filler samozrejme Life tap do rotacie Gemy,staty primarne SP, Haste a to iste ako pri destre s hitom.
WoW historie a zkušenosti:
Takze za hraca WoWka sa mozem povazovat od TBC Vanilla ma len tak lizla a potom sa to tiahne az po WOTLK. Na Twine to uz bude asi 2 roky +- nejake mesiace, prestriedal som aj ali aj hordu skusenosti so vsetkym co bolo dostupne, locka hram uz asi rok a pol a stale ma neomrzel.
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy:
Moja momentalna guilda je viac menej partia kamaratov co chodime bg, areny (ak este vobec niekedy lognu) inak pred prechodom na ali som bol v Titanoch ti sa vsak rozpadli odvtedy som na volnej nohe viac menej.
Proč chci právě k Vám:
Hladam kvalitnu guildu na ICC take su na ali 2, vy a HHH, ale kedze vy mate
Ashlynna :-* bola jasna volba podat si prihlasku k vam
Jak často a kdy jsem online:
Casu mam momentalne dost kedze mam lahsi semester v skole, takze kazdy den od obeda nie je problem aby som logol.
Můžeš být online do 24:00? len do 24:00?
Kolik mas FPS: 40-50 FPS v priemere
Alti: Ziaden
O mně:
Volam sa Martin ako ste si asi vsimli som zo Slovenska konkretne z Nitry, studujem aplikovanu informatiku v Bratislave takze vacsinu casu som na intraku, nejake tie zaluby: Hudba, bike, poker, zeny to je asi to podstatne
ale inak vsetko pri com sa da zabit nuda
Věk: 19
Pohlaví: Muz
Vyznání: Borovicka a Rum
Povolání: Student
Něco zajímavého o mně: Je tam nejaky ten skill vo Photoshope tak ak je treba loga, podpisy, veci na stranku atd. nie je problem