View unanswered posts | View active topics It is currently Thu Nov 21, 2024 7:28 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 6 posts ] 
 Nausicaa - Resto / Balance druid 
Author Message

Reply with quote
Post Nausicaa - Resto / Balance druid
O postavě:
Nick: Nausicaa
Class a spec: Druid resto/balance pve
Link na armory a talenty: http://armory.twinstar.cz/character-she ... n=Nausicaa
Screen UI: http://imageshack.us/photo/my-images/59 ... 11032.jpg/
Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč): Talenty jedu jako na druidovi z phobosu, haste cap nemam co nejdrive doplnim, setrim na trinket za frosty, gemuju SP popripade haste. Jak healuju? Reju, WG, Swiftmend, popr. Regrowth, Nourish, instantni HT pres NS, lifebloom kdyz je nuda na tanky, tranq jednou za uhersky rok. Depoisnuju, decursuju, zvedam mrtvoly a hazu si/nekomu innerv na cd. Talenty s icc gearem pojedu jinak, ale to nekdy priste.
DBM, Omen? Mám oboje
WoW historie a zkušenosti: Hraju asi dva roky, jen na Twinstaru, na phobosu mam nekolik postav, ale hraju prakticky za dve. Prvni je resto druid s identickym jmenem, valanyrou, achievy, slusnym gearem atd, druhou je DK. Co se tyce zkusenosti s encountry mam odprogressovano togc 25 + insanity, icc 25 7/7 (vse na druidovi na phobosu)
Historie postavy a guildy: Postavu jsem zakoupil v aukci a je to na deimosu muj jediny char. Mozna to nektere z vas odradi, ale zkusenosti s resto druidem mam velmi bohate a muzu guilde nabidnout pomoct i kdyz to neni muj char z phobosu. Aktivne chci hrat za oba druidy ;)
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: ---
Proč chci právě k Vám: Duvodu je nekolik, resto druida jsem si oblibil a napadlo me ze si z nudy poridim i druida na deimose, Proc zrovna k vam? Z demisou znam jen Nocementa, u vas ho mozna budete znat pod jinym jmenem...Thenameless...jj ten.... Do raidu bych se necpal, jak na main, tak na alt (slysel jsem ze healeru mate dostatek), chodil bych, kdyz by bylo misto a zajem. S cimkoliv poradim, pokud mate jeste nejake dotazy, ptejte se.
Jak často a kdy jsem online: Krom patku vecer muzu kdykoliv staci rict.
Můžeš být online do 24:00? Neni problém
Kolik mas FPS treba na Valkyrach? cca 30 FPS
Alti: Na deimose 0, na phobose 4

Samozrejme muzu chodit i za Balance ;)

O osobě:
Věk:20
Pohlaví: Muz
Vyznání: Zatim ne :)
Povolání: Student
Něco zajímavého o mně: Jsem ze severu cech. Mam rad klid, harmonii a mir ;)

Tue May 07, 2013 7:59 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Nausicaa - Resto / Balance druid
Tak sem samozřejmě napíšu svůj názor:
1. člověka kterýho znám, určitě člověk na kterýho je spoleh, v pohode typek, za druida theorycraftu sice moc nerozumim, proto hodnotit nebudu

2. vim ze mame healů na 2. ID dost, main na Phobosu urcite neni plus ale zas by to byl clovek ktery by dobrovolne chodil 2.ID

3. mam dodat ze pokud by nebyl zajem o resto, klidne by sel bala (ten by se na 2. ID i hodil si myslim)

Tue May 07, 2013 8:17 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
NE

Tue May 07, 2013 8:52 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
mno ja myslim, ze nepotrebujem poradit... a altu mame svejch dost

Image
Image
Image

Tue May 07, 2013 9:51 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Noce rikal ze mate precpano. Pocital jsem trochu s tim, ale za zkousku nic nedam :D

Tue May 07, 2013 10:04 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Mě se přihláška líbí. To že bys nefailoval beru jako samozřejmost a věřím že bys i mohl být větším přínosem něž někteří maini. Na druhou stranu druidů je celkem dost ( 4 stromečky, pár koček a medvědů a 2 sovy ), což nám stačí ke spokojenosti. To že je to tvá jediná postava zde na Deimose vem čert, ale jak říkám, u druidů máme vážně plno a nehodlám nikoho z nich poslat na lavičku kvůli někomu kdo si zde jednou za týden logne aby si odešel ICC25 ( to neber zle, jen konstatování faktu ;) ).

A abych to shrnul, jako člověk si myslím že bys mezi nás zapadl, nějaké zkušenosti jistě mít taky budeš, ale bohužel přihláška měla přijít před dvěma měsícema a ne teď, kdy se nám právě u druidů polovina vrátila =)

Z toho důvodu ti dávám své PROTI a zároveň to lockuju. Bohužel nepřijatý... GL jinde

Tue May 07, 2013 11:59 pm
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 6 posts ]