O POSTAVĚ:Nick: MarwinkaClass a spec: DeathKnight FrostLink na armory a talenty: Armory TS :
http://armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&cn=MarwinkaTalenty: http://bit.ly/13VmrXsScreen UI:http://img29.imageshack.us/img29/2866/wowscrnshot061113040253.jpgTheorycraft: Tyto talenty mám tak trošku od
Eprixe a taky trošku od hráče
Kalo. Co se týče rotace, klasicky začneme
IT(Icy touch) nato
PS(Plague strike), dále
OB (Obliterate) a
BS(BloodStrike)-kvůli talentům, equipu atd. Co se týče
FS(frost strike) Dávám ho podle
runicu.
UA dávám při procnuti runy a trinketu v makru s
Blood tap(po sekundě se buff z BT zruší)Pak už dotky refreshujeme přes
PT(pestilence)V rotaci se vzdycky spravne snazim zaradit
ERW(empowered rune weapon), nejcasteji kdyz je hero a kdyz mame nejake ty runy na CD.
Do rotace davam HoW na priadni
runic power.
Pri procnuti
Killing machine davam - FS a pri procnuti Freezing Fog -
HB(Howling Blast). Kdyby nedejboze procli oba
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
dame prvni FS a az potom HB abychom vyuzili oba tyto procitnuti
![Smile :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Podle toho jaký je boss a pokud je nastřelení tak před fightem můžeme nahodit
AotD(Army of the Dead)RuneForge vypadá následnovně--> MH:Fallen Crusader, OH:Razorice
Všechny gemy mám na str v headce
Meta-agi a incr. crit dmg a
+10as Snažím se sbírat EQ na
ap, str a
haste(čím víc hastu tím častější proc killing machine)
Vedete DBM, Omen?: Ano, ano mám
WoW historie a zkušenosti: Hraju asi pět let, only na TS, na
TBC horda od
WoTlku ali. TBC dungy-zkušenosti mizivé ale zato wotlk raidy, dungy.. Od
Naxxu po
ICC-9/12 bych řekl že v pohodě:) Ale každý se někdy plete:) Na ofíku jsem nikdy nehrál.
Historie postavy a guildy: Postava: Postavu jsem založil
19.11.2010Vyexpil na lvl 79, chvíli twinkoval.. A pak udělal očekávaný lvl 80.. Hrál jsem only PvP na Furi sezone.. Tam jsem taky zacal sbirat naxx eq na PvE. a Naxx mě natolik okouzlil že jsem si řekl že PvE je prostě pro mě.. Od té doby jsem do BG nevlezl a ani mě to neštve:)
Guildy: The Lionesses: odchod hodně lidí, The Jonins of Konoha- začátky(guilda pro low lvly), UndeRRateD-rozpad, The Frozen Legion- nechození raidu, málo lidí.
Proč chci právě k Vám: Když jsem se pomalu ale jistě učil chodit raidy aspol. vždycky jsem viděl nějakého skill hráče a pod jeho jménem DB (DeathBringers) Už hodně dlouho je mým snem stát se vaším parťákem a myslím si že už teď nadešel správný čas. To si ale můžu jen myslet(to posoudíte jen a jen vy)
Jak často a kdy jsem online: Online jsem v pracovní dny od 15:30 do 23:00
O víkendech od cca 10:00 do xx:xx.. Pokud teda nejsem venku nebo tak, ale pokud se předem domluvíme na raid není problem dojít.
Můžeš být online do 24:00? V pracovní dny by to byl asi problem, protože musím brzo vstávat do školy.. takže max do 23:00
Ale o víkendech to problém vubec neni
Kolik mas FPS treba na Valkyrach? FPS netuším.. Ani průměrně, ale pokud jde o lagy tak nemívam na Full HD
Alti: Nemám alty
O SOBĚVěk: Táhne mi pomalu ale jistě na 18
Pohlaví: Hrdý muž
Vyznání: Wowkař
Povolání: Student
Něco zajímavého o mně:Ahoj, jmenuju se Kuba, bydlím v Karviné a studuju SPŠ Stavební v Havířově, kde navštěvují 2. ročník.
Miluju holky a ženy.
Přátelé mě nazývají Morci nebo ve hře kvůli nicku Marwo, Marwi.. Já bych byl osobně radši za Morciho esi si to teda budete pamatovat+esi mě teda vemete:-D
Poslouchám Rock, Punk-rock, takove ty naznaky metalu jeste snesu ale nejaky hard metal, black metal to néé..
Nejoblibenější skupina je a navždy bude LP..
Jinak je to asi tak všechno co bych vám chtěl sdělit:)
HF při čtení přihlášky!
![Surprised :o](./images/smilies/icon_e_surprised.gif)