Breakdown(Yukkaza),Furry Warrior,offspec-tank
Author |
Message |
Breakdown
|
Breakdown(Yukkaza),Furry Warrior,offspec-tank
O postavě: Nick:Breakdown Class a spec:Arms PvP/PvE Main Fury,Offspec Protection Link na armory a talenty: http://armory.twinstar.cz/character-she ... =BreakdownScreen UI: http://imageshack.us/photo/my-images/11 ... .jpg/?sa=0Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč): Tak rotaci ve fury mám především ošefovanou svým onebutton macrem do ktereho jsem zavedl svouj rotaci,používám je když mám dost rage,hodně mi usnadní dmg,že nemusím mačkat každý bind zvláštˇ a urychlím tím tak rotaci spellu za sebou jedna se o macro: /Startattack /castsequence reset=target Whirlwind, Bloodthirst, Bloodthirst /cast Heroic Strike To stejné používám i při AoE,jen jsem nahradil heroic strike cleavem..Tohle macro taktéž doporučuju warriorům,hodně dokáže pomoct..Samozřejmě z talentů Bloodsurge dávám instantní slam,pokud procne. Zatím do gearu socketuju armor pene,jelikoz tu hodně postrádam a také bych potřeboval doladit expertise cap PvE weaponkami a boty ,které jsem si vyhlidl v ICC+tím získam další armor pene. DBM, Omen? Mám WoW historie a zkušenosti: Takže moje postava je Warrior,kterýho hraju už něco kolem pěti let od TBC,Wotlk i Cataclysm datadisku na officialním serveru Drakhtul.Na Twinstaru hraju hraju cca kolem tří let,prakticky od začátku Wotlk.Na Twinstaru jsem prošel tak nějak všechny instance včetně finnal bossů,ale většinou bez heroic modu,jelikož jsem neměl tolik času na raidovaní skrz práci,kde nemám pravidelné volno a dělám dvanactihodinové směny včetně nočních,to je jeden z důvodů,proč sem nezůstal dlouho v nějaké stálé guildě. Historie postavy a guildy: Prošel jsem pár guildami na hordě i na Alianci,z těch známějšich to byli Lords of Death,No Way,Titans u Aliance to byly spíš menší guildy,ne nijak známé. Postavu jsem koupil na 75 lvlu při přechodu ze starého serveru CzechWoW na Twinstar,protože sem byl líný ji expit.Můj nick ingame je tedy Breakdown(dříve Yukkaza)nick jsem změnil,jelikož mě už nebavilo číst a poslouchat oslovení.Yukukuza,Yazuka,Yakuza apod.. . Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: Přídal jsem se do znovuobnovené guildy Celestial Avangers,ale nějak tu vázne domluva na raidy apod, do do kalendáře se napíše raid time a lidi jdou stejně i tak s Worldem,takže guild raid se nakonec nejde a nezbývá nic jiného než jít s pugem. Proč chci právě k Vám: Hledám nějakou zaběhlejší guildu s hráči co umí hrát za svoje postavy,která má nějaký systém a pořádek jak v raidu,tak v guildě. Jak často a kdy jsem online: No,mám to tak,že jsem 4 dny v práci,4 dny doma,2 dny ranní,2 dny noční a ještě dvanáctky a volno se mi posunuje vždy za tu jednu čtverku o den..kdo tak dělá,tak tomu asi rozumí,člověk nekdy ani neví co je za den,jinak jsem tu pořád.Jde mi o to abych se mohl třeba někdy podívat na raid,když bude místo,protože vím,že dokud budu pracovat tam kde pracuju a nezmění nám provoz,tak se na každý raid nedostanu,nevadí mi alt runny,pokud se nedostanu na guild raid,odejdu s worldem,nemám s tím problém.. Můžeš být online do 24:00? Neni problém Kolik mas FPS treba na Valkyrach? Max,moje nova grafická karta GTX 670 si poradí se vším momentálně.. Alti: Nemám,jsem zastánce toho hrát jednu class a pořádně O osobě:Jmenuju se Tomáš,bydlím v Blansku(větši díra v blízkosti Brna) Mám rad,hudbu,hraju na kytaru,rád si dám pivko,poznávám nový lidi,sem zavíslák na PC. http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 5559_n.jpgVěk:22 Pohlaví: Něco mi tam dole vísí.. Vyznání:Alah Akhbar Povolání: Zaměstatnec,Obsluha CNC strojů Něco zajímavého o mně: 4 roky sem neměl sex
|
Fri Apr 19, 2013 11:23 am |
|
|
killu
|
Re: Breakdown(Yukkaza),Furry Warrior,offspec-tank
No nějak se mi nelíbí jednotlačítková rotace, low gemy v gearu, pvp zbraně, chybějící enchant.
Za mě spíš ne než jo....
Fri Apr 19, 2013 12:07 pm |
|
|
Breakdown
|
Ty gemy v beltu a botech si klidne prehodim,enchant mi chybi,protoze nefunguje chain Q na SoH repku a jednotlacitkova rotace sem vysvetloval,ze ji pouzivam pouze,kdyz mam full rage,proc kmackat nekolik cudliku,kdyz efekt je stejny,ne li lepsi..?:-) JA z toho Warriora vytlacim co z tohoto eq dostat muzu,vim co mackat za ty roky,to nemej starost.
|
Fri Apr 19, 2013 12:11 pm |
|
|
Breakdown
|
PvP zbrane mam,jelikoz sem tuhle sezonu chodil raidy jen s Worldem,takze ono je docela tezky dropnout poradnou zbran nebo death verdict z ToC kterej chce pulka raidu..
|
Fri Apr 19, 2013 12:21 pm |
|
|
TheNameLess
|
Theorycraft nehodnotim, one button macro.. no každýmu vyhovuje něco jinýho, klidně i kdybys klávesnici olizoval jazykem mě by spíš zajímalo co předvedeš na raidu, ale: Screen UI nevidim (mozna problem u me ale nic se mi neotevre) Low gemy.. kdyz uz se hlasim do nejaky lepsi guildy, asi bych si socky dodelal na full.. ench od hodiru hold best jadro universe..
Teď to hlavní: Je pravda že DMG warů nemáme zrovna moc, ale nemyslim si že by nám nějak chyběli. Myslim si že je nás v guildě teď dost. Ani do 2 25 manů se všechny postavy nevejdou, a nemáš sice špatnou přihlášku, ale moc mě neoslovila. Za mě PROTI.
Fri Apr 19, 2013 12:32 pm |
|
|
Angelic
|
Kolik procent mas arp? Kdyz nemas dost rage, tak to makro nepouzivas? Za ty roky bys mohl vedet, ze neni potreba, abys mel v gearu 4x gem str+stam (dokonce ani jeden) ...
|
Fri Apr 19, 2013 12:36 pm |
|
|
Xaire
|
Equip je dost pozadu, zbran a trinkety jsou nejdulezitejsi pro dps warra, ani jedno nemas nijak extra. Nepotrebujem brat lidi s pvp eq. jednotlacitkove macro se mi taky nelibi. To ze tocis max za warra bys mohl predvest na nejakem raidu nez to tvrdit teda , ale kazdopadně ja jsem spiš proti, lidi mame dost, muzem si vybirat.
|
Fri Apr 19, 2013 12:37 pm |
|
|
Gorben
|
Já bych byl pro, pokud máš zítra čas a nebude nás dostatek, vzít tě na togc25 a tam byses předvedl... O warovi jistě něco víš, avšak počítej s tím, že budeš muset předvést velice kvalitní výkon abyses mezi nás dostal. Jak již bylo zmíněno, lidí máme dostatek, ale nemyslím si že by si človk nezasloužil šanci ukázat co v něm je. Tudíž za mě ano na zkoušku
_________________ Laitaine - Shadow Priest
|
Fri Apr 19, 2013 12:56 pm |
|
|
Breakdown
|
47% arp mam..nebudu se tu s nikym hadat co je a neni k cemu dobre,vim jak warra hrat a nebudu se tu s nikym hadat..libi se mi jak tu mate vsichni neco proti macru(teda spis,ze jeden zacne a ostatni se pridaji)to macros em si udelal nedavno a usnadnil sem si tim hrani,co je an tom spatneho..?,Jinak z tech modrych gemu mi funguje meta gem a jelikoz sem mel v tech dvou itemech jeste rare sockety,tak se mi vyplatily jeste porad socket bonusy ..Nemam zapotrebi poslouchat neci hate..i kdyby ste me meli prijmout,budu tam akorat nekomu trnem v oku a o to nestojim,chcete mit prihlasku jako zivotpis a resite tu z 90% jedno macro,kdybych nerekl,ze je mam,tak je klid a resi se mozna tak moje gemy..jo,priznavam mohl sem si tam dat epic..ale jak rekl Xaire,muzete si vybirat..a mohli ste brat ohled na to,ze jsem tuhle sezonu chodil raidy jen s pugem,protoze sem nemel cas v kvuli praci,z ktere me navic pred Vanocema vyhodili,takze jsem na hrani nemel ani jaksi cas..No zrovna aktualni zprava,padnul v TOC Death Verdict A Justice Bringer a zninjoval ho leadr a sel off,takze je videt jak jsou raidy s Worldem HC,ja vim,to je muj problem.. Nevim,prijde mi jako by na moje prihlasky byli lidi alergicky,no mozna dalsi duvod proc zadnou guildu nemam..Jinak diky moc Lataine za tu nabidku ToGC 25,rad bych sel,ale ani tenhle mod sem popravde nebyl ani s worldem,ja vzdy dmguju jako to jde..neflakam dmg,vzdy jedu na plno,ale s eq ve kterem nemam capnuty expertise,chybi mi hodne ARP,to bohuzel neni na extra vykony..
|
Fri Apr 19, 2013 1:21 pm |
|
|
Breakdown
|
Jedinny Gorben me nejak potesil svoji odpovedi,odpovedi nekterych me docela zamrzely..uprimne vazne mam strach z toho,ze by se ted po mne nekteri akorat vozili na zitrejsim raidu..
|
Fri Apr 19, 2013 1:26 pm |
|
|
|