O postavě:
Nick:Picachu
Class a spec:Priest Holy (pve), Discipline (pvp)
Link na armory a talenty:
http://armory.twinstar.cz/character-she ... cn=Picachu Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč): Power Word shield, Flash heal (nejlepší 3x aby se nastackoval z talentu a pak je kratší cast na PoH nebo Greater healu),Renew, prayer of mending, circle of healing (žádnou rotaci nemám co mi přijde jako nejvhodnější spell použít tak ho použiju )
Gemuju sp,spirit,haste,intel….intel se sice gemuje na disco ale neuškodí
DBM, Omen? Ano, mám.
WoW historie a zkušenosti: Hraju cca 6-7let už od dob preTBC, takže toho mám hodně zažito.Většinu taktik znám jak na Naxx,UD,ToC (ToGC 25 jsem skončil progres u anuba 25 to jsem byl ještě na hordě za jiného priesta),ICC jsem progresoval na jiných serverech jako je Anathema,Planyx,deffender. Nejdal jsem byl na sindragose 10tku, Liche jsem nikdy nedal (vím že se to nedá srovnávat s twinem ale zkušenosti z jiných serveru taky nejsou k zahození ).
Historie postavy a guildy: Mnou poctivě vyexpena.Jediná nevýhoda je můj eq mám jen 4,8k gs ale to není problém dohnat. Na hordě jsem byl v Titans, Beast of Twilight. Za ali strážce mrtvých a ted BOOM (pvp guilda)
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: Z guildy Strážce mrtvých jsem odešel protože progresovali championy na toc 25 a na to jsem neměl nervy (asi dva-tři týdny zpátky). Dočasně jsem v pvp guildě BOOM, takže bych chtě do nějaké prosperující PVE guildy s normálními lidmi.
Proč chci právě k Vám: Měl jsem možnost jít s jedním hráčem od vás raid(toc25). Líbilo se mi jaké měl podmínky a s nikým se v raidu nesr*l (sice někdy je to opravdu přehnané ale dá se to přežít)
Jak často a kdy jsem online: Po škole jsem online.Na raidy jsem online…dá se říct že skoro nonstop
Můžeš být online do 24:00? Neni problém
Kolik mas FPS treba na Valkyrach? Těžko říct takhle z hlavy ale cca 30
Alti: 3
O osobě:
Věk:18
Pohlaví: Muž
Povolání: Student
Něco zajímavého o mně: Jsem z Borohrádku asi 30km od Hradce Králové.Jsem vyučený kuchař a ted studuji dvouletou nástavbu v oboru podnikání. Dělám vale tudo, tedy ted mám menší přestávku. Kdybyste měli nějaké další otázky klidně se obratte ingame . S pozdravem Picachu