Ahoj,
O postavě:Nick: RioKiller
Class a spec: Warrior - Primárně Prot PvE/Arms PvP, ale není problém Arms PvE popř. Fury
Link na armory a talenty: http://armory.twinstar.cz/character-she ... =RiokillerScreen UI: http://www.erwe.cz/rio.jpgTheorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč): Talenty zkouším různé v závislosti na tom, co je zrovna buglé ať už pozitivně nebo negativně aka twinstar. Staty a gemy za tanka do staminy s tím, že dodržuju socket bonusy (líp to vypada), za dmg do arp. Rotace pak za tanka tak aby aggro bylo a za dmg tak aby nebylo, ale byl dps.
DBM, Omen?: Jo, to vedu.
WoW historie a zkušenosti: Je to víc jak tři roky zpátky, co jsem tu začal hrát ještě tenkrát na VŠ. Wotlk mám prolezlý celý podle toho jak se to tady otevíralo/á.
Historie postavy a guildy: Postava je vlastnoručně vyexpená ještě na TBC.
Unexpected – zhruba rok – rozpad
TWOS – zhruba tři měsíce – rozpad
TAP – zhruba měsíc – rozpad
DB – zhruba dva měsíce – neaktivita*
Spameři – zhruba čtyři měsíce – rozpad
HHH – zhruba rok – neshody s vedením
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy:(JAKO Z VASI GUILDY VE KTERY STE TED, NE Z NASI..): po půlroční pauze bez gildy, jednoho alta mám sice v EFAE, ale po spojení s nějakou gildou z AA, tam panuje docela velká nevraživost a z těch co jsem tam znal už moc lidí nezůstalo.
Proč chci právě k Vám: Na fóru jsem se dočetl, že hledáte lidi na druhého raidu, tak bych rád využil této příležitosti a dostal se tak do gildy, která poslední dvě sezóny kraluje v PvE u aliance viz. Algalon a Anub.
Jak často a kdy jsem online: Teoreticky neomezeně, ale v neděli na oběd bych rád shlédl receptá.ř a raidoval akorát u talíře s velkám řízkem.
Můžeš být online do 24:00?: Ano.
Kolik mas FPS treba na Valkyrach?: 30 ? Popravdě nevím, každopádně jediný problém s latencí mám akorát u XT při tantrumu a Anuba pokud na sobě je x frostů.
Alti: 2
O osobě:Věk: 23
Pohlaví: Muž
Vyznání: Ateista se sklony k Mudžahedínovi
Povolání: Informační technolog
Něco zajímavého o mně: Jsem z
OPAVY a nemám rád kozí sýr
*Rád bych poprosil o druhou šanci jelikož jsem u Vás už jednou byl, ale bylo to bohužel v době kdy probíhaly velké prázdniny, UD měla většina gild včetně Vaší vyfarmeno a nikdo nehrál a já po předchozích rozpadech u TWOS a TAP chtěl aktivně raidovat čehož se mi u Vás nedostalo, tak jsem šel o dům dále. Gorben sice říkal, že mi to přitíží, ale za zkoušku nic nedám.