Author |
Message |
Agonsis
|
Agonsis / Pala / Prot
O postavě:Nick: AgonsisClass a spec: Paladin prot pve Link na armory a talenty: http://armory.twinstar.cz/character-she ... cn=AgonsisScreen UI: http://bjatskular.rajce.idnes.cz/wow#Wo ... 170109.jpg screen z raidu nový nemám, pouze 2 id starý, pokud jej chcete tak ho upnu ale přišlo mi to zbytečné, zítra můžu udělat v ToCku Theorycraft: Talenty mám částečně z jenoho guide na googlu, zbytek udělaný na míru pro guildu a na ToGC 25 an00ba, http://bjatskular.rajce.idnes.cz/wow#Wo ... 170822.jpg - tady screen některých statů, rotaci jedu v zásedě takto: Nahodím Sacred a Holy shield, Pull přes avenger, pak Judgement, Concentracku a dotáhnu bosse na místo tankování a jedu před 69 cooldowny, v praxi napřiklad Judgement, Shield of Righ., concentracka, Hammer of the Righ., Holy Shield, do toho obnovuju sacred. Gemy většinou na Stam, ještě zůstávají některé na strength, def cap mám, bohužel mi chybí trocha hitu, o tom vím potřebuju 1x Trophy na setove legy. DBM, Omen?: Mám WoW historie a zkušenosti: Hraju asi čtyři roky, poslední rok a 1/4 na Twinstaru(deimos) ali. UD prošlý asi na 40%, rád se doučím, ToC norm 100% a ToGC 98%, 10hc 5/5, 25hc 4/5 ale u progressu jsem byl a většinou to znám, jinak Naxx mám projitý, OS a EoE také. Toť twin, dále jsem hrál asi 3 roky na Equilibriu (retri/prot pala). Jinak různé jiné i funny servery, 1 příklad za všechny - Planyx. Na Offiku sem nikdy nehrál. Historie postavy a guildy: Postavu jsem vyexpil. Začínal jsem v guildách jako Fallen angels, Lionesses, Jonins of Konoha a další expící guildy. Na 80ce například Soul Reavers (spojení z Cilmelyí), I N D E P E N D E N T, UndeRRateD, Templars of Steel - (nuda, progres nic moc, nekvalitní vedení), Pak Cilmelye, tam asi nejdéle, v poslední době se nedává ani ToGC 4/5... odchod lidí. dobrých lidí (širšího jádra) Teď po odchodu z Cilmelye jsem zase v UndeRRateD, prozatím dokud nebudu přijat jinam. Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: viz ^^ Proč chci právě k Vám: Jste jedna z lepších guild na deimose, a já hledám guildu kde jsou kvalitní a inteligentní lidé kteří ty raidy berou vážně, ne lidi co si z toho dělají srandu. Dále bych chtěl zapadnout do nějakého lepšího kolektivu. Mohu nabídnout chuť k proggresu, a k raidování obecně. Pokud se nedostanu na main raid tak mohu potom také pomoci s tankováním téhož raidu pro alty a tak podobně Jak často a kdy jsem online: Po od 16-21:45, út 17:50-21:45, st 16-22, čt 15-22, pá 14-24, so-ne záleží na domluvě, mohu tady být až do 24 a v neděli do 23 Můžeš být online do 24:00?: V Pátek a Sobotu ano Kolik mas FPS treba na Valkyrach?: 15-30 Stabilní Alti: Na 80 jen Rogun, mage je v aukci, jinak různé malé šušně O osobě:Věk: 15 Pohlaví: Muž Vyznání: Věřím v konec světa Povolání: Student Něco zajímavého o mně: Jsem z Opavy. Zajímavého? Nic moc, rád fotím. jezdím na kole, občas zajdu ven se psem.
|
Thu Mar 21, 2013 4:47 pm |
|
|
Angelic
|
Re: Agonsis / Pala / Prot
Nevidim, ze bys mel nejake bindy. Paladina sice moc neznam, ale tvoje talenty jsou nejake divne. Napr. Guardians Favor, Improved Hammer of Justice, Benediction. Vic bodu do retri vetve? Proc nemas glyph na taunt, kdyz nemas moc hitu?
|
Thu Mar 21, 2013 5:30 pm |
|
|
Agonsis
|
Bindy jsou S1 a S2, S1 na sacred a S2 na holy shield, ,,\,, na taunt + klasické 1,2,3, atd na klasické spelly v baru, glyph nemám protože ještě do cca do neděle jsem hit měl, pak sem změnil některé části equipu.
|
Thu Mar 21, 2013 6:29 pm |
|
|
Angelic
|
To je dost malo bindu... Vis kolik je treba hitu na taunt? Porad mas podle me spatny talenty.
|
Thu Mar 21, 2013 7:11 pm |
|
|
Agonsis
|
Vic bindu nepotřebuju. Kolik hitu na taunt nevím, ale ty legy mi dají 64, pak to otestuju a podle toho buď dokoupím gemy nebo seženu hitový eq, co se týče talentů, rád si nechám poradit.
|
Thu Mar 21, 2013 7:31 pm |
|
|
Blowkh
|
za me NE
Na main se nedostanes, na 2. ID nevyhovujici cas (zbytek sem uz neresil).
|
Thu Mar 21, 2013 11:53 pm |
|
|
TheNameLess
|
1. Obávám se, že raid time ve čtvrtek do 22 je s blížícím se ICC nebude dost. 2. K UI / bindům se vyjadřovat nebudu 3. socky / enhy.. socky na redukci stunu je blbost, červená socka na str se mi zdá taktéž zbytečná, neni ench na zbrani a backu (pokud nejsou buglý nový armory, ale když už se hlásíš do guildy chtělo by to dodělat enchanty) 4. z toho co píšeš jsem pochopil že jsi někde okopíroval talenty a nějak sám nevíš proč by tam ty talenty měli / neměli být. => např. redukce CDnu stunu neni zrovna talent na PvE, mnohem lepší se dostat v retri stromu až na Crusade na lepší aggro. To samé glyphy, tank bez glyphu na zvyseni sance na hit tanutem s 38 hitu mi prijde nesmyslne.
=> za me PROTI, sice tanka potřebujem, obávám se ale že hledáme někoho kdo už má na tanka lépe složený equip a který má čas ve čtvrtek na případný progress.
Fri Mar 22, 2013 9:51 am |
|
|
Agonsis
|
Chjo, každý se někdy učil, a místo toho aby jste pomohli a podíleli se na tvoření toho tanka tak ho radši pošlete do prdele a hledate jinde, přihlašku stahuju, nema to cenu když hledáte jen best EU lidi, ale to je vam na prd kdyz si ty lidi neumite vychovat....
|
Fri Mar 22, 2013 1:23 pm |
|
|
TheNameLess
|
Agonsis wrote: Chjo, každý se někdy učil, a místo toho aby jste pomohli a podíleli se na tvoření toho tanka tak ho radši pošlete do prdele a hledate jinde, přihlašku stahuju, nema to cenu když hledáte jen best EU lidi, ale to je vam na prd kdyz si ty lidi neumite vychovat.... Tak to jsme si asi nerozuměli. My nehledáme tanka kterýho před ICC budem učit Theorycraft. Nepřijímame každýho kdo podá přihlášku abysme ho to naučili. Podával sis přihlášku do jedný z nejleších guild na TS a podle toho by měla vypadat tvoje příhláška / znalost classy. Navíc s nevyhovujícim raid timem bys nám byl stejně naprd. Nemá cenu nabírat nikoho kdo nám v 10 při progressu ICC že musí jít pryč... Víc se vyjadřovat asi nemá smysl.
Fri Mar 22, 2013 1:41 pm |
|
|
Ashlynnak
|
Hahaha 15let ....trololo on to pochopi az vyroste jakyho debila ze sebe udelal
_________________ TitanS R.I.P
|
Fri Mar 22, 2013 7:12 pm |
|
|