O postavě:
Nick: Anthi
Class a spec: Marksman PvP i PvE
Link na armory a talenty: http://armory.twinstar.cz/character-she ... s&cn=AnthiTalenty jsem nedavno menil, tak pokud se na armorach neukazuji, tak:
https://www.drahy.com/armory/talent-cal ... 0000000000Screen UI: https://imageshack.us/scaled/large/600/ ... 181808.jpg trochu starsi screen bez ArP gearu, ted verim, ze to DPS bude vetsi
Zatim sem do heroic dummy dal self buff 5600 dps, dmgovanim do ty doby, nez mi dosla mana.
Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč): Talenty mam tak, ze jedu na max burst. Proto talenty v imp hunt marce (150 AtP navic se hodi
), jinak pokud dropnu lepsi trinket jak mark of supremacy, tak respecnu do hitu. Jinak zbytek talentu je klasika. Gemy jedu do ArP, zatim mam passivne 49,66% a s proclym trinketem se to vytahne na 98+%. Ten PvP cloak me sere zatim, ale uz si setrim frosty, tak je to jen docasny
Co se tyce rotace, tak zacnu prehozenim trackingu podle typu bosse, hunters markou, serpent stingem, kill commandem, chimera shot, aimed shot, steady nez nabehne CD na chimeru a takhle dokola
Killshot a kill command na CD kdyz naskoci. Rapid fire + trinket + call of the wild si schovavam na proc ArP trinketu a readiness po skonceni rapid firu hned potom co pouziju aimed shot. Peta mam vlka kvuli shoutu a CotW.
DBM, Omen? Jen DBM, threat mam defaultni od blizzardu, ale za hunta stejne nepreberu aggro nikdy (nastrel + feign).
WoW historie a zkušenosti: Hraju neco pres 4 roky, poslední rok na Deimosu. Jinak sem hral 2+ roky na Drahy.com, kde byla PvE uroven na bode mrazu, ale zase dost casu a treninku na to se vylepsit. V PvP sem to dotah ma T2 wf a max 2800 v 2v2 s holadinem. Vzdy jsem hral za hunta a na alianci, elfka kvuli super racialce do PvP (v PvP sem neskutecnej prasak
) Na twinu mam zkusenosti s ToC25/10, ICC25/10, VoA25/10, Naxx25/10 a Ony25/10. Z minulyho serveru mam zkusenosti s OS a EoE a ToGC 10/25 vsechny. V raidu se jinak snazim bejt co nejvic uzitecnej, kdyz jsem na mumblu/TS delam co se mi rekne nebo napise
Taktiky na 95% pochopim hned a snazim se je co nejvic dodrzovat.
Historie postavy a guildy: Postavu sem si naexpil od lvlu 1 a pri expeni sem byl v nejaky guilde Nemrazivci, jelikoz tam byli kamosi co presli o neco driv jak ja z Drahy.com. Po doexpeni sem se dostal do GOTTA OWN EM ALL, jelikoz PvP mam nejradsi. Ke konci rele sezony to tam upadlo do nudy a zapomneni tak sem leavnul a sel sem do guildy zalozeny znamejma z Drahyho (IF WE DIE IT WAS LAG). Tam sem byl vlastne jen kvuli pokecu, protoze tam vsichni expili a ja bych chtel neco vic.
Důvod (plánovaného) odchodu z guildy: Uz jsem IF WE DIE leavnul tak pred tejdnem kvuli nude a max raid kterej se skladal byl Naxx10 a ICC repka s nespocetnyma wipama
(vetsina cerstve doexpeni).
Proč chci právě k Vám: Kdyz by se me nekdo zeptal ktera je top guilda na alianci na Deimosu, tak reknu rovnou DeathBringers. Chci do poradny guildy a uzit si poradnyho PvE i PvP (rad vidim v BG vase premady - Laitaine, Valeer, Darkskull a dalsi
). Odehraval jsem minulej tejden s Dodgerem a ptal sem se ho na moje sance dostat se k vam, a i presto ze rikal ze huntery mate dobry 2 a ted ste nabrali Tripexe, tak jeste sanci mam pokud podam prihlasku co nejdriv. Skoda ze sem nestih vymenit ten cloak a trochu dopudrovat ten equip
. Od vas neznam nikoho nejak zasadne, ale jen akorat od videni takovy ty zvucny jmena z PvP
Jak často a kdy jsem online: Po - Pa vetsinou tak od 2 do ??? (podle toho jestli vyrazim nekam chlastat nebo tak neco). Vikend tak od 1 odpoledne po snidanovem obedu do vecera, pokud teda taky nekam nevyrazim nebo nemusim zrovna do prace. Taky zalezi na skole. Zrovna za 2 tejdny zacina zapoctovej tejden a pak zkouskovy :/ .
Můžeš být online do 24:00? Neni problém
Kolik mas FPS treba na Valkyrach? 25 - 35 FPS
Alti: Mám 3 - Pala (Duckfacegirl - holy), DK (Imadkpewpew - frost), Roguna (Duckface - assa). Roguna stagnuje, nebavi me zatim v porovnani s mojema ostatnima postavama. Uz tak sem rad, ze stiham 3 postavy.
O osobě: Jmenuju se David a je mi 20. Ziju v Praze a chodim do prvaku na Biochemii na PrF UK. Zatim sem zimni semestr zvladl s odrenejma usima a letni snad zvladnu
Jinak makam jako recepni v *** hotelu na Vytoni, kousek od skoly. Delam tam vetsinou tak 1 az 2 vikendy (16. hodinovky
) v mesici a jinak i nejaky odpoledni smeny od 3 do 11 vecer. Jinak sem flegmosangvinik a i ta melancholie se me najde. Cholerik nikdy
Posloucham zasadne jenom melodic death metal, folk metal a doom metal. Rad hraju tenis, fotbal, squash a taky rad jezdim na bruslich/kole a nejradsi se vseho posedet s kamaradama nekde u cehokoliv. Miluju cernej caj s mlikem
Vyznání: Ateista