View unanswered posts | View active topics It is currently Thu Nov 21, 2024 7:48 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 15 posts ]  Go to page 1, 2  Next
 Riokiller prot/arms/fury 
Author Message

Reply with quote
Post Riokiller prot/arms/fury
Ahoj,

O postavě:

Nick: RioKiller

Class a spec: Warrior - Primárně Prot PvE/Arms PvP, ale není problém Arms PvE popř. Fury

Link na armory a talenty: http://armory.twinstar.cz/character-she ... =Riokiller

Screen UI: http://www.erwe.cz/rio.jpg

Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč): Talenty zkouším různé v závislosti na tom, co je zrovna buglé ať už pozitivně nebo negativně aka twinstar. Staty a gemy za tanka do staminy s tím, že dodržuju socket bonusy (líp to vypada), za dmg do arp. Rotace pak za tanka tak aby aggro bylo a za dmg tak aby nebylo, ale byl dps.

DBM, Omen?: Jo, to vedu.

WoW historie a zkušenosti: Je to víc jak tři roky zpátky, co jsem tu začal hrát ještě tenkrát na VŠ. Wotlk mám prolezlý celý podle toho jak se to tady otevíralo/á.

Historie postavy a guildy: Postava je vlastnoručně vyexpená ještě na TBC.

Unexpected – zhruba rok – rozpad

TWOS – zhruba tři měsíce – rozpad

TAP – zhruba měsíc – rozpad

DB – zhruba dva měsíce – neaktivita*

Spameři – zhruba čtyři měsíce – rozpad

HHH – zhruba rok – neshody s vedením

Důvod(plánovaného) odchodu z guildy:(JAKO Z VASI GUILDY VE KTERY STE TED, NE Z NASI..): po půlroční pauze bez gildy, jednoho alta mám sice v EFAE, ale po spojení s nějakou gildou z AA, tam panuje docela velká nevraživost a z těch co jsem tam znal už moc lidí nezůstalo.

Proč chci právě k Vám: Na fóru jsem se dočetl, že hledáte lidi na druhého raidu, tak bych rád využil této příležitosti a dostal se tak do gildy, která poslední dvě sezóny kraluje v PvE u aliance viz. Algalon a Anub.

Jak často a kdy jsem online: Teoreticky neomezeně, ale v neděli na oběd bych rád shlédl receptá.ř a raidoval akorát u talíře s velkám řízkem.

Můžeš být online do 24:00?: Ano.

Kolik mas FPS treba na Valkyrach?: 30 ? Popravdě nevím, každopádně jediný problém s latencí mám akorát u XT při tantrumu a Anuba pokud na sobě je x frostů.

Alti: 2

O osobě:

Věk: 23

Pohlaví: Muž

Vyznání: Ateista se sklony k Mudžahedínovi

Povolání: Informační technolog

Něco zajímavého o mně: Jsem z OPAVY a nemám rád kozí sýr

*Rád bych poprosil o druhou šanci jelikož jsem u Vás už jednou byl, ale bylo to bohužel v době kdy probíhaly velké prázdniny, UD měla většina gild včetně Vaší vyfarmeno a nikdo nehrál a já po předchozích rozpadech u TWOS a TAP chtěl aktivně raidovat čehož se mi u Vás nedostalo, tak jsem šel o dům dále. Gorben sice říkal, že mi to přitíží, ale za zkoušku nic nedám.

Thu Apr 04, 2013 8:04 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Riokiller prot/arms/fury
Ale jo, včera mi psal jestli je tu možnost se k nám dostat, tak jsem mu řekl ať to zkusí... já jsem pro, i když už u nás byl a odešel, tak další tank se hodí.

Thu Apr 04, 2013 8:57 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
RioKiller wrote:

WoW historie a zkušenosti: Je to víc jak tři roky zpátky, co jsem tu začal hrát ještě tenkrát na VŠ. Wotlk mám prolezlý celý podle toho jak se to tady otevíralo/á.

Čili jaké máš zkušenosti s raidama? UD předpokládám znáš a ICC?

Thu Apr 04, 2013 9:14 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Taktiky se učím buď z wowheadu, youtube nebo od někoho, kdo už to zažil na offi popř. jinde. Kromě TS jsem jinde nehrál.

Thu Apr 04, 2013 9:34 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
RioKiller wrote:
Rotace pak za tanka tak aby aggro bylo a za dmg tak aby nebylo, ale byl dps.

Fri Apr 05, 2013 2:28 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Angelic asi vyzaduje lepsi theorycraft :)

Fri Apr 05, 2013 4:12 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
No, asi to nebude tak obsáhlé jako to dokáže "Top Prot EU Božský Wulfrig", každopádně

Heroic Throw -> Charge nebo Bloodrage podle bosse -> Shield Block -> Shield Slam -> Revenge -> Devastate + Heroic Strike -> Demo Shout (pokud není retrina nebo prot pala, co to má vytalentované) -> Thunderclap -> . . .

Pak podle situace Shockwave, Con. Blow a Shield Bash - pokud lze stunovat, interuptovat, silencovat etc.

Upřímně ale zrovna prot warrior je víc o tom, co ti zrovna procne viz. Shield Slam nebo Revenge a vzhledem k tomu, že to jsou main aggro ability, tak se do té "Rovnice" budou vtěsnávat pokaždé když se rozsvítí na baru.

Def. CD podle toho jak vypadá encounter a hlavně jak moc se (ne)zelená HP ryska a když nic, tak shadowmeld a za 60s sraz na GY :lol:

A za dmg v podání Armse je to asi zhruba

Heroic Throw -> Charge (s modlidbou a nespadnutí do textury) + Heroic Strike -> Rend -> Mortal Strike -> Overpower -> Heroic Strike + Slam -> Recklessness -> 6s pauza na čaj s tím, že další bude za 1,5 min -> . . .

Ale zase situační podle toho, co se kolem děje.

Stačí tak ?

Fri Apr 05, 2013 5:09 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
PRO

ale kdyz uz dmg spec, tak fury

Fri Apr 05, 2013 9:24 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Planujes si k nam dat vsechny alty nebo je budes mit v jine g?

Sat Apr 06, 2013 3:33 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Všechny, čili Shadow Priesta a Prot/Retrinu.

Sat Apr 06, 2013 6:23 pm
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 15 posts ]  Go to page 1, 2  Next