Author |
Message |
anthee
|
Anthee,Disco priest
O postavě: Nick: Anthee Class a spec: Priest pve/pvp disco Link na armory a talenty: http://armory.twinstar.cz/character-she ... &cn=AntheeScreen UI: http://tinypic.com/view.php?pic=152mj2s&s=6Theorycraft: sockety jsem dával na začátku sezony na intel pro nedostatek many a už jsem u toho zůstal,na na další sezoně budu davat Sp pro zvýšení absorbu.Rotace? Zaleží na situaci ( Smal říkal že sem stačí napsat 1,2,3 ) WoW historie a zkušenosti: hraju už nějakej ten rok sám ani nechci vědět jak dlouho bo by ma ranilo při pomyšlení kolik času jsem už promrdal Historie postavy a guildy: Postavu jsem expil,prošel jsem víc guild než je zdrávo většinu jsem opustil pro neaktivitu Proč chci právě k Vám: Znám u vás celkem dost lidí a chtěl bych konečně pořádnou pve guildu Můžeš být online do 24:00? Neni problém Jak často a kdy jsem online: Záleží na práci a přítelkyni (RL ma přednost) ale času se najde dost. Kolik mas FPS treba na Valkyrach? prumerne 20-30 Alti: Mám 4 ale hraju jen za priesta a rogunu O osobě: Věk:22 Pohlaví: Muž Povolání: Operátor Trumph laseru Něco zajímavého o mně: Jmenuji se Jakub,jsem z okolí Boskovic, vystudoval jsem autoelektriku a silniční dopravu,mám rád sport jako je hasič,jízda na kole a zvedaní pullitrů
|
Tue Mar 26, 2013 4:54 pm |
|
|
smalbutan
|
Re: Anthee,Disco priest
poznam ho uz ho dlho, klikat to umi , vesela povaha, jediny nedostatok je, ze chyba eq, za
Tue Mar 26, 2013 6:23 pm |
|
|
Anshu
|
Co je Trumph laser ?
talenty glyphy ok, gemy by to chtelo na SP jak pises, na botach chybi ench, na ramenach spatny ench + gem na HIT ?, na cheste by to chtelo +10 all stats a ne +8 . . . kolko mas critu v raide full buff ? , a jeste otazka cez co healujes ?
Aspon zmin nejake posledne 2-3 guildy kde si pusobil.
ked vies dostav sa vo stvrtok 20.00 Togc25.
|
Tue Mar 26, 2013 7:10 pm |
|
|
anthee
|
Boty jsem dostal par dni z5 a nejak jsem na to zapoměl :/ na ramenách to mam len z důvodu ze jsem s nima chodil pvp a pak už jsem to nějak neřešil.Healuju přez xpearl. kolik mam critu mužu jen hádat ted,ale okolo 29% to bude asi.Guildy:Murlocs go Rawrlrglrgl,Rentally Metarded,pak ješte nejaké další uz nvm název je to dost dlouho a byl jsem tam pokaždé chvilku. http://www.youtube.com/watch?v=U2I-cUlncKg na podobném jen tak krasnej plech u nás nikdy nebyl
|
Tue Mar 26, 2013 8:10 pm |
|
|
Gonzales
|
Ten laser me zajima, slo by to dotahnout na sraz ?
|
Tue Mar 26, 2013 9:33 pm |
|
|
Anshu
|
Gonzales wrote: Ten laser me zajima, slo by to dotahnout na sraz ? No ja sem planoval laserovou operaci oci ale tohle asi na to nebude
|
Tue Mar 26, 2013 10:43 pm |
|
|
anthee
|
operace taky možná výsledek je zaručený
|
Tue Mar 26, 2013 11:21 pm |
|
|
killu
|
Kdybys nebyl smalův kámoš, tak rovnou napíšu NE. Ale pokud si doplníš enche, vylepšíš eq a budeš brát pve stejně seriozně jako pvp, tak máš mé ANO.
Wed Mar 27, 2013 7:28 am |
|
|
Anshu
|
killu wrote: Kdybys nebyl smalův kámoš, tak rovnou napíšu NE. Ale pokud si doplníš enche, vylepšíš eq a budeš brát pve stejně seriozně jako pvp, tak máš mé ANO. +1 na 2 ID pokud tedy jak pise Killu udelas par uprav. Ja pres Xpearl healoval na zacatku TBC a myslim ze sou i lepsi addony na healovani, pokud ale budes stihat tak s tim problem nemam. - pregemovat na SP (ako PvP by si s gemami problem mat nemal) - opravit enchy - a dobrat EQ, 2 ID sa chodi momentalne vo stvrtky o 20.00
|
Wed Mar 27, 2013 7:54 am |
|
|
Tatra
|
Stále si myslím, že ďalší priest nám je zbytočný. Či už na prvé, či na druhé ID...
|
Wed Mar 27, 2013 1:31 pm |
|
|
|