View unanswered posts | View active topics It is currently Thu Nov 21, 2024 7:15 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 14 posts ]  Go to page 1, 2  Next
 Mywayftw, Prot paladin 
Author Message

Reply with quote
Post Mywayftw, Prot paladin
O postavě:

Nick: Mywayftw

Class a spec: Protection Paladin

Link na armory a talenty: http://armory.twinstar.cz/character-she ... n=Mywayftw

Screen UI: http://imageshack.us/photo/my-images/28/bbcmd.jpg/ předem se omlouvám, že nemám screen z raidu.

Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč): Talenty co mám jsem si našel v jedné Guide + nějaký teorie s jinýma tankama na twinstaru. Rotace klasika sacred shield > divine > taunt > holy shield > shield of rightenous > hammer > cons a pořád dokola nebo záleží na CD / ve statech preferuju 68 % redukci psych, takže vyšší armor je lepši gemy na full staminu + funkční meta gemu akorat a duvod myslim ze na twinu je zbytecne hrat jine sokety nez valit staminu

DBM, Omen? Omen mám, ale místo DBM používám BigWigs.

WoW historie a zkušenosti: Hraju wow od doby co začalo prakticky Pre/TBC offi. Z přechodu na wotkl už jen twin play od TBC do dnešní doby znám all raidy co jsou dostupné. Taktiky nejsou problém, momentálně mám clear vše kromě ToGC 25 Anub + prof 10/25.

Historie postavy a guildy: Postavu mám expenou ještě z hordy. Začínal sem tu u Murloků a potom jsem delší dobu nehrál. Jak jsme zase začal hrát tak první guilda byla Cilmelya. Ze začátku to celkem šlo, ale celkově vzato příšerná společnost a co se týce organizace na raidu většinou to byli jednotlivci.

Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: Jak už jsem zmiňoval výs tak hlavně ta příšerná společnost + jednotlivci.

Proč chci právě k Vám: Znám u vás pár lidí a chtěl bych si zahrát PvE na slušné úrovni, kterou mi v žádne jiné guildě nepředvedli.

Jak často a kdy jsem online: Momentálně prakticky kdykoliv, vzhledem k tomu, že jsem zatím bez práce.

Můžeš být online do 24:00? Neni problém.

Kolik máš FPS třeba na Valkyrach? Kolem 30-40FPS.

Alti: Mám Shamana, ale chystám se ho prodat a koupit dalšího tanka.

O osobě:

Věk: 21

Pohlaví: Muž

Vyznání: Ateista

Povolání: Zatím bez práce.

Něco zajímavého o mně: Jmenuji se Jan a narodil jsem se v Karviné. Momentálně bydlím v Ostravě a vyučil sem se v oboru instalatér. Mezi mé zájmy patří WoW, Cigaretový průmysl a jízda na kole.

Last edited by Mywayftw on Sat May 04, 2013 12:12 pm, edited 1 time in total.

Fri May 03, 2013 11:54 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Mywayftw, Prot paladin
Takže, mohl si tam dát aspoň mezery nebo barvičky, ať se to dá číst :)).
Ale jinak je to v pohodě týpek, tankovat umí a když nám emo pilniczek leavnul, tak si myslím, že by se místo našlo, nemám pravomoce tady rozhodovat, ale za mePRO

Sat May 04, 2013 9:12 am
Report this post
Profile

Reply with quote
S Mywayem se znám nejmíň 3-4 roky a tenhle člověk ví co má v raidu dělat. Tankovat umí na perfektní úrovni, co se mu řekne to udělá i když u toho občas něco zamrchtá a taktiky se dokáže našprtat během chvilky. Jednou jsme ho měli na ToGC 25tce a co si pamatuju tak si na jeho tankování nikdo nestěžoval. Vzhledem k tomu, že leavnul Pilniczek si myslím, že Myway je hodně dobrej na to aby si zasloužil zaplnit jeho místo. Za mě PRO

PS : Hned ta přihláška vypadá líp ;)

Last edited by Eprix on Sat May 04, 2013 12:23 pm, edited 2 times in total.

Sat May 04, 2013 11:37 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Ak neberem do ohľadu nadmernú ukecanosť, tak tento človek sa nám určite hodí , všetko zvládna perfektne ... :D PRO, poznám ho už nejaký ten rok, PvP síce nevie, ale hádam nie sme PvP guilda :)

Sat May 04, 2013 12:22 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Takže: Pilnik nam leavl, tank co se nesere do retriny by se snad uživil. O tom že tankovat umíš, o to žádná. Raid jsi s náma byl, větší problém nebyl, mikrák máš taky.
K theorycraftu... "Rotace klasika sacred shield > divine > taunt > holy shield > shield of rightenous > hammer > cons a pořád dokola nebo záleží na CD."

Co je divine pls? to mas v rotaci bublinu? Navíc tam nějak nevidim Avenger + Judgement. Neškodilo by napsat že na pull pokud jsi MT se davaj kridla.. (vim ze tankovat umis, ale tohle beru jako zasady ktery jsi tam napsat moh).
Talenty: osobne bych vyhodil ten crit v retri strome, odebral jeden bod z CD Judgementu a hodil ho do Seal of Command, i kdyby jen na trash v ICC..

Chci se zeptat jak mas reseny ukazovani raidu? Treba kdyz nekdo chce salvu a delas MT, jak mu ji hodis?

Sat May 04, 2013 2:14 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Tak začínam s křídlama kvuli agru za ten jugement se omlouvám zapoměl sem na to uplně a divine plea tam je a ne buble avengeru hazim taky obvykle hned po divine plea s nahozeným sacredem a většinou si vytahuju Blizz raid frames ale neni problem si stáhnout grid nebo něco jiného talenty můžu změnit taky bez problému

Sat May 04, 2013 2:24 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
...jen přes mou mrtvolu.

Image
Image
Image

Sat May 04, 2013 3:01 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Gonzalesi tak mi dej nějaké normální logické vysvětlení k pojmu ...jen přes mou mrtvolu nebo mi zkus dat šanci třeba lidi se mění pokud to nevíš ja proti tobě nic nemám ani tě moc neznám takže tak

Sat May 04, 2013 4:47 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Arogantni namyslenej debilek co nikdy, zduraznuju nikdy nezavre hubu a neustale mele nejaky sracky, ktery ja neminim poslouchat.

Image
Image
Image

Sat May 04, 2013 4:53 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Včéra ten wipefest v tocku s tebou, to bylo peklo co si tam hlásil. Arogance lvl 999999.
Jedna věc je umět nakliknout 5 spellů při fajtu, další nechovat se jak troll.

Sat May 04, 2013 5:00 pm
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 14 posts ]  Go to page 1, 2  Next