Frenzykiller, paladin Tank/Holy
O postavě:
Nick:Frenzykiller
Class a spec:Palach Tank/Holy
Link na armory a talenty:http://armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&cn=Frenzykiller
Screen UI: Ui mam přizpůsobené tak aby mi vyhovovalo na tankovaní a healování. Mám v něm přehled jak o raidu tak i o agru.
Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč): Talenty jsou me vlastní mám je ozkoušené a sjou to talenty na avoid + pomoc healům. Rotace je jasná, nabrat co nejvíce agra.
DBM, Omen? Mám
WoW historie a zkušenosti: Hraji Wowko už od Vanilly a zkušenosti mám na tenhle servr v tomto čase velké jelikož jsem z Anthorie.
Historie postavy a guildy: Postavu jsem jsi vyexpil. První čas s ní jsem byl u hordy a pak jsem přešel k alikům. U hordy jsem byl v guilde dark effect a u ali jsem byl v guilde independent.
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: Měl jsem neshody s vedením guildy, protože když se tam člověk začal bránit byl za toho nejhoršího a já si nenechám nadávat bezdůvodně
Proč chci právě k Vám: Mám zájem o perfektní raidy dobrý kolektiv a rád i pomohu v Icc
Jak často a kdy jsem online: Po od 15-0:00, út 15-0:00, str 15-0:00, ct 15-0:00, pá 15-0:00, so-ne (jak kdy) Vše je u mě, ale ovlivněno přítelkyní, když mám čas tak to co jsem napsal platí jinak jsem s ní.
Můžeš být online do 24:00? Neni problém
Kolik mas FPS treba na Valkyrach? Omlouvám se ale tohle jsem nikdy nesledoval, ale PC se mi nikdy nelaguje.
Alti: Mám 3
O osobě:
Věk:21
Pohlaví: Muž
Vyznání:Atejista
Povolání: Student
Něco zajímavého o mně: Jsem z Olomouce, rád hraji rugby, trávím čas s přítelkyní a u PC. Jsem poklidný člověk, pokud mě vážně někdo nechce naštvat.