Pilniczek Retribution / Protection Paladin
Author |
Message |
PiIniczek
|
Pilniczek Retribution / Protection Paladin
O postavě:Nick: PILNICZEK ( vytvořen nový účet abych mohl napsat tuto přihlášku )Class a spec: Paladin Retribution / ProtectionLink na armory a talenty: http://armory.twinstar.cz/character-she ... =Pilniczek Screen UI: http://img827.imageshack.us/img827/8791 ... 185808.jpg ( omlouvám se screen z raidu nemám )Theorycraft(Talenty, rotace, staty, gemy a proč): Talenty: Na armorech, důvod je protože je mám takhle osvědčený, dělal jsem si je sám. Ano vím mohl bych dojet na aura mastery + přidat si do intel ale mě to takhle vyhovuje.Staty: Bez buffu STRENGTH: 2019 AGILITY: 656 Attack Power: 5460 Hit Rating: 318 Haste Rating: 399 Expertise: 23 ( + 10 Glyph ) Crit Chance: 46.24%Gemy: Kde můžu cpu +20 str ( 3x + 34 z JWC + 2x socket z BS ) Pokud je na socket bonus str tak žlutej socket dávám crit + str . V modrým na jednom místě + 10 stats. Ve zbytku čistě str.Rotace: Na bosse Seal of Corruption, na větší množství trashe Seal of Command. Každej kdo kdy hrál Retribution paladina tak ví že se jede na priority. Jedu to: Hammer of Wrath, Judgement, Crusader Strike, Divine Storm, Consecration, Exorcism, ( Holy Wrath -> Pouze u Undead a Demon targetu ). Divine pleu používám když mi někde zůstane místo v CDčkách. Salvu hážu když mám high threat a nešetřím s ní ani na spoluhráče v raidu pokud jsou těsně za tankem. Stejně tak Hand of Protection např na healy na šampionech pokud je potřeba. Nebo i shození aggra spell rangedku pomocí HoP. Freedom většinou pro tanky v nesnázích nebo také někdy i pro healery. Pokud můžu a vidím že nikdo jinej nestíhá tak i občas Cleansnu.DBM, Omen? Ano mám obojí. WoW historie a zkušenosti: TBC - Narnias, Wotlk - Twinstar ..... Hrál jsem už i na základním wow na serveru Majkee Historie postavy a guildy: Postavu jsem sám vyexpil a snažim se ji udržovat na vysoké úrovni v PvE co se obou speců týče. Guildy u hordy to byla AwHoJqY a ikdyž jsem tu guildu měl fakt rád tak DeathBringers mi strašně rychle přirostly k srdci, přístupem lidí a přátelským chováním.Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: AwHoJqY > rozpad. DeathBringers > Moje demence.Proč chci právě k Vám: Protože lituji toho co jsem udělal a zároveň se tím chci omluvit Moomimu a Vitharovi, co já bych do toho kecal když jsem v guildě byl půl roku a vy kdo ví jak dlouho. Tímto říkám: Omlouvám se Vám.Jak často a kdy jsem online: Poslední dobou trávim ve hře víc a víc času. Pokud se domluvím na nějakým raid time tak dorazím. V ty soboty bych to měl asi složitější a v tejdnu. Když mám ranní není problém. O odpolední sem jaksi do osmi nestihnu dorazit.Můžeš být online do 24:00? Není problémKolik mas FPS treba na Valkyrach? průměrně 50-70 FPS Alti: Pilniczekjff - Holy Pala 5.6k+ Gs O osobě:Věk: 19 Pohlaví: MužVyznání: AteistaPovolání: Operátor Laserového CNCNěco zajímavého o mně: Jsem emotivně nestabilní člověk a tak se to pokusim co nejvíc srovnat, měl jsem jakési problémy v reálném životě a tak to dopadlo ve hře tak jak dopadlo, chytil jsem silný enrage a vedlo to k ragequitu. Lituji toho.
|
Thu May 09, 2013 7:12 pm |
|
|
Moomi
|
Re: Pilniczek Retribution / Protection Paladin
NE
Thu May 09, 2013 7:14 pm |
|
|
Angelic
|
NE
|
Thu May 09, 2013 9:24 pm |
|
|
Ashlynnak
|
Nevim ja neutral... me by jsi tu nevadil ale leavnout 2krat guildu to je uz divny kdyz jsi to udelal jednou tak jsme si asi rekli co ho to popadlo dementa... a dostla jsi inv zpet a jelo se dal.... ale kdyz jsi to udelal podruhy v takovym casovym rozmezi klepal jsme is na hlavu proc???... ikdyz jsem v nejakym tom tvrzeni ohledne moomiho stebou souhlasil. a jak vis sam tak retrin mame az az a vem to z druhe strany jaky by to bylo tobe kdyz by se nabral nekdo jinej a najednou te vystrnadil z raidu (napr)... myslim ze diky teto prihlasce akorat vic lidi nastves
_________________ TitanS R.I.P
|
Thu May 09, 2013 11:12 pm |
|
|
Valeer
Joined: Mon Aug 13, 2012 9:30 pm Posts: 98 Location: Bratislava
|
Z casti i chapem preco si sa spraval ako si sa spraval i ked skrat v podobe pohadat sa s kde kym a leavnut neni zrovna najlepsia volba. I ked musim uznat ze som to mal urcitu dobu dost podobne co sa tyka spravania Osobne sancu by som ti dal uz len koli tomu ze hrac si schopny ale musel by si svoje nervy drzat hodne na uzde i ked to s tebou zacalo hlavne koli tym osobnym problemom ak sa nemylim Sam viem ze v rozhodovani nemam ziadnu vahu ale chcel som sa vyjadrit ked to niekomu prekaza tak sa ospravedlnujem.
Thu May 09, 2013 11:35 pm |
|
|
PiIniczek
|
Neměl jsem v úmyslu tím někoho naštvat a právě proto jsem si na tý přihlášce dal fakt záležet.. Bral jsem to jako takovou poslední možnost, protože když jsem psal Moomimu a omlouval se mu tak mě ignoroval.. Proto jsem to zkusil touhle cestou.. Škoda že jedinej kdo mě možná trochu chápe je Valeerek s Tatou. No zkusil jsem to..
|
Fri May 10, 2013 6:26 am |
|
|
Anshu
|
PKBrowser wrote: Osobne sancu by som ti dal uz len koli tomu ze hrac si schopny ale musel by si svoje nervy drzat hodne na uzde.
Ako sa ludovo hovori drzat hubu a krok, tie odborarske nalady si nechat na zjazd komunistickej strany, a ja by som s tebou nemal najmensi problem... ale akonahle sa v tebe zobudi opet Lenin tak koncis. ] ProEdit. Co sa tyka prihlasky podla mna je to najferovejsi pristup a spravil by som to tiez takto, clovek aspon zisti na com je... A pokial to bolo sposobene RL tak to plne chapem wowko je forma odreagovania a ked to v Rl slripe prenasa sa to aj sem. Ved kazdy z nas ma krami sem tam, ale v tvojom pripade sa divim ze si nevykrvacal ...
|
Fri May 10, 2013 8:13 am |
|
|
TheNameLess
|
Nejdřív jsem se k přihlášce nechtěl vůbec vyjadřovat, že to nechám na vedení, ale koukám že se misky vah vyrovnávají tak sem taky napíšu svůj názor:
O tvejch kvalitách neni pochyb, to jsme viděli sami, proto nebudu resit UI / theorycraft u tebe vůbec.
Popravdě jsem si řikal že tvoje chování poslední dny / týdny v g bylo způsobeno RL, protože už když jsi přišel na Mumble, byls takovej jízlivej, což si z dob kdys přišel do g (doba kterou třeby Moomi asi nepamatuje) nevpomínám že bys dělal.
Pokud se kouknku z pohledu guildy, nemyslim si že potřebujem dalšího retri paladina, byť tvejch kvalit. Ale retrina s off specu v protu kterej je kdykoliv ochotnej hodit by nebyl špatnej..
Jsem PRO ti dát jednu, poslední šanci a bylo by na tobě jak bys jí využil...
Fri May 10, 2013 8:48 am |
|
|
Gorben
|
Mě je u prdel* jestli tu budeš, ale ještě jednou řekneš že tohle a tohle dělat nebudeš, tak letíš... ( narážim tím na tvůj tankovací/netankovací přístup na posledním raidu ). Nevim, vždy jsme si tu zakládali na pořádný komunitě lidí kteří při sobě drží a znají se X let. Nesnášim když tu někdo vyvolává konflitky a dělá bordel. Takže pro mě za mě, si tu klidně buď, ale pokud se nezačneš chovat normálně a budeš se dál chovat jako vůl, bude to na méně jak týden ... A pokud jsi měl problémy v reálu, tak mi je to sice líto, ale neni nic lehčího než si dát na pár týdnů pauzu tak, jako to udělal Valeer. Omluva je sice hezká věc, ale to že to napíšes neznamená že ti všichni zainteresovaný odpustí. Já osobně nemám s tebou jako člověkem problém, rád si s tebou pokecám a tak, ale nevim co ostatní.
_________________ Laitaine - Shadow Priest
|
Fri May 10, 2013 9:58 am |
|
|
Xaire
|
Ačkoliv udělal pilník hodně chyb a nezachoval se jak by se asi zachovat měl, nikdo nejsme dokonalej, tak jsem pro jeho přijetí, vyslechl jsem duvody proč leavl a v te chvili jsem i z časti chapal, neřikam že bych se zachoval stejně. Každopádně si myslím, že většina problému spočivala v nedorozumění a nepochopení zučastněných, to že to došlo až tak daleko je mi líto, ale další šanci bych mu dal. Taky nemám rád konflikty, poslední dobou je jich v guildě poměrně dost a proto bychom se dalších měli vyvarovat, chcem si tu hru přeci užít a ne jít na raid navzajem na sebe nasraní -to pak přeci nikoho neba.
|
Fri May 10, 2013 1:06 pm |
|
|
|