View unanswered posts | View active topics It is currently Thu Nov 21, 2024 8:09 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 8 posts ] 
 Anthi - MM hunter 
Author Message

Reply with quote
Post Anthi - MM hunter
O postavě:

Nick: Anthi

Class a spec: Marksman PvP i PvE

Link na armory a talenty: http://armory.twinstar.cz/character-she ... s&cn=Anthi

Talenty jsem nedavno menil, tak pokud se na armorach neukazuji, tak: https://www.drahy.com/armory/talent-cal ... 0000000000

Screen UI: https://imageshack.us/scaled/large/600/ ... 181808.jpg trochu starsi screen bez ArP gearu, ted verim, ze to DPS bude vetsi :P Zatim sem do heroic dummy dal self buff 5600 dps, dmgovanim do ty doby, nez mi dosla mana.

Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč): Talenty mam tak, ze jedu na max burst. Proto talenty v imp hunt marce (150 AtP navic se hodi :) ), jinak pokud dropnu lepsi trinket jak mark of supremacy, tak respecnu do hitu. Jinak zbytek talentu je klasika. Gemy jedu do ArP, zatim mam passivne 49,66% a s proclym trinketem se to vytahne na 98+%. Ten PvP cloak me sere zatim, ale uz si setrim frosty, tak je to jen docasny :D

Co se tyce rotace, tak zacnu prehozenim trackingu podle typu bosse, hunters markou, serpent stingem, kill commandem, chimera shot, aimed shot, steady nez nabehne CD na chimeru a takhle dokola :) Killshot a kill command na CD kdyz naskoci. Rapid fire + trinket + call of the wild si schovavam na proc ArP trinketu a readiness po skonceni rapid firu hned potom co pouziju aimed shot. Peta mam vlka kvuli shoutu a CotW.

DBM, Omen? Jen DBM, threat mam defaultni od blizzardu, ale za hunta stejne nepreberu aggro nikdy (nastrel + feign).

WoW historie a zkušenosti: Hraju neco pres 4 roky, poslední rok na Deimosu. Jinak sem hral 2+ roky na Drahy.com, kde byla PvE uroven na bode mrazu, ale zase dost casu a treninku na to se vylepsit. V PvP sem to dotah ma T2 wf a max 2800 v 2v2 s holadinem. Vzdy jsem hral za hunta a na alianci, elfka kvuli super racialce do PvP (v PvP sem neskutecnej prasak :D ) Na twinu mam zkusenosti s ToC25/10, ICC25/10, VoA25/10, Naxx25/10 a Ony25/10. Z minulyho serveru mam zkusenosti s OS a EoE a ToGC 10/25 vsechny. V raidu se jinak snazim bejt co nejvic uzitecnej, kdyz jsem na mumblu/TS delam co se mi rekne nebo napise :D Taktiky na 95% pochopim hned a snazim se je co nejvic dodrzovat.

Historie postavy a guildy: Postavu sem si naexpil od lvlu 1 a pri expeni sem byl v nejaky guilde Nemrazivci, jelikoz tam byli kamosi co presli o neco driv jak ja z Drahy.com. Po doexpeni sem se dostal do GOTTA OWN EM ALL, jelikoz PvP mam nejradsi. Ke konci rele sezony to tam upadlo do nudy a zapomneni tak sem leavnul a sel sem do guildy zalozeny znamejma z Drahyho (IF WE DIE IT WAS LAG). Tam sem byl vlastne jen kvuli pokecu, protoze tam vsichni expili a ja bych chtel neco vic.

Důvod (plánovaného) odchodu z guildy: Uz jsem IF WE DIE leavnul tak pred tejdnem kvuli nude a max raid kterej se skladal byl Naxx10 a ICC repka s nespocetnyma wipama :D (vetsina cerstve doexpeni).

Proč chci právě k Vám: Kdyz by se me nekdo zeptal ktera je top guilda na alianci na Deimosu, tak reknu rovnou DeathBringers. Chci do poradny guildy a uzit si poradnyho PvE i PvP (rad vidim v BG vase premady - Laitaine, Valeer, Darkskull a dalsi :) ). Odehraval jsem minulej tejden s Dodgerem a ptal sem se ho na moje sance dostat se k vam, a i presto ze rikal ze huntery mate dobry 2 a ted ste nabrali Tripexe, tak jeste sanci mam pokud podam prihlasku co nejdriv. Skoda ze sem nestih vymenit ten cloak a trochu dopudrovat ten equip :) . Od vas neznam nikoho nejak zasadne, ale jen akorat od videni takovy ty zvucny jmena z PvP :)

Jak často a kdy jsem online: Po - Pa vetsinou tak od 2 do ??? (podle toho jestli vyrazim nekam chlastat nebo tak neco). Vikend tak od 1 odpoledne po snidanovem obedu do vecera, pokud teda taky nekam nevyrazim nebo nemusim zrovna do prace. Taky zalezi na skole. Zrovna za 2 tejdny zacina zapoctovej tejden a pak zkouskovy :/ .

Můžeš být online do 24:00? Neni problém

Kolik mas FPS treba na Valkyrach? 25 - 35 FPS

Alti: Mám 3 - Pala (Duckfacegirl - holy), DK (Imadkpewpew - frost), Roguna (Duckface - assa). Roguna stagnuje, nebavi me zatim v porovnani s mojema ostatnima postavama. Uz tak sem rad, ze stiham 3 postavy.

O osobě: Jmenuju se David a je mi 20. Ziju v Praze a chodim do prvaku na Biochemii na PrF UK. Zatim sem zimni semestr zvladl s odrenejma usima a letni snad zvladnu :D Jinak makam jako recepni v *** hotelu na Vytoni, kousek od skoly. Delam tam vetsinou tak 1 az 2 vikendy (16. hodinovky :D ) v mesici a jinak i nejaky odpoledni smeny od 3 do 11 vecer. Jinak sem flegmosangvinik a i ta melancholie se me najde. Cholerik nikdy :D Posloucham zasadne jenom melodic death metal, folk metal a doom metal. Rad hraju tenis, fotbal, squash a taky rad jezdim na bruslich/kole a nejradsi se vseho posedet s kamaradama nekde u cehokoliv. Miluju cernej caj s mlikem :D

Vyznání: Ateista

Fri May 10, 2013 11:59 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Anthi - MM hunter
Já hunterům vůbec nerozumim, takže z tohohle hlediska ti nic k tomu asi neřeknu. Máme teď 3 huntery, Itasis sice maturuje, ale tu bude mít brzy za sebou, takže ten stav bude zase plnej. Já se obávám že bys musel točit jako blázen abys měl šanci se těmhle třem co máme vyrovnat =/ A abych byl upřímnej, z ničeho jinýho než PVP si tě nevybavuju, takže jistě chápeš že mám značný pochybnosti =)

Na druhou stranu, šanci ukázat co v tobě je bych ti určitě dal, klidně hned dnes na ToGC25 od 20,00 večer. Jestli budeš schopnej konkurovat našim dmgerům ( doufám že se zůčastní za huntery Tripex či nějakej jinej ), tak by tu možnost byla. Bohužel lidí teď máme celkem dost akorát tak na dva raidy, tudíž nemůžeme nabrat každého kdo si dá přihlášku. Na druhou stranu kvalitní lidi nechci odradit hned slovem že máme plno, tudíž pokud nám ukážeš že opravdu točit umíš i s tím gearem co máš na sobě, tak je možnost se mezi nás dostat.

Takže můj závěr = Pokud máš dnes čas od 20:00 na "zkouškovej" raid, doraž a uvidíme co s tebou

Sat May 11, 2013 10:12 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Nějak na tom screenu tvého ui nevidím raid framy

Sat May 11, 2013 10:19 am
Report this post
Profile

Reply with quote
No sice jsem tu krátce, takže moje slovo asi nebude mít velkou váhu. Ale vzhledem k tomu, že hraju i huntera tak mám pár otázek na tebe. :)
Hlavní věc ... na armory nevidím Glyph of Serpent Sting, přitom tenhle glyph by se měl být jeden z "must have", ukazuje armory špatně, nebo máš nějaký důvod proč ho nepoužíváš? Taky mě celkem zarazilo gemovaní ArP, co vím z wow for (twin, elistic jerks, etc.) tak se většinou doporučuje začít gemovat až když máš kolem 800 arp čistě z gearu + stále máš 2 pc T9, což je další důvod proč by měla agi být stále o něco lepší, no každopádněna altovi nemám zrovna top gear takže agi vs arp gemování nemám zatím odzkoušené v praxi a kdoví jak to vůbec funguje na twinu.

Sat May 11, 2013 10:47 am
Report this post
Profile

Reply with quote
To Laitaine: tipuju, ze se svym gearem bych ted na 25. mohl tocit +-8k dps. Dneska bohuzel nemuzu, jsem v praci a dorazim domu po 11 vecer :/

Dreak: videt celej raid za huntera nepotrebuju, uz tak mam docela zasrany UI :D

Karl: 6% haste > serpent sting.... pri armor pene equipu :arrow: vic autoshotu a steady shotu, hlavne az bude 2/5 T10, tak budou i castejsi procy 15% dmge navic. Ale promyslim to, jeste to nejak protestuju. Armor pene by se melo socketovat od 600+ passive, mel jsem neco pres 500, tak sem si rekl, ze by se to uz mozna dalo. V ICC navic kazdy druhy drop ma armor pene, tak se rychle vytahne. Si aspon usetrim tak 20 gemu, ktery bych pak menil :)

Sat May 11, 2013 11:52 am
Report this post
Profile

Reply with quote
K těm glyphum, Steady Shot a Serpent Sting by měly být top s jakýmkoliv equipem, pak se u 3. rozhoduje většinou právě mezi tím Hawkem a KS, s vyšším ArP je většinou lepší volba Hawk, z těch důvodů jaké si sám uvedl. Vyzkoušej a uvidíš akorát pamatuj na to, že u boss fightu se taky musíš hýbat, takže výsledky z dummy nemůžeš brát jako směrodatné v tomhle.

Sat May 11, 2013 12:53 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
takže až někdo zařve nastřelte Dreaka, tak zmáčkneš o a budeš mě hledat podle nicku?

Sat May 11, 2013 2:47 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Neprijat.

Lock.

Sat May 11, 2013 8:47 pm
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 8 posts ]